Filiz Özkol Sıra dışı olaylara hazır olun
HABERİ PAYLAŞ

Sıra dışı olaylara hazır olun

Sıra dışı değişime hazır olun. İletişim ve hedefleriniz konusunda epey başarılı bir döneme gireceksiniz. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay şekilde yapacaksınız. Gücünüzün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde aşacaksınız.

KOÇ

SEÇİMLERİNİZ ÖNEMLİ

Seçimlerinizi doğru yapmalısınız. Birçoğunuz beklediğiniz fırsatları yakalayacaksınız. Önemli toplantıları bu hafta oluşturmaya çalışın. Küçük yazışmalar sayesinde kendinizi göstereceksiniz. Hem eğlenecek hem de bilginizi genişleteceksiniz. İş hayatınızda hareketli günler sizi bekliyor.

Haberin Devamı

BOĞA

ÇOK ÇALIŞACAKSINIZ

Mars, para evinizde ilerliyor. İdealleriniz konusunda mantıklı kararlar vereceğiniz günler yaşayacaksınız. Kendinizden ve fikirlerinizden emin olacaksınız. Uzak yolculuklarla ilgili planlarınızı bu aralar uygulayabilirsiniz. Öğrenme içgüdünüz yüksek.

İKİZLER

ENERJİNİZ SÜPER

Bu hafta ikili ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Çekişmek yerine uzlaşmayı tercih etmelisiniz. Bazı yanlış anlaşılmalar ilişkinizi zedeleyecek. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Sosyal ilişkiler desteğiyle güçlenen bir kariyer peşindesiniz.

YENGEÇ

AKILLI VE GÜÇLÜSÜNÜZ

Aşk hayatınızda her şey olumlu ilerlemeye başlayacak. Yavaş ve temkinli bir şekilde ilerleyerek hedeflerinize ulaşacaksınız. Ortaklıklar konusunda geniş bir yelpazeye sahip olacaksınız. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Bu günlerde maddi riskler almanız mümkün.

ASLAN

GÜCÜNÜZ MUHTEŞEM

İstediğiniz her türlü güce sahip olacaksınız. Abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. Duygularınıza kapılmadan, olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. İçsel anlamda kendinizi gergin hissedeceksiniz. Olaylarla ilgili net düşünce tarzınız çevrenizde şok etkisi yaratabilir.

BAŞAK

HER ŞEYİ SORGULUYORSUNUZ

Bazı ilişkilerinizi yeniden sorgulayacaksınız. Bazılarınızın birliktelikleri kimlik kazanacak. Çevrenizden gelebilecek yeni fikirlere kapalı olurken, işinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz. Önemli anlaşmalar yapmak için özel fırsatlar yakalayacaksınız.

Haberin Devamı

TERAZİ

AŞKA HAZIRSINIZ

Seyahat sırasında tanışacağınız kişilerle aranızda duygusal ilişkiler başlayabilir. Yanlış anlaşılmalara karşı çok dikkat ederek, yolunda giden işlerinizde karmaşa yaratmayın. İşinizi iyi takip ederek disiplin içinde davranışlarınızı sürdüreceksiniz.

AKREP

AZİMLİ VE HIRSLISINIZ

Azimli ve hırslısınız. Özgürlüğünüzü, maddi güven ortamlarından alacağınız destekle sağlamlaştıracaksınız. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Taleplerinizdeki artış sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu artıracak.

YAY

PRATİK VE AKILLISINIZ

Partnerinizle, önemsiz konular nedeniyle inatlaşarak gereksiz dargınlıklara meydan vermeyin. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.

OĞLAK

TUTKULARINIZ ÖN PLANDA

İlişkileriniz tutkulu bir hal alıyor. Sorunların üstesinden gelebilecek bir enerjiye sahip olmanıza rağmen dikkatli olmalısınız. Bu hafta hedeflerinizde tam gaz ilerleyeceksiniz. İnsanlar sizden etkilenirken, karşı çıkamıyorlar. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA

İŞ GÜCÜNÜZ MÜKEMMEL

İçinizdeki yoğun karmaşalar nedeniyle kendinizi çevrenizden soyutlamak isteyeceksiniz. Yakınlarınızla kuracağınız sevgi bağları önemli olacak. İş koşullarınız daha da güçleniyor. Yeni girişimler için kendinizi cesur hissediyorsunuz. Asla vazgeçmeyin.

BALIK

DEĞİŞİM İÇİNDESİNİZ

Yeni sosyal çevreler içinde, yeni arkadaşlıklar sizi bekliyor. Bu hafta ilginç ve değişik fikirlere açık olmalısınız. Sürekli değişim içinde hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Ön planda olacağınız grup aktivitelerinde herkesin dikkatini çekeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder