Filiz Özkol ‘Yay’lar bol para kazanıp aşkı bulacak
HABERİ PAYLAŞ

‘Yay’lar bol para kazanıp aşkı bulacak

Sevgili Yaylar, sizler özgürlüğünüze düşkünsünüz ve sezgileriniz kuvvetli. Uzun yıllardır zor savaşlar verdiniz. Köklü değişimler gezegeni Plüton yaşantınızı altüst etti. Bünyeniz gittikçe güçlenirken, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter şansının verdiği destekler sırasında küçük molalar vermeyi de ihmal etmediniz. 2022 yılında büyük ve önemli projelerin altına imza atarken, tam anlamıyla konsantre olacaksınız.

Yatırımlarınızı yeniden düzenleyecek, başarılı olacak, kariyerinize yeni bir yol çizeceksiniz. Eski değer yargılarınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Yaşam hırslarınıza gem vurmayı biliyorsunuz. Olgunlaştınız ve öğretici oldunuz.

Haberin Devamı

‘Yay’lar bol para kazanıp aşkı bulacak

Yönetici gezegeni: Jüpiter

Elementi: Ateş

Niteliği: Değişken Mor, mavi, siyah

AŞK

Risk almamaya çalışın

Yay burçları olarak ocak ayında cazibeniz artacak, karşı cins üzerinde etkili olacaksınız. Martta bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. 2 Nisan’da yeni ayla birlikte Güneş kavuşum halinde, aşk ve sosyal evinizde ilerliyor. Girdiğiniz topluluklarda cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. 11 Mayıs’tan sonra aşk gezegeni Venüs ve bolluk gezegeni Jüpiter, aşk hayatınızı coşturuyor. Cinsel cazibenizin yüksek olmasından dolayı çevrenizi büyülüyorsunuz. Ama risklere karşı tedbirli olmanız gerektiğini hatırlatıyoruz.

Çekiciliğiniz artacak

Haziran ayında Jüpiter aşk ve sosyal evinizde size güç vermeye devam ediyor. Yaşamınıza girecek kişilerin akıllı ve entelektüel düzeyde olmasına dikkat ediyorsunuz. 2 Ağustos’ta yeni ay ruhsal evinizde doğuyor. Yaşamı sorgulayan kişilerle birlikte olacaksınız. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Eylül ayında ilişkinizle ilgili daha mantıklı analizler yapacak, kararlar alacaksınız. 8 Kasım’daki Ay tutulması çalışma evinizde gerçekleşiyor. Venüs size çekicilik kazandıracak. İmajınızı değiştirmek için harcama yapabilirsiniz.

İŞ

Hırslı olacaksınız

2 Ocak’ta yeni ay finans evinizde doğuyor. Plüton maddi evinizde ileri harekette. Size statü sağlayacak, kazançlarınızı artıracak ama zorlayıcı şartlar getirecek. Şubat boyunca Mars, finans evinizde ilerliyor ve Plüton’la birlikte hareket ediyor. Harcamalarınıza kısıtlama getirmelisiniz. 10 Nisan’dan sonra ilham veren Neptün ve Jüpiter birlikte hareket ediyorlar. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Çevrenizi akıllıca idare etmek zorundasınız. Mayıs ayının ilk haftasında işinizle ilgili hırslı olacaksınız. Ama ailenizin baskısı ağır basacak, onlarla ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

Haberin Devamı

Yatırıma önem verin

14 Haziran’dan sonra daha çok çalışıp daha çok kazanacaksınız. 23 Temmuz’a kadar Güneş karşıt finans evinizde çok güçlü. 13 Temmuz’da dolunay finans evinizde gerçekleşiyor. Size para kazandıracak ekibi kurabilirsiniz. Ayrıca yatırıma yoğunlaşmalısınız. 11 Ağustos’a kadar Güneş ve Venüs 8’inci evinizde ilerliyor. Ev almak, borçlanmak ve ödemeleriniz için uygun bir dönem. 9 Ekim’de dolunay yenilikler evinizde gerçekleşecek. Yakın çevrenizde maddi olanakları iyi olan arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Aralık ayında hedefleriniz doğrultusunda hareket etmenin avantajlarını kullanın. Birçok iyi pozisyon sizi bekliyor. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. İşiniz konusunda bazı gecikmeler olabilir, canınızı sıkmamaya çalışın.

Haberin Devamı

SAĞLIK

Ev kazalarına karşı dikkatli olun

25 Ocak’a kadar savaşçı Mars fiziksel evinizde olacağı için hareketlisiniz. Hareketli bir ay geçirmek sizi yorabilir. Şubatta sinirsel rahatsızlıklar ve sindirim sistemi sorunları yaşayabilirsiniz. Nisanda hastalığınız için yeni bir tedavi şansı bulabilirsiniz. 25 Mayıs’a kadar ev kazalarına karşı tedbirli olun. Temmuzda, ailenizdeki yaşlıların sağlığı ile ilgilenebilirsiniz. Yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon sorunları görülebilir. Ağustosta bolca dinlenin. Ekimde sağlık gezegeniniz Venüs 11’inci evinizde. Ayak bileklerinize dikkat. Bol su için böbrekler önemli. Sinir sisteminizi yormamalısınız. Kasım ve aralıkta stresten korunun. Dengeli beslenmeye çalışın.

YARIN:OĞLAK

Sıradaki haber yükleniyor...
holder