Filiz Özkol Sürprizler 'Oğlak'ları mutlu edecek
HABERİ PAYLAŞ

Sürprizler 'Oğlak'ları mutlu edecek

Haberin Devamı

Oğlak

23 Aralık-20 Ocak

Sevgili Oğlaklar, geçmişte kimseye ödün vermediniz. Bu yıl köklü değişim gezegeni Plüton kişisel evinizde ilerleyecek. İlişkilerde sessiz ve derinden gideceksiniz. Yaşamı bir bilgi hazinesi gibi gören Oğlak için başarısızlık yoktur ve bu yıl en zor rolü üstlenmenizde biraz da suç sizin.

Akrep’in yönetici gezegeni Plüton, yıllarca burcunuzda olacak. Önümüzdeki yıllarda sizdeki radikal değişimleri göreceksiniz. Sezgileriniz güçlenecek. Oğlaklar yönetici yetenekleri ile öne çıkar. Son 2 yıldır zorlu bir süreç geçirdiniz. Kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Partnerinizle ilişkileriniz olumlu seyrederken onun da pozitif davranışlarını hissedeceksiniz.

Yönetici gezegeni: Satürn

Elementi: Toprak

Niteliği: Öncü

Rengi: Siyah, mavi

Uğurlu günü: Cumartesi

Uğurlu sayısı: 2-8

Aşk

Dengeyi kuracaksınız

Bu yıl aşk hayatınızda değişim var. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli şekilde yürüteceksiniz. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı göreceksiniz. Yalnız bazı Oğlaklar gergin ortamlara düşebilir. Sezgilerinizin yüksekliği ilgi çekecek.

Yeni kişilerle tanışacaksınız ama dikkatli olun. Çünkü bu beraberlik daha sonra farklı boyutlarda şekil değiştirecek ve ilişkinizi sürdürme arzunuz kalmayacak.

Hazırlıklı olun

8 Ocak’ta aşk gezegeni Venüs burcunuzda olacak ve 2 Şubat’a kadar sessiz ve derinden gidecek. 15 Nisan- 4 Mayıs tarihlerinde aşk kıvılcımları hissedeceksiniz. 3-27 Haziran arasında eski aşklar aklınıza takılacak.

29 Temmuz’a kadar bolluk gezegeni Jüpiter yolculuklarda karşılaşacağınız kişilerle büyük bir aşk yaşayacağınıza işaret ediyor. 23 Temmuz 15 Ağustos arası ani aşklara dikkat! Son 2 yıldır zorlu bir süreç geçirdiniz. Bazılarınız yıllardır denediğiniz ilişkinizi belli bir konuma oturtacak.

Bu yıl aşk ve iş ilişkileriniz arasında denge kurarken zorlanacaksınız. Çünkü, değişim gezegeni Uranüs sürprizlerle aşk evinizde ilerliyor ve yıllarca bu evde kalacak. Bu yıl da sosyal fırsatları kendiniz yaratacaksınız. Eylül’de sürpriz aşklar var.

AŞK RENGİNİZ: Pembe, uçuk mavi, yeşil

İş

Harika iş birlikleri

Oğlak burçlarının yaşamında her zaman finans ve kariyer önemli yer tutar. Burcunuzu temsil eden finans gezegeniniz, iletişim gezegeninizle yer değiştirerek birbirlerine misafir olacaklar. Bu etkiyle harika ve pozitif iş birlikleri içinde bulanacaksınız. Sadece başarınızı vurgulamakla kalmayacak, iletişim konuları, haberleşme, satış pazarlama ve yakın ilişkiler gündeme gelecek.

15 Mayıs’tan sonra kardeşler, kuzenler ve yeğenler arasında alışveriş gündeme gelebilir. Bazı akrabalarınıza finans konularında destek verecek veya göreceksiniz. Güçlü ve mantıklısınız İşinizle yakından ilgileniyorsanız seminer ve konferansları takip edeceksiniz. Bu yıl bolluk gezegeni Jüpiter’in finans gezegeninizle yaptığı olumlu açı sayesinde tüm yıl başarılı geçecek. Kendinizi daha güçlü ve mantıklı hissedeceksiniz. Bu olaylar ani şekilde gelişerek sizi şaşırtacak.

Kişisel gelişiminizi etkileyen gezegen Jüpiter, para hareketleri konusundaki sezgilerinizi muhteşem yapacak. Bu konuda iş çevreniz ve sosyal gruplardan destek alacaksınız. Kariyer konusunda mutlu ve başarılı olacaksınız. Bu yıl boyunca keyifli yaşayacaksınız. Elde ettiğiniz başarılar herkese örnek olacak. Ama arada vergiler ve hukuki sorunlar da çıkabilir, dikkatli olun, paranızı riske atmayın.

BAŞARI RENGİNİZ: Lacivert, sarı

Sağlık

Keyfiniz yerinde

Oğlak burcu olarak sağlığınız makul durumda. Sağlıkla ilgili 6’ncı eviniz bu yıl iyi etkiler alacak. Sizin sağlık gezegeniniz Merkür ve etkilediği organlar; akciğerler, bağırsak ve omuzlar. Sorununuz olmayacak ama tedbirli davranın. Bazen Merkür’ün verdiği etkiyle ruh sağlığı öne çıkar. Sizi çok üzen konuları düşünmeyin. Yok olan stres size daha iyi insan ilişkileri getirecek. Organizasyonlara katılacaksınız. Yeni tanıştığınız arkadaşlarınız ufkunuzu genişletecek.

SAĞLIK RENGİNİZ: Uçuk sarı, mor, su yeşili

YARIN: KOVA

Sıradaki haber yükleniyor...
holder