Filiz Özkol Sorumluluk duygumuz güçleniyor
HABERİ PAYLAŞ

Sorumluluk duygumuz güçleniyor

Yaşamı sorgulama isteği içindeyiz. Çevremizde gelişen olayların etkisinde fazla kalacağız. Sorumluluk gerektiren işler ve personel çalışmalarında başarılı olacağız. Bu hafta idari konuların gündeme gelmesi söz konusu.

KOÇ

TEPKİLERİNİZİ DENGELEYİN

Her türlü hareketin altında değişik anlamlar arayacak ve tatmin olma duygusu içinde yaşayacaksınız. Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız.

BOĞA

ÖNEMLİ KARARLAR

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlar önemli. Yaşam kaliteniz artıyor.

Haberin Devamı

İKİZLER

PROBLEMLER ÇÖZÜLÜYOR

Çevrenizde sizi seven arkadaşlarınızın olumlu destekleri sayesinde, birçok problemin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz. Sosyal aktivitelerinizde canlanma söz konusu.

YENGEÇ

DİKKATLİ OLMALISINIZ

Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

ASLAN

BÜTÇENİZİ AŞMAYIN

Bütçenizi aşmama konusunda dikkatli olmalısınız. Karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Titiz çalışmak ve gerekeni en ince ayrıntısına kadar yerine getirmek istiyorsunuz.

BAŞAK

DUYGU DALGALANMALARI

Her zamanki çekiciliğinizi belirgin bir şekilde ilişkilerinize yansıtacaksınız. Aynı grupta tanışarak anlaştığınız kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz.

TERAZİ

ŞANS SİZDEN YANA

Şans ve yükseliş sizden yana. Derin araştırmalar gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Hafta ortasında sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz.

AKREP

KENDİNİZİ ŞIMARTIN

Bu hafta özellikle yaşamınızın tadını çıkartın. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Enerji yüklü ve güçlü bir potansiyele sahipsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

YAY

CANINIZ SIKILACAK

Tenkit edilmekten hoşlanmadığınız bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacak. Yapabileceğiniz en güzel şey, sizi mutlu edecek ortamlarda bulunmak.

Haberin Devamı

OĞLAK

ALINGANLIĞINIZ ARTIYOR

Bu hafta planlarınızı uygularken kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Aşk ve duygusal ilişkilerinizde seçici ve mükemmeliyetçi olacaksınız. Bu dönem, alınganlığınız artacak.

KOVA

AMACINIZA ULAŞACAKSINIZ

Katılacağınız sosyal aktivitelerdeki hoş sohbetlerinizin iş hayatınıza katkısı olacak ve beklediğiniz birçok teklif bu tür toplantılarda karşınıza çıkacak. İyimser yönlerinizi kullanarak amacınıza ulaşacaksınız.

BALIK

GEÇMİŞİ ÖZLÜYORSUNUZ

Geçmişi özlemek güzeldir. Hele eski bir aşk karşınıza çıktığı zaman kalbinizin kıpır kıpır olması olağandır. Yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder