Filiz Özkol Sorumluluğumuz artıyor
HABERİ PAYLAŞ

Sorumluluğumuz artıyor

Özgürlüğün, duygusallığın ve enerjinin sentezlendiği bu hafta , kişisel amaçlar toplum hizmetinde kullanılacaktır. Sanatçılarımızın çoğu, birçok yeni proje için girişimde bulunacak. Yasaklara karşı tepki oluşturabileceğimiz bu hafta, öfkeli davranışlardan uzak kalmalıyız. Yoğun bir döneme giriyoruz. Yeniliklere ilgimiz artıyor. Başladığımız işler çok çabuk sonuç verecek. Yeteneklerimiz konusunda, kendimize şans vermeliyiz. Partnerimizle kıskançlık problemleri yaşayabiliriz. Dikkatli olmalı ve olayları abartmamalıyız.

Haberin Devamı

KOÇ

RUHSAL HAYATINIZ YENİLENİYOR

Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi, dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmesi, sizin tavırlarınız karşısında şekil alacak. Bu hafta, Güneş tutulması ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Bulunduğunuz koşulları çevrenizdeki kişilerin tepkisiyle birlikte harmanlayacaksınız.

BOĞA

ETKİLEŞİMİNİZ MÜKEMMEL

Aşkı algılama biçiminiz öylesine farklı ki, sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygusal olarak ne aradığınızı ayrıntılı olarak düşünmelisiniz çünkü yaşadığınız kaoslar giderek artabilir. Yaşadığınız çelişkileri karşı tarafa da yaşattığınız zaman iş çığırından çıkıyor. Sevdiklerinizden alacağınız güç çok önemli. Dostunuzu ve düşmanınızı iyi ayırt etmelisiniz. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir.

İKİZLER

TEDBİRLİ OLMALISINIZ

Karşıt evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görebilirsiniz. Kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Birçok arkadaşınız aşk hikayeleriyle ilgili düşüncelerini sizinle paylaşacak.

YENGEÇ

ALINGANLIKTAN VAZGEÇİN

Duygusal yönleriniz sizi şüpheci ve temkinli yapıyor. Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Düşünceleriniz o kadar derin ki, sizi anlamak için karşı tarafın üstün bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Fazla alıngan olduğunuz bir dönemdesiniz. Romantik olmaktan vazgeçemediğiniz bir gerçek. Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz.

Haberin Devamı

ASLAN

AŞK HAYATINIZ CANLANIYOR

Güneş tutulması, aşk ve sosyal evinizde gerçekleşecek. Çevrenizin ve enerjinizin farkına varacaksınız. Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı felsefelerle yaklaşan bir yapınız var. Tesadüfen tanışacağınız bir kişi ile aranızda, duygusal etkileşim olacak. Düşüncelerinizde derin bir kavrayış hakim. Sezgileriniz size yardım edecek.

BAŞAK

KENDİNİZİ KONTROL ETMELİSİNİZ

İçsel değişimlere ve ani gelişen olaylara karşı tedbirli olun. Bazı olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemeyi yeğlemelisiniz. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz. Fakat bu arada güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. İsteklerinizin yeniden gözden geçireceksiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ

MANTIK VE DUYGU DENGENİZİ KURUYORSUNUZ

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakabilir. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin.

AKREP

MADDİ KONULARDA DEĞİŞİM VAR

Finans evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Maddi ve manevi olarak iyi bir hafta geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için bir neden yok. İdeallerinizi destekleyen arkadaş gurubuyla çalıştığınız zaman çok daha başarılı oluyorsunuz.

YAY

CESUR VE GÜÇLÜSÜNÜZ

Güneş tutulması kişisel evinizde gerçekleşiyor. Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere kalkışacaksınız. Çok cesur ve enerjinizin yüksek olduğu bir hafta yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken, geçmişteki hataları yapmamalısınız. Özel olduğunuzu hissettiğiniz zaman, yaşama bakış açınız daha da anlamlı oluyor. Bilinçaltınız hayli yoğun. Çevrenizi dinlemek size çok şey kazandıracak.

OĞLAK

ALIŞKANLIKLAR KONUSUNDA DİKKAT

Aktif ve hareketli bir performans sergilemenize rağmen, dikkatli olmalısınız. Aynı frekansta olacağınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında farklı olduğunuz kesin. Düşüncelerinizi gizlediğiniz için her şeyiniz merak ediliyor.

KOVA

FIRSATLARI DEĞERLENDİRİN

Yenilikler konusunda sürpriz fırsatlar söz konusu. Güneş tutulması size değişik oluşumlar hazırlıyor. Maddi harcamalarınınız için gerekeli desteği kendi imkanlarınızla yaratmalısınız. Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarınızın etkisinde kalabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz performansı sağlamak için uygun zeminleri hazırlamak zorundasınız.

BALIK

KARİYERİNİZ SİZİ ZORLUYOR

Güneş tutulması kariyer evinizde gerçekleşiyor. Siz, özel duyguların insanısınız. Partnerinize karşı takınacağınız tavırların nedenleri yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Duygularınızı daha net bir şekilde anlatmayı asla beceremiyor ve ketum davranışlar sergiliyorsunuz. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadığı duygusuna kapılabilirsiniz. Dedikodulardan uzak kalın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder