Filiz Özkol Yengeç'i paralı ve tutkulu bir yıl bekliyor
HABERİ PAYLAŞ

Yengeç'i paralı ve tutkulu bir yıl bekliyor

Haberin Devamı

Yengeç

22 Haziran - 23 Temmuz

Sevgili Yengeçler, ilişkilerinizde köklü değişimleri size Plüton getiriyor. Bir zamanlar denge ve düzen der, başka bir şey demezdiniz. Büyük projelerinizi gerçekleştirmek için müthiş enerjiniz var. Sezgileriniz sayesinde engelleri çok kolay aşacaksınız. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirirken kendinizle ilgili vereceğiniz kararlar alacaksınız. Ailenizi olduğu gibi kabul etmeyi öğreneceksiniz. Güvendiğiniz dostlarınızla karşılıklı güvene dayalı iş birliği yapacaksınız. Ama gücünüzün sınırlarını abartmayın.

Yönetici gezegeni: Ay

Niteliği: Öncü

Rengi: Gümüşi gri, mavi tonları

Uğurlu günü: Pazartesi

Uğurlu sayısı: 2

Aşk

Sıra dışı ilişkiler

Köklü değişimler gezegeni Plüton, aşkta eskisi gibi düşünmeyeceğinizi ve hayata karşı radikal kararlar alacağınızı söylüyor. Güçlü pozisyonlarda çalışacak, iş birliği içinde olduğunuz kişileri etkileyeceksiniz. Bazı Yengeç burçları iş arkadaşlarıyla duygusal ilişki yaşayacak. İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha orijinal hale gelecek. Çünkü tutkulu birliktelikler peşinde koşacaksınız.

Sevimli yönlerinizi kullanacak, yollardan beklediğiniz ve kariyerinizi etkileyecek haberlerin gelmesiyle ideallerinizi hayata geçireceksiniz. Ortak çalışmalarınızın ses getireceği, hayallerinizin genişleyeceği bir ortam arayacaksınız. 27 Nisan’da Plüton geri hareketine başlayacak.

Yeni birliktelikler

Plüton’un daha önceki günlerdeki geri hareketi sırasında, alışkanlıklarınızla ilgili yenilikçi düşünceler içine girdiniz. Geçmiş yıllara göre daha rahatlamış hissedeceksiniz. 15 Mayıs’tan sonra sıra dışı ilişkilerinizle tüm gözler size çevrilecek. İşyerinizde bu tür olayların sansasyon yaratacağını bilmelisiniz.

Kariyerinizle paralel özel ilişkiler yaşayabilirsiniz. İş gezileri ve aşk gezilerini birbirine karıştırmamanızda yarar var. Kısa uçak yolculukları, birlikte yenen yemekler gibi aktiviteler yeni birliktelikleri tetikleyecek. Fakat, ani gelişen bu duygular çok kısa sürede etkisini yitirecek. Kafaca anlaştığınız kişiler, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçecek. Satürn size 5’inci aşk evinizde ödül vermeye hazırlanıyor.

İş

Mücadeleyi kazanacaksınız

Yengeç burcu olarak çevrenizi yargılamaktan kaçıp hoşgörülü olmaya çalışacaksınız, bu da sizi zorlayacak. Bu yıl enerjinizi ortaya çıkaracak işler yapmak isterken egolarınız da güçlenecek. Karşı görüşteki kişilere tepkili olacaksınız. Çevrenizdekilerin fikirleri ikinci planda kalacak. Zor şartlarla mücadele edeceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınızda şartlar sizden yana yön değiştirecek.

Hedeflerinize yönelik çalışacaksınız. Kendinizi garantiye alacaksınız. Sizden daha genç kişilerle bir arada bulunacak, kendinizi daha genç hissedeceksiniz. Teklifler gelecek Bu yıl karşıt finans evinizdeki değişimler size iyi gelecek. Bolluk, gezegeni Jüpiter ve disipline eden Satürn sizi yukarıya taşıyacak birçok fırsat getirecek.

Azminizle yeni fikirlerinizi yaşama geçireceksiniz. Konfor için çok para harcayacaksınız. Güven duygunuz arttığı için kazancınızı gözden geçireceksiniz. İşinizden memnun değilseniz teklifleri gözden geçireceksiniz. Bazı anlaşmaları gizleyeceksiniz. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçmek için ideal bir yıl.

Sağlık

Kontrolleri ihmal etmeyin

Sağlık gezegeniniz Jüpiter, bu yıl sağlık konusunda 14 Mayıs’a kadar 8’inci evinizde disipline eden Satürn’le birlikte hareket edecek.2021’de kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. İhmal ettiğiniz genel kontrolü geçmeyi unutmayın. Cinsel yaşamınızda dengeyi koruyun. 26 Mayıs’ta Yay’da güneş tutulması gerçekleşiyor. Temkinli olun, önemli olan düşüncelerinizi temizlemek ve arınmak. 4 Aralık’ta Yay burcunda güneş tutulması olacak, sağlığınız için önemli. Eski rahatsızlıklar tekrar edebilir. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenin.

YARIN: ASLAN

Sıradaki haber yükleniyor...
holder