Filiz Özkol 'Yay'ların hayalleri gerçek oluyor
HABERİ PAYLAŞ

'Yay'ların hayalleri gerçek oluyor

Haberin Devamı

YAY

24 Kasım - 22 Aralık

Sevgili Yaylar, bu yıl karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edecek, taviz vermeyeceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınızda şartlar sizden yana olacak. Bu yıl düşlediğiniz yolculuklara çıkabilirsiniz. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapacaksınız. Büyük ve önemli projelerin altına imza atarken enerjik hissedeceksiniz. Köklü değişim gezegeni Plüton, finans evinizde birçok değişime yol açacak. Birçoğunuz geriye baktığında geçmişten memnun değil. Ama güzel günler sizi bekliyor. Yeni tanışacağınız kişilerle fikir alışverişi yapacaksınız. Yaratıcılığınızı kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız.

Yönetici gezegeni: Jüpiter

Elementi: Ateş

Niteliği: Değişken

Rengi: Mor, mavi, siyah

Uğurlu günü: Perşembe

Uğurlu sayısı: 5-7

Aşk

Yanlış anlaşılabilirsiniz

Yay burçları olarak kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Çevreniz bunu yanlış anlayacak ve siz de kendinizi kapatacaksınız. Sezgilerinizin yüksek oluşu arkadaşlarınızın dikkatini çekecek. Hareketli yaşam seviyorsunuz, popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. 2021 dostlukların aşka dönüşeceği bir yıl. Ani başlayan geçici ilişkilerine karşı tedbirli olmalısınız.

Eski aşklar gündemde

Yıl boyunca Jüpiter, Satürn’le birlikte hareket edecek. Aşk gezegeniniz Mars, 7 Ocak- 5 Mart arasında aşkları gündeme getirecek. 5 Mart- 24 Nisan’da flört etmek isteyeceksiniz. İlişkisi olan Yaylar 24 Nisan-12 Haziran tarihlerinde evlilik kararı alabilir. 12 Haziran-30 Temmuz arası eski aşklar sizi etkileyecek ama eski duygulara sünger çekeceksiniz. Planlarınız uygularken kibar ama ısrarcı olacaksınız. Sonbaharda tanışacağınız kişiler önce size hayran olacak ama arkasında kıskançlığa kapılacaklar. Zekasıyla öne çıkan karşı cins ilginizi çekecek. Duygularınıza rağmen, mantığınızı devreye sokacak, ilişkilerinize mesafe koyacaksınız. 16 Eylül-12 Ekim arası beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz. Çünkü kırılmaktan korkacaksınız. Yanlış anlaşılmak istemiyorsanız aşkınızı içinizde yaşayacaksınız.

AŞK RENGİNİZ: Sarı, mavi, pembe

İş

İşleriniz ses getirecek

Yeni yılda entelektüel arkadaşlarınızla yaptığınız çalışmalar ses getirecek. Gelecekteki işinizin ilk adımlarını atacaksınız. Yurt dışına yapacağınız seyahatler önemli olacak. Bolluk gezegeni Jüpiter ve ilham veren Neptün’ün etkisiyle hayallerinize yaklaşacaksınız. Seyahatlerde tanışacağınız kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. İş ve aşk kafanızı karıştırabilir. Seyahat aşkları sonradan başınız ağrıtabilir.

Jüpiter iletişim evinizde ilerliyor. Ses getirecek çalışmalara imza atacaksınız. Jüpiter birçok fırsatı ayağınıza getirecek. Patronlarınızla iyi anlaşırken iş sorumluluğunuz artacak. İsteklerinizi gerçekleştirirken akıllı ve hızlı davranacaksınız. Kazancınız artacak Hızlı çalışan aklınız fırsatları kullanma konusunda tüm yeteneklerini ortaya koyacak. Ağustos ve ekim eğlenceli geçecek.

Disipline eden Satürn, yaşama bakış açınızda ve finans konularında zor hedeflere kilitlenmenizi sağlayacak. İsteklerinizde gerçekçi olmalısınız. Geçen yıl bazılarınız borca girdi. Masraflarınızı kısarak, borçlarınızı kapatma yolunda olumlu adımlar atacaksınız. Yaşadığınız sıkıntılar artık geride kalacak. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme ihtimaliniz yüksek. Bazı Yaylar, dünyevi işlerden çok mistik konulara kayacak ve yaşam hırslarını en aza indirecek.

BAŞARI RENGİNİZ: Sarı, hardal, kahve

Sağlık

Böbreklere özen gösterin

Yay burçları olarak alternatif tıpla ilgileneceksiniz. Bazılarınız fiziksel görünüşünüze yönelik özen için yoga, bitkisel tedavi, hemopatiye yönelebilirsiniz. Köklü değişimler gezegeni Plüton, ilham veren Neptün ile birlikte iyi etkiler alacaksınız. Ruhsal durumunuzu düzeltecek, içinde bulunduğunuz koşullara çabuk uyum sağlayacaksınız. Sağlık gezegeniniz Venüs, böbrek ve kalçaları etkiler. Bu organlarınıza dikkat etmelisiniz. Kalça ve bacaklarınıza düzenli masaj yaptırabilirsiniz.

SAĞLIK RENGİNİZ: Beyaz, pembe, mavi

YARIN: OĞLAK

Sıradaki haber yükleniyor...
holder