Filiz Özkol Trump'ın fırtınası
HABERİ PAYLAŞ

Trump'ın fırtınası

Amerika seçimlerinin bu kadar ayyuka çıktığı dönem görülmemiştir. Trump son açıklamalarından birinde ; Beyaz Saray'daki görevi için 'Daha kolay olacağını düşünmüştüm' ifadesini kullanmıştı.. Bazı sosyal medya kullanıcıları ve yanlıları Trump'ın dürüstlüğünü takdir ettiklerini söylemişlerdi.. Uzak komşu evimizin sahibi Trump başkanlık yaptığı dönemde asla istikrarlı bir yol çizemedi. Sağı solu belli olmayan bir izlenim veriyordu. Hani tam gülerken bağıran ani çıkışlarla çevresini şaşırtan bazen korkutan tuhaflıkları var. Kendi ülkesinde de birçok çelişkiler yarattı. Amerika hiç bu kadar ilginç bir başkanla yönetilmemişti. Trump bir geldi pir geldi.

Haberin Devamı

Trumpın fırtınası

Başkanlığı süresince sürekli bir estirme modunda oldu. Kendi de; niye neden tavır yaptığını açıkçası bilmiyor gibiydi. Hepimiz politikayı ne kadar anlıyor diye düşünmeye başlamıştık. Politika güç ve sağduyu ister. Kombin bir çalışmadır. Trump’ın astrolojik açıdan bireysel düşünen bir kişiliğe sahip olmasından dolayı kendinin dışında kimseye ödün vermemesi ve sağlıksız düşünceler içinde bocalamasının altında yatan neden hava grubundan olan İkizler burçları ani hareketleriyle ünlüdür. Birden fazla işi aynı anda yapmayı sever. Ayrıca mutlu ve neşeli halleri bir anda değişkenlik gösterip sinire dönüşebilir. Trump konuşmayı, bir şeyler anlatmayı çok seviyor. Ancak konuşurken karşısındakini dinlemeyi unutabiliyor ve böylelikle yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabiliyor.

Trumpın fırtınası

Trump başkan olabilecek niteliklere sahip olmamasına rağmen hatalara açık bir yapısıyla toplumun hedef noktası oldu. Donald Trump 14 Haziran 1946, saat 10.54, Queens New York doğumlu. Dolayısıyla haritasında 29 derece Aslan yükseliyor. Riskli bir harita. Kendi arzuları ve duygularıyla hareket ettiği zaman ülkesinin çıkarlarından çok kişisel egoları ortaya çıkıyor. Mars gezegeni Aslan burcunda ve Donald Trump’ın yükselen burç derecesine yakın. Bu da onun haliyle çok cesur, atak ve bazen sert çıkış yapan bir yapıda olduğunu gösteriyor. Yani her ne kadar İkizler burcu olsa da, Aslan özellikleri daha belirgin. Donald Trump, konuya direk giren, fazla çekinmeyen, çabuk ilerlemek isteyen ve kendinden başka bir otorite figürünü de kolay kabul etmeyen hükmeden bir yapıya sahip. Kolay pes etmediği için dünya sahnelerinden daha bir müddet inmeyecek.

Haberin Devamı

Trumpın fırtınası

Liderlik özelliklerini kaybettiği için çevresinde güven kaybetmeye devam ediyor. Güneş ve Ay tutulmalarından en çok Amerika etkilendiği için bu tür olayları bekliyorduk zaten. Şubat ayı sonuna kadar bu fevrileşme devam ederken Amerika’nın birçok eyaletlerini bölebilir. Karışık bir Amerika tablosu ile karşı karşıyayız. Işığın doğudan yükselmesinin ilk sinyalleri başladı. Akrep burcu Biden gizemli hareket ediyor. Yolun sonunu görüyor ve bekliyor. Ah Trump Ah. Gelişi de gidişi de fırtınalı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder