Filiz Özkol ‘TERAZİ’ler hem parayı hem de aşkı bulacak
HABERİ PAYLAŞ

‘TERAZİ’ler hem parayı hem de aşkı bulacak

TERAZİ

24 Eylül/23 Ekim

Yönetici gezegeni: Venüs

Elementi: Hava

Niteliği: Öncü

Rengi: Açık pembe, turkuaz

Sevgili Teraziler, siz daima aşk deseniz de, başarı her zaman önde koşuyor. Geçmişte güçlü bir disipline eden gezegen Satürn dönemi geçirdiniz. Risklerden korkmamayı öğrendiniz. Bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Kalbi boş olanları yaz aylarında sürpriz bir evlilik bekliyor. Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter size şans verecek.

Geçmiş yıllarda birçok hayal kırıklığı yaşadınız ve unutmak istiyorsunuz. 2022 etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir yıl olacak. Fikirlerinizin genişlediğini hissedeceksiniz. İmkansız görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itebilir. Aile bağlarının ne kadar önemli olduğunu hissedeceksiniz.

Haberin Devamı

‘TERAZİ’ler hem parayı hem de aşkı bulacak

AŞK

Sizi kıskananlar olabilir

14 Ocak’a kadar iletişim gezegeni Merkür, disipline eden Satürn aşk evinizde ve güçlü enerjilerle sizi sarıyor. Öne çıkacaksınız, pek çok kişi size hayran olabilir. Merkür 14 Ocak’ta geri hareketine başlıyor. Enerjinizi sakın düşürmeyin. 1 Şubat’ta yeni ay aşk ve sosyal evinizde doğacak, yeniliklere karşı temkinli olmalısınız.

Nisanda kendinize güvenecek, ilişkilerde fedakarlığın bir dozu olduğunu anlayacaksınız. 11 Mayıs’ta Jüpiter karşıt evinize geçiyor. Ay boyunca Venüs de aynı evde bulunacak ve aşk enerjiniz yükselecek. Duygular çok önemli olacak. Bu dönemde sizi kıskananlar olabilir. Aşklar ve arkadaşlıklar tam gaz devam edecek.

Ani başlangıçlar

18 Temmuz’a kadar Venüs ruhsal yolculuklar evinizde ilerliyor. Tanıştığınız kişilere dikkat edin. Biriyle özel duygular paylaşabilirsiniz. Ağustos her şeyiyle ilginç bir ay. Aşka karşı tavırlarınız ise, çekici, ayartıcı ve gizemli. Bu dönem sır perdenizi kapalı tutacaksınız.

Eylülde aşk gezegeniniz Mars yolculuklar evinizde ilerleyecek ve bazı Teraziler, iş arkadaşlarından biriyle duygusal ilişkilere girebilir. Ekimde duygusal tatmin sizin için önemli olacak. 21 Aralık’ta Jüpiter karşıt ilişkiler evinizde ilerleyecek. Ani başlayan geçici aşklara karşı tedbirli olun.

Haberin Devamı

İŞ

Çok çalışacaksınız

25 Ocak’a kadar savaşçı Mars iletişim evinizde olacak. Güneş, köklü değişimler gezegeni Plüton ve aşk gezegeni Venüs aile, yuva evinizde ve retro yapıyor. Mart ayında Neptün her şeye rağmen günlük yaşantınızdaki gerekli enerjiyi size sağlayacak, pek çok işi bir arada yapacaksınız.

1 Nisan’da karşıt evinizde yeni ay doğuyor. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Çabalarınız takdir görse bile beklentilerinizi karşılamayacak. Mayıs ayında, Ay karşıt finans evinizde Uranüs, ay düğümü ve Güneş birlikte hareket ediyorlar. Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman daha başarılı olacaksınız ve güçlü fikirlerinizi herkesle paylaşacaksınız.

Ortalıklara açıksınız

Haziranda, Jüpiter ve Mars, karşı evinizde bulunacak. Cazipsiniz ve kıskanılacaksınız. 18 Temmuz sizin için önemli. Maddi konularda beklediğiniz fırsatları yakalamak ve iş olanaklarınızı genişletmek için uygun olacaksınız. İş ve ortaklık tekliflerine açıksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmayın. Ağustos size dikkatli olmanız gerektiğini söylüyor. Bu dönemde iş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının, işler büyüyebilir.

Haberin Devamı

Güneş 23 Ekim’e kadar kişisel evinizde ilerlerken organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. 16 Kasım’a kadar Güneş, Merkür, Venüs, finans evinizde ilerliyor. İkili ilişkilerinizde size para kazandıracak çalışmalar yapacaksınız.

SAĞLIK

Dizler ve ayaklar hassaslaşabilir

Ocak ayında sağlık gezegeniniz Neptün’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Şubat 2022’de ihmal ettiğiniz genel kontrole gitmelisiniz ve cinsel yaşamda dengeyi korumalısınız. Ayrıca iştahınıza da dikkat edin. 18 Mart’ta dolunay 12’nci ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Sağlık olarak iyisiniz.

Nisan boyunca kemiklerinize, ayaklarınıza dikkat edin, sık sık dinlenin. Mayısta bacak kaslarına kramp girebilir, sporda tedbirli olun. Temmuz boyunca sağlığınız hassaslaşabilir. Kollarınızı, ayaklarınızı ve dizlerinizi koruyun. Ağustos 2022’de böbreklere dikkat. Eylül eski sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. Operasyon gerekiyorsa ekimi beklemek iyi olabilir. Kasım ve aralıkta ise ruhsal olarak kendinizi iyileştirmelisiniz.

YARIN: AKREP

Sıradaki haber yükleniyor...
holder