Filiz Özkol Sözlerinize mutlaka sadık kalın
HABERİ PAYLAŞ

Sözlerinize mutlaka sadık kalın

Kişilerin fiziksel anlamda kendilerini düşük enerjili hissedecekleri bir hafta. Bazı gizlilikler söz konusu olacak. Aile bireyleri arasında yaşanacak problemlere dikkat edilmesi gerekiyor. Bazı gizli kalmış olaylar yeniden gündeme gelecek.

KOÇ

BEKLENTİLERİNİZ GECİKEBİLİR

Sevilen bir kişi olmak sizi onurlandıracak ve olumlu davranışlar içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle bol bol seyahat yapabilirsiniz. Beklediğiniz tekliflerin gecikmesi sizi sinirlendirmesin. Eski beklentilerinizin bu dönemde kendiliğinden sonuca gittiğini görmek sizi şaşırtacak.

Haberin Devamı

BOĞA

SERT ÇIKIŞLARA DİKKAT

Bu hafta aşk ilişkilerinizi, aileniz ve sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun bir dönem geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz.

İKİZLER

ÇEVRENİZİ SINIYORSUNUZ

İlişkileriniz, geri giden Merkür yüzünden bitebilir ve yeni bir duruma geçebilirsiniz. Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Değişim içinde olduğunuzun farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa, aşkınız testten geçecek.

YENGEÇ

TUTUMLU OLMAYA DEVAM

Elinize çok para geçecek fakat harcamayı çok sevdiğiniz için kazançlarınızı yönlendirme, denetleme konusunda güvenebileceğiniz bir kişiden destek almaya ihtiyacınız var. Çünkü harcamayı sevdiğiniz halde, iş para biriktirmeye geldiği zaman bu konulara uzak kalıyorsunuz. Bu hafta aşk hayatınızı yeniden onarmak isteyeceksiniz.

ASLAN

GÜÇ VE ADALET ÖN PLANDA

Gücü sevdiğiniz için aşkı da güç çevrelerinde arıyorsunuz. Bu hafta, yanlış ilişkilerden uzak kalmaya özen gösterin. Duygularınızın derinleşmesi ve olayların gidiş yönünü görebilmeniz, paylaşım içinde olduğunuz kişileri olumlu etkileyecek. Güçlü ve popüler kişiler ilginizi çekmeye devam edecek.

BAŞAK

KARARLARINIZI DOĞRU VERİN

Çalışma hayatınızı disiplinli götürmeye devam ediyorsunuz. Çevre ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların kaynağı, her şeyi çok fazla abartmanızdan ileri geliyor. Güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor. Doğru kararlar almak sizin elinizde. Yüksek mevkili kişilerin desteğine hazır olun.

Haberin Devamı

TERAZİ

GECİKMELERİ ABARTMAYIN

İlişkilerinizde karamsarlık yaşamak istemiyorsanız onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Aşkta hırslarınızı bilmek zorundasınız. İş hayatınızda sürprizler söz konusu.

AKREP

DETAYLAR ÖNEM KAZANACAK

Aşk ve duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Beklediğiniz haberlerin ve iş konularınızın gecikmesi sizi hayal kırıklığına uğratsa da, ay sonunda bozulan sinirleriniz düzelecektir.

YAY

TAKINTILAR BİTİYOR

Merkür geri hareket ederken, eski duygulara takılmamaya çalışmalısınız. Evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla güzel günler geçireceksiniz. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Dikkat çekici olduğunuz dönemdesiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK

DENEYİM KAZANIYORSUNUZ

Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlarken, eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak isteyeceksiniz.

KOVA

MANTIK VE AKIL ÖN PLANDA

Bu hafta, aşka mantıklı ve akıllıca bakacaksınız. Kıskançlığı bir kenara bırakın. Duygusal karışıklığa neden olmak istemiyorsanız, partnerinizle çekişmek yerine onun hislerini anlamaya çalışmalısınız. Bu aşkta biraz da farklılık olacak. Önemli destekler alacaksınız.

BALIK

DÜŞÜNÜYOR VE YAŞIYORSUNUZ

Duygusal konularınızda aşırıya kaçan davranışlardan uzak kalmalısınız. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Birine ilgi duyuyorsanız, duygularınızı abartabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder