Filiz Özkol Yaşam kurallarınız yenileniyor
HABERİ PAYLAŞ

Yaşam kurallarınız yenileniyor

Güven duygumuzun eksikliklerinin neden kaynaklandığını çözmek isteyeceğiz. Bazılarımızın ailevi sorunları önem kazanacak. İçsel sevincimizi dışarıya yansıtmak için güven veren dostlarımızı arıyoruz.

İletişim konusunda hızlı görüşmelerin gündem kazanacağı bir hafta. Fakat kullanacağımız sözcüklerin önemli olduğunu bilmeli ve verdiğimiz sözleri yerine getirmeliyiz. Kendi kurallarımızı kendimiz belirleyeceğiz.

KOÇ: AKLINIZA GÜVENİN

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Mars sosyal ilişkilerinizde ikna edici bir tablo çiziyor. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Sosyal hayatınız oldukça renkli seyrederken, eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz. Daha sabırlı olmayı denemelisiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: GÜVENE İHTİYACINIZ VAR

Derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçmişteki tecrübelerinizi örnek almalı ve yeniden yapılanmaktan korkmamalısınız. Duygusal güvene ihtiyacınız var. Sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız. Aşk yaşantınızda, partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız, ilginç düşünceler için fazla beklemeyin.

İKİZLER: ELEŞTİRİ İSTEMIYORSUNUZ

Bu hafta aşırı uçlarda davranışlar gösterebilirsiniz. Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaptığınız hataların altında sizin yanlış yargılarınız var. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bu dönemde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Sevdiklerinizin size sunduğu güvenlik duygusunu, büyük bir sorumluk içinde üstleneceksiniz. Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

YENGEÇ: HATALARINIZI GÖRMELİSİNİZ

Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bu dönemde , geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Sevdiklerinizin size sunduğu güven duygusunu, büyük bir sorumluluk içinde üstleneceksiniz. Kinci yönlerinizi törpülemelisiniz. Karşılaştığınız olaylar karşısında alıngan bir tablo ile yaklaşabilirsiniz. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız.

Haberin Devamı

ASLAN: FARKINIZI YARATIN

İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. İş yerinizde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan kurtulmanız mümkün değil. Seyahat planları yapacaksınız.

BAŞAK: HUZURSUZLUĞU BIRAKIN

Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor. Düşüncelerinizi çevrenize yansıtırken kullandığınız yöntemler, sıra dışı olabilir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle mantıksal yaklaşımlar içinde olacaksınız. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Sürekli, kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz.

Haberin Devamı

TERAZİ: SORUNLARINIZIN FARKINDASINIZ

Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Sorunlarınızla başa çıkmasını becerebilen ender, akıllı insanlardansınız. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız. Uzun yollarla ilgili planlarınız şimdilik, erteleyebilirsiniz fakat eski dostlarla birlikte yapacağınız kısa gezilerden zevk alacaksınız.

AKREP: BİLİNÇALTINIZ YOĞUN

Sezgilerinizle hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Küçük detaylar size engel olmamalı. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız. Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu hafta içinde; akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.

YAY: TAKDİR BEKLİYORSUNUZ

Bu hafta birçok aktivite gerektiren olaylarla ön plana çıkmayı başarıyorsunuz. Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz günlerdesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz. Duygusal karmaşalardan uzak kalmalısınız. İsteklerinizde belirleyici olmamalısınız.

OĞLAK: TAVİZ VERMEYİN

Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz olumlu etkilenecek. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Partnerinizin size yaşattığı bazı sorunları, gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönem. Taviz vermek istemediğiniz konular sizin için daha sonra önemli olacaktır.

KOVA: ÇEVRENİZİ ŞAŞIRTIYORSUNUZ

Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Sabırsız fakat, kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız. Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu. Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Zaman kavramının önemli olduğunu çevrenize hatırlatmalısınız.

BALIK: PLANLARINIZ ÖNEMLİ

İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir hafta. Maddesel kaygılarınızı yenmek istiyorsanız, bütçenizi yeniden gözden geçirin ve unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın. Kazançlarınızı artıracak yeni bir performans hazırlığı içine girmelisiniz. Yapmayı düşündüğünüz birçok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Geçmişe teslim olmamalısınız. Gücünüzü artırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder