Filiz Özkol Yeni girişimler bizi bekliyor
HABERİ PAYLAŞ

Yeni girişimler bizi bekliyor

Verdiğimiz sözleri yerine getirmek zorundayız. Bazılarımız için zorlu bir hafta. Geçmişten ders almaktan çok, kendimizi haklı çıkaracak nedenler üzerinde duruyoruz. Toplumsal olaylar ve yardım derneklerinin çalışmaları önem kazanacak. Yeni iş girişimleri bizi bekliyor. Yargılama yeteneğimiz güçleniyor. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak, şimdiye kadar hiç denemediğimiz alanlarda çığır açacağız.

KOÇ

SORUMLULUK DUYGUNUZ ARTIYOR

İmkansız gibi görünen olayları başaracaksınız. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşebilir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalıyız. Sadakat konusunda beklentilerinize dikkat edin. Eski ve yeni şartlarınızı birlikte düzenliyorsunuz. Kafanız matematiksel çalışmaya devam ediyor. İş yaşamınızdaki tecrübelerinizin birikiminde oluşan yaratıcı düşünceler, yeni projelerin gündeme gelmesine neden olacak. Sorumluluk duygunuzun ağır basması sizi yoracak.

Haberin Devamı

BOĞA

KİMSEYE ÖDÜN VERMİYORSUNUZ

Önemli bir hafta içindesiniz. Hedefleriniz yüksek fakat egonuzu doğru kullanmalısınız. Şimdiye kadar açığa vurmadığınız düşüncelerinizi, birlikte iş yaptığınız kişileri uzaklaştırma pahasına ifade etmeye başlayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için daha hırslı ve gücünüzün bilenmiş olduğunu hissedeceksiniz. İş hedeflerinizi hırsla takip edeceksiniz. Dengelerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve dış ilişkilerinizi, başarınızı destekleyecek yönde kullanmak istiyorsunuz. Olayların yönü sizden yana gelişiyor.

İKİZLER

AİLE İÇİ SORUNLAR SÖZ KONUSU

Ailenin bazı yaşlı bireylerinin hukuksal mirasları söz konusu olabilir. Uzun süredir kafanızı meşgul eden maddesel problemlerinizi gözden geçirmelisiniz. Sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda, ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Israrcı olduğunuz konularda, katı bir inatçılık içinde olmayıp ılımlı tavırlarla olaylara yaklaşın. Aile içinde olabilecek rahatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olacak. Bu dönemde unutkanlığınız artabilir, kazalara karşı dikkat.

Haberin Devamı

YENGEÇ

OLDUKÇA CESUR DAVRANIYORSUNUZ

Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Çevrenizi etki altına almayı çok kolay başarıyorsunuz. Birçok işle aynı anda uğraşırken, çok yönlü düşünmeniz gerekiyor. Gizli hedefleriniz konusunda akıllıca planlar yapmalısınız. Maddi durum ise yıllardır sizin için çok önemli. Para konusunda sadece kendi kişiliğinizle çabalar sarf ettiniz. Her şeyi tek başına yaparken, sorumluluk duygunuz gelişti. Dengelerinizi korumak zorunda olduğunuzun farkında olarak, yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz.

ASLAN

HER AN HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR

Ne istediğinizi biliyor ve çevrenizden etkilenmeden hareket ediyorsunuz. Başkalarının değil, sizin ne yapmayı planladığınız önemli. Kazançlarınız bir anda, farklı bir çehreyle karşınıza çıkacaktır. Beklediğiniz fırsatların, beklemediğiniz bir şekilde size gelmesi ilginç bir yaşam deneyimi olabilir. Arzuların sihirli bir şekilde elinize sunulması için ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır. Değerli olmak ve saygınlık görmenin püf noktalarından birinin arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinin olumlu ilerlemesi olduğunu öğrendiniz. Rahat bir hafta içindesiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

GİZLİ DUYGULARA DİKKAT

Ailevi konulara akılcı yaklaşımlar içinde olacağınız günler sizi bekliyor. Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Eski hatalarınızın, tekrar sizi rahatsız etmesini engellemek sizin elinizde. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Gizli duygularla başınız dertte.. Sevdiğiniz veya kafanıza taktığınız kişiyi gözünüzde büyütmeyin. Olmayacak hayallerle kafanızı kurcalamayın.

