Filiz Özkol Vicdani duygularımız ön planda
HABERİ PAYLAŞ

Vicdani duygularımız ön planda

Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yapacağınız çalışmaları geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendinizi hazır hissediyorsunuz. Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bu dönemde eve kapanmak istemeyeceğiz.

KOÇ

DİKKATİNİZİ DAĞITMAMALISINIZ

Üstlerinizle iletişiminiz mükemmel gelişiyor. Yapmak istedikleriniz zincirleme bir şekilde kafanızda gelişiyor. Yeni gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz. İşinizi şansa bırakmama konusunda kararlısınız. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlere odaklamalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA

İÇGÜDÜLERİNİZ ÇOK GÜÇLÜ

Güçlü konumunuzu kıskanan kişilerin varlığı, sizi huzursuz edebilir. Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Takıntılarınızdan hızlıca uzaklaşın. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir dönem.

İKİZLER

PRATİK DÜŞÜNÜYORSUNUZ

Pratik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda aşamalar kaydediyor ve bundan keyif alıyorsunuz.

YENGEÇ

SEZGİLERİNİZ YÜKSEK SEYREDİYOR

Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız. Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bu dönem, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Sezgilerinizin doğru çıkması sizi farklı kılıyor.

ASLAN

ÇEVRENİZE KARŞI DİKKATLİ OLUN

Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek. Bazı kişileri olduğu gibi kabul ederseniz, bu hafta mutlu olacağınız olaylar sizi bekliyor. Doğal yapınıza ters gelse de, politik davranışlar içinde olacaksınız.

BAŞAK

DUYGUSAL ÇEKİŞMELERE AÇIKSINIZ

Etkilemek istediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Olumlu davranışlarınızın size kazandıracağı artılar önem kazanacak. Aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. Mantığınız bazen sizi yoruyor dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

TERAZİ

ENERJİ POTANSİYELİNİZ YÜKSEK

Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Yanlış anlaşılmaktan korkmuyor gibisiniz. Başkalarının yaptığı işi beğenmediğiniz zaman potansiyeliniz düşüyor. Bu hafta, bazı konularda acele karar vermemelisiniz.

AKREP

YAŞAM KONFORUNUZ ÖN PLANDA

Estetik yönden kendinize güvenmenize rağmen, isteklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin şekilde yönelmelisiniz. Bilinçaltı takıntılarınız sizi olumlu yönlendiriyor.

YAY

DUYGULARINIZ TAVAN YAPIYOR

Kendinizi dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz. Duygularınız ve mantığınız güçlü bir kombinasyon halinde. Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

Haberin Devamı

OĞLAK

TOPLUMSAL BAŞARINIZ ARTIYOR

Duygularınızda fazla inatçı ve ısrarcınız. Zeki ve akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Aileniz sizi her konuda destekliyor. Bu hafta yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor.

KOVA

RAKİPLERİNİZE FARK ATIYORSUNUZ

Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız.

BALIK

DUYGU VE MANTIK UYUMU

İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçluyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz. Yapmanız gereken tek şey, istekleriniz ve bulunduğunuz şartların uyum sağlaması konusunda ortak bir payda oluşturmanız. Akıllıca yapacağınız manevralar gereken özelliklerin alt tabanını sağlayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder