Filiz Özkol Sürpriz aşklar ‘Terazi’yi mutlu edecek
HABERİ PAYLAŞ

Sürpriz aşklar ‘Terazi’yi mutlu edecek

Sevgili Teraziler enerjinize diyecek yok. İş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmişte birçok hayal kırıklığı yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Bolluk gezegeni Jüpiter ile disipline eden Satürn el ele. Size maddi konularda destek verecekler.

Şans ve yükseliş sizden yana. Aşk evinizde ilerleyen Jüpiter ve Satürn’ün önemli desteği sayesinde sosyal hayatınız hareketlenecek. Kültür düzeyi yüksek arkadaşlarınızla bir araya gelecek ve duygusal etkileşimlerin de yaşandığı mantık ilişkileri kuracaksınız. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemesi geçici aşkları gündeme getirebilir.

Haberin Devamı

TERAZİ

24 Eylül-23 Ekim

  • Yönetici gezegeni: Venüs
  • Elementi: Hava
  • Niteliği: Öncü
  • Rengi: Açık pembe, turkuaz
  • Uğurlu günü: Cuma
  • Uğurlu sayısı: 6

AŞK

Evlilik size uzak değil

Terazi burçları için özel ilişkilerin yoğun olacağı bir yıl. Çünkü, aşk ve sosyal hayatınızı simgelen evinizde bolluk gezegeni Jüpiter ve disipline eden Satürn var. Aşk hayatınız canlanıyor. Bu size çok farklı insanlarla tanışma imkanı verecek. Bunlar uzun dönemde sosyal statüdeki değişime işaret eder. Evli Teraziler kendilerini test edecekler. Uzun süredir bastırdığınız duygularınız ortaya çıkabilir. Bu olaylardan sağlam evlilikler etkilenmeyecek. Sürpriz evliliğe hazır olun. Yılın ilk 6 ayında Jüpiter yenilikler sunarken diğer yarısında dileklerinizi yerine getirecek. Evlilik çağında olanlar, uyumlu ve seviyeli beraberlikler peşinde olacaklar. Sonbaharda bulundukları çevrelerden etkilenecekleri kişilerle karşılaşacaklar. 12 Haziran ve 1 Ağustos’tan sonra sosyal yaşamda aktif olacağınız günler.

Sürpriz aşklar ‘Terazi’yi mutlu edecek

Değişime hazır olun

İşinizle ilgili hırslarınız yoğun olduğu halde aile içi duygularınız daha ağır basacak. Birçoğunuz, ailesinden aldığı motivasyonu işine yansıtacak ve başarılı olacak. Temmuzdan sonra, çok önem taşımayan değişimler olacak. Bu değişimlerin temelinde, aile içi uyumu sağlama çabanız var. Aile büyüklerinden bazıları işlerini değiştirecek. Kardeşleri olan Teraziler için yeni bir uğraş söz konusu.

AŞK RENGINIZ: Mavi, sarı, yeşil

İŞ

Malınız değer kazanacak

Yeni yılda düşündüğünüz konuları gerçekleştirme çabası içinde olacaksınız. Gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak ve yeni şeyler yaratacaksınız. Fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, kariyerinizi destekleyecek kişilerle bir arada olabilirsiniz. Kendinize güveniniz artıyor. Sahip olduğunuz mal değer kazanacak. Borç öderken zorluk çekmeyeceksiniz. Değişim gezegeni Uranüs 8’inci evinizde size sürpriz kazançlar getirecek. Risk taşıyan işleri cesaretle ele alacaksınız. Küçük hayal kırıklıklarından asla etkilenmeyeceksiniz. Bu sürede partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Onun aşırı atak tavırları canınızı sıkabilir.

Haberin Devamı

Çalışan başarır

Finans konusunda başarınız yıl boyunca devam edecek. Sistemli çalışırsanız istediğiniz maddi kazanca kavuşacaksınız. Yatırıma yoğunlaşacaksınız. Duygusal yaşantınızda hareketlenme söz konusu. Her alanda başarılı olmanıza rağmen tercihlerinizi beğendiğiniz konulardan yana kullanacaksınız. Maddi konularda önerilere açıksınız. Yapmanız gereken, istek ve bulunduğunuz şartların uyumu konusunda ortak bir payda oluşturmanız. Yapacağınız akıllıca manevralar size kazanç getirip mutlu edecek.

Haberin Devamı

BAŞARI RENGİNİZ: Siyah, beyaz

SAĞLIK

Kendinizi yormayın

Terazi burcu olarak birçok işi az gayretle ve fazla enerji harcamadan yapın. Oğlak’ta ilerleyen köklü değişimler gezegeni Plüton sizi zorlayabilir. Değişim gezegeni Uranüs 8’inci evinizde ilerliyor, sürpriz bir sorun çıkartabilir. Ayaklarınıza özen gösterip doğru ayakkabıyı seçmelisiniz. Stresten uzak kalın. Bazı Teraziler, aile büyüklerinin sağlık sorunları ile ilgilenebilirler. Tüm bunlar yıl sonuna doğru düzelecek. 2021’de meditasyon, jimnastik ve yürüyüş size iyi gelecek.

SAĞLIK RENGİNİZ: Gümüş, gri, beyaz

YARIN: AKREP

Sıradaki haber yükleniyor...
holder