TERAZİ

YENİ PROJELER GÜNDEMDE

Venüs kariyer evinizde oldukça güçlü. Önemli kişilerle iş bağlantılarınız olacak. Venüs, iş hayatına renk vermekle birlikte disiplinli ve aynı zamanda detaycı yapıyor. İş yaptığınız kişilerin duygusal yönleri ağır basabilir ama siz hep mantıktan yanasınız. Yeni projeler, yeni fikirler, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Yeni bir proje çalışmanız varsa, uygun bir dönem. Size para kazandıracak ekibinizi kurabilirsiniz.

AKREP

TARTIŞMALARDAN UZAK DURUN

Bu hafta daha doğru ve sağlam kararlar almak için kendini zorlayacaksın. İnsan psikolojisinin önemini daha iyi kavrayacak, verilen tepkili davranışları yumuşatabilecek derecede etkili olacak karşıt davranışların nasıl olması gerektiği konusunda çözümler üreteceksin. Aşırı disiplinli hareket etmenin yoruculuğunun farkındasınız ama bu dönem elinizde olmadan aşırı bir çalışma eğilimindesiniz. Yanınızda çalışan kişilerle aranızda tartışmalar çıkabilir. Dikkatli olun ve küçük nedenleri gözünüzde büyütebilirsiniz.

YAY

ANİ SÜRPRİZLERE HAZIR OL

Bu hafta birçok kombinasyon çalışmaları birlikte yürütecek ve daha hareketli olacaksınız. Abartmayı çok seveceğiniz bir dönem. Küçük duygular bir anda çığ gibi büyüyebilir . Her duygu aynı olmaz. Ayrım yapmalısınız. Ani olayların sürprizlerine hazır olun. Seçimlerinizi fikirlerinize uygun kişilerle yapmak isteyebilirsiniz. Yoğun duygular içinde olacaksınız. Becerikli, aktif ve iş bitirici bir tutum içindesiniz. Sosyal hayatınız gündemde. Çılgın ve ani gelişen aşklara karşı tedbirli olmalısınız. Daha sonra vazgeçeceğiniz ilişkilere girmemelisiniz.

OĞLAK

OTO KONTROLÜNÜZ MÜKEMMEL

Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. Topluma ters gelebilecek kulvarlarda kulaç atacak ve kendinizi farklı konularla ispat etmek isteyeceksiniz. Para konusunda tasarrufu sevmenize rağmen, bazen fazla harcamaktan kendinizi alamıyorsunuz. Satürn yönetici gezegeniniz sürekli oto kontrollü olmanıza neden oluyor. Karşınızdaki kişileri her zaman yanıltma payınız var. Bu dönem çok daha fazla para kazanmak isteyecek ve kariyerinizle ilgili değişimler, herkesten daha çok sizi ilgilendirecek. Mesleki hırslarınız size olumlu dönecek.

KOVA

ÇEVRENİZİ HIZLI ALGILIYORSUNUZ

Bu hafta çevrenizde karşılaşacağınız olumsuz davranışlardan, psikolojik olarak etkilenseniz bile gücünüzü kaybetmeyeceksiniz. Başkalarının ne istediklerini, önceden tahmin edebilmeniz sayesinde, maddi kazanımlarınız olacak. Geriye dönüş gerektiren durumlarda aksilikler yaşayabilirsiniz. Uzun süren alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamalısınız. İyimser yönlerinizi kullanarak amacınıza ulaşacaksınız.

BALIK

YARGILAYICI OLMAKTAN VAZGEÇİN

Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız. Yakın dostlarınızın sözlerinden ve davranışlarından etkileneceksiniz. Bu dönemde yanlış düşünceler içinde çevrenizi yargılarken, eleştirici olabilirsiniz. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Bu dönemde çok çalışmaktan yorgun düşebilir ve sinir sisteminizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder