Filiz Özkol Tavrımızı ve tarzımızı ortaya koyuyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Tavrımızı ve tarzımızı ortaya koyuyoruz

Yaratıcı yönlerimiz yeteneklerimizi karşı tarafa sunarken, kendimizi çok daha özgür ve romantik hissedeceğiz. Yaşamı sorgulama isteği içindeyiz. Çevremizde gelişen olayların etkisinde fazla kalacağız. Bazılarına göre gizemli hareket etmekle suçlanabiliriz. Bu hafta idari konuların gündeme gelmesi söz konusu. Aile büyüklerinin ısrar ettiği konularda anlayışlı davranışlarınız, onları hoşnut edecek. Daha içten bir şekilde yardımlarını sürdürecekler. Yorulduğunuzu hissettiğiniz anda kendinizi dinlendirin.

Haberin Devamı

KOÇ

AYRINTILAR ÖNEMLİ

İş ilişkilerinizde sabırlı davranışlarınız sizi adım adım başarıya götürüyor. Zor arkadaş seçiyorsunuz. Özellikle iş arkadaşlarınızın davranış biçimi çok önemli. Yaptığınız her iş özen ve dikkat istiyor. Farklı olmak hoşunuza gidiyor. Parasal konularda dikkatli ve zevkli bir çalışma örneği sunacaksınız. Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız.

BOĞA

DETAYLAR SİZİ YORUYOR

Birlikte çalıştığınız kişilerin iç yüzünü görebilirsiniz. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan hareket etmelisiniz. Finans ve yatırım konularında gerekli tüm detayları gözden geçirmelisiniz. Beklediğiniz başarıları yaşamanızda somut bir şekilde göreceksiniz.

İKİZLER

GÜCÜNÜZÜN FARKINDASINIZ

Güç savaşı yüzünden arkadaşlarınızla aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Uzun süredir görüştüğünüz dostlarınızla bazı duygusal çekişmeler sonucunda ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Sevdiğiniz bir dostunuzla ayrı ortamlara düşebilir, çevrenizde kariyerinizle ilgili etkin kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazılarınız iş arkadaşlarıyla yeni aşkların eşiğinde olacak.. Hatta, iş ve aşk ortaklıklarını birlikte sürdürecekler.

YENGEÇ

KİŞİLİĞİNİZ ÖN PLANDA

Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için günlük yaşam akışındaki toplumsal oluşumları bile bireysel değerlendiriyorsunuz. Satürn, artık sizi daha bilinçli düşünmeye zorlayacak. Geçmişle gelecek arasında mantıksal köprüler kurabileceksiniz. Alışkanlıklarınızı yaşamın bütünlüğünü bozmadan katı bir şekilde değerlendirmeyi öğreniyor, düzen içinde yerinizi almaya hazırlanıyorsunuz.

Haberin Devamı

ASLAN

HEDEFLERİNİZ YÜKSEK

İddialı ve yargılayıcı tavırlarınızın ön plana çıkmasıyla, başkalarının fikirlerine karşı toleranslı olamayabilirsiniz. Sosyal açıdan aktif olmanız sizi şımartmasın. Önemli bir hafta. Şimdiye kadar açığa vurmadığınız düşüncelerinizi, birlikte iş yaptığınız kişileri uzaklaştırma pahasına ifade etmeye başlayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda ön planda olma çabası içinde olacaksınız. Çevrenize karşı nazik olmalısınız. Ani aşklar karşısında bocalayabilirsiniz.

BAŞAK

EGOLARINIZ SİZİ YORUYOR

Aile içi konular yeniden gündeme gelecek. Yıllarca görüşmediğiniz bir akrabanızdan haber alabilirsiniz. Uzun zamandır süregelen bir kırgınlığınız varsa, hepsine son vermek adına yapılan çalışmalar gündeme gelecek. Egolarınızın yüksek olduğu bir dönem. Kişisel insiyatifiniz her konuda hakim olacak. Karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edecek, taviz vermeyeceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Kendinizi garantiye almaktan başka çareniz olmadığını göreceksiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ

ROMANTİK OLMAK SİZE YAKIŞIYOR

Melankolik yönleriniz ortaya çıkacak. Siz gülümserken bile, aklınızda karışık hesaplar var. Kendinizden başka hiç kimsenin güvenilir olmadığına kendinizi inandırmış durumdasınız. Sizi üzen ve geçmişte kalan durumların değerlendirmesini yapmak için elinize geçen bu fırsattan mümkün olduğu kadar yararlanmaya bakmalısınız. Yeni başlayacağınız işlerinizde kontrollü yol almaya çalışın. Her şeyin en kötüsünü düşünerek önceden önlem alın.

AKREP

KOŞULLARINIZI DEĞİŞTİRİYORSUNUZ

Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve size ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecek. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir yıl olacağından emin olabilirsiniz. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz.

YAY

OLGUNLUĞA ADIM ATIYORSUNUZ

Geciktiğiniz başarılarınız size ödül olarak dönecektir. Sosyal ilişkilerinizin temellerini sağlam bir şekilde kurmalısınız. Hayatınızın yoğun olmasından dolayı karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkileneceksiniz. Duygusal hatalar yapmaya müsait bir dönemdesiniz. Eğitim alanlar için dönüm noktası oluşturabilecek önemde değişiklikler olabilir. Teknik donanımınızla ilgili yeniden bilgilerinizi değerlendirme yoluna gideceksiniz.

OĞLAK

YENİ DENEYİMLERE HAZIRSINIZ

Motivasyonunuzun eksilmesi, anlamsız takıntılar içeren inatçı davranışlarınızın ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu tür duygusal zorlanmalar karşısında alacağınız tavır çok önemli olacak. Arzuladığınız konularla ilgili kendinizi geliştirme imkanı bulacaksınız. Satürn Gezegeni, ilişkilerinizi ve yaşam enerjinizi vurgulamaya devam ediyor. Sizi güçlendirmek adına, öğretilerine devam ediyor. Bu dönemde deneyimlerinizden yararlanacaksınız.

KOVA

ÇEVRENİZİ YENİLİYORSUNUZ

Bu ay ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Her şeye rağmen, duygularınızla enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Bir ilişkiniz varsa sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Dostlarınız ve yakın çevrenizi testten geçirirken, gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyecek, bu durumlardan istediğiniz gibi sonuç alacaksınız.

BALIK

ORTAKLIKLARA AÇIKSINIZ

Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden siz de etkileneceksiniz. Ortaklıklara açıksınız. Düşüncelerinizin çevrenizle bütünleşmesinden yanasınız. Karşınızdaki kişinin duygularını çok çabuk hissedebiliyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz. Bu dönem, hiçbir şekilde pes etmeyeceksiniz. Artık ilişkilerinizde yeni kararlarınızı uygulamak durumundasınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder