Filiz Özkol Yaşam bakışımız derinleşiyor
HABERİ PAYLAŞ

Yaşam bakışımız derinleşiyor

Dünyaya bakış açımızda bazı değişimler söz konusu. Güven duygumuzun eksikliklerinin neden kaynaklandığını çözmek isteyeceğiz. Edebiyat dünyasında yeni eserler gündeme gelecek. Duygusal fırtınalara hazır olmalıyız.

KOÇ

DUYGUSALLIK SORUN GETİREBİLİR

Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Partnerinizin size destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Çevrenizdeki olaylara tepkiselsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

YARATICILIĞINIZI KULLANACAKSINIZ

Özgürlük sınırlarınızı gevşeterek, yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Çevresel değişimlere kendinizi hazır hissetmeniz ve olaylara yumuşak bir mantık getirmeniz sayesinde birçok engeli kolayca aşabilirsiniz. Bu dönem sportif aktivitelere önem vermelisiniz.

İKİZLER

İLİŞKİLERİNİZİ DENETLEMELİSİNİZ

Coşkunuzun olmadığı bir potansiyel istemiyorsunuz. Etkinliğinizi kaybettiğiniz ilişkilerden kopmayı denerseniz kârlı çıkacaksınız. Çevrenizde yaratıcılığınız konusunda ikna edilmesi gereken birçok kişi var ve siz bu konuda gelişmeler elde edeceksiniz. İlişkilerinizi denetleme konusunda başarılısınız.

YENGEÇ

İÇ HUZURA İHTİYACINIZ VAR

Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen iç güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Fikirlerinizden ödün vermemeniz, dostlarınızın arkanızdan konuşmasına neden olabilir.

ASLAN

KENDİNİZE ZAMAN AYIRMALISINIZ

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Harcamalarınıza belirli bir disiplin getirmeli ve karşınıza çıkan ani fırsatlardan faydalanmalısınız.

BAŞAK

KARARLARINIZDA NET OLMALISINIZ

Bu dönem, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde olacak. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Duygusal ilişkilerinize hiç kimsenin karışmasını istemiyorsunuz.

Haberin Devamı

TERAZİ

SEÇİMLERİNİZ MÜKEMMEL

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Değişik alanlardaki çalışmalarınız, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

AKREP

İLİŞKİLERİNİZİ SORGULAMAYIN

Akılcı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. Deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Fırsatları anında değerlendirmelisiniz. İlişkinizi sorgulayacak konuşmalardan uzak kalmayı başarırsanız, durumun geçiciliğini kavrayabileceksiniz.

YAY

KENDİNİZE ZAMAN AYIRMALISINIZ

Hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Sevdiklerinizin sorunları gündeme gelecek ve onlara destek vermeniz beklenecektir. Anaç duygularınızın atakta olması, yakınlarınızın yaşamını kolaylaştırabilir. Kendinize daha çok zaman ayırmalısınız.

OĞLAK

Haberin Devamı

İÇ DÜNYANIZ KARIŞIK

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara güven duymuyorsunuz. İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz. İçsel yolculuğunuzda yeni keşifleriniz var.

KOVA

İÇSEL GÜVENLİĞİNİZ ÖNEMLİ

Duygusal ilişkilerinizi yeniden irdeleme şansına sahip olacaksınız. Olaylara derin bir şekilde yorum getirmek istiyor ve partnerinizden destek bekliyorsunuz. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman harcamalarınızın sınırını aşıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

BALIK

ENERJİNİZİ OLUMLU KULLANMALISINIZ

Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Partnerinizle farklı düşünceler içinde olacaksınız. Onun iyi niyetli yaklaşımları, sizin çevresel şartlarınıza uymayabilir. Onu ikna etme konusunda yumuşak bir yöntem kullanmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder