Filiz Özkol Yeni yıl ‘Yengeç’lere aşk getirecek
HABERİ PAYLAŞ

Yeni yıl ‘Yengeç’lere aşk getirecek

YENGEÇ

22 Haziran/23 Temmuz

Yönetici gezegeni: Ay

Elementi: Su

Niteliği: Öncü

Rengi: Gümüşi gri, mavi tonları.

Sevgili Yengeçler, zor yıllar geçirdiniz. 2022 artık sizin için ödül yılı olacak. Öğrendiniz ve öğrettiniz. Ağladınız, ağlattınız. Evlendiniz, boşandınız. Her şeyin zor olanını seçtiniz. Ama bu yaz çok şey farklı olacak. Bu yılın ilk 6 ayı bolluk gezegeni Jüpiter size muhteşem destekler verecek.

Başkalarına zor gelen olaylar sizin için çocuk oyuncağı olacak. Jüpiter, mayısta kariyer evinizde ilerlemeye başlayacak, yeni başlangıçlar yapacaksınız. Gözünüzü korkutmak istemiyorum ama ani değişimlere hazır olun. Bu yıl iş hayatınızla ilgili yeni bir düzene geçiyorsunuz.

Haberin Devamı

AŞK

Evlilik çok yakın

Yengeç burcu olarak ocakta çekiciliğinizle dikkat çekeceksiniz. Ama unutmayın, aşk gezegeni Venüs geri gidiyor. Şubatta kafanız karışık olabilir, hem sosyal olmak hem de yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Mart ayında da yalnız kalmayı seçebilirsiniz, bu dönemde dostlarınızın dertleriyle ilgileneceksiniz. 1 Nisan’da yeni ay doğacak, cazip hale geleceksiniz. İşinizi de paylaşacağınız bir aşk sizi mutlu edecek.

10 Mayıs’ta Merkür retrosu başlıyor, 16 Mayıs’ta aşk ve sosyal eviniz olan 5’inci evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor. Olumlu bir aşk sinyali alabilirsiniz, keyfini çıkarmaya bakın. Uzun süreli ilişkisi olanlar evlenebilir. Bazı Yengeçler ise bir arkadaşıyla evlilik planları yapabilir.

Cazibeniz artıyor

Temmuzda duygusal konulara belli bir hareket gelirken, ilişkilerinizde takıntılar yaşayabilirsiniz. 19 Temmuz’da aşk gezegeni Venüs kişisel ve fiziksel evinize geçiyor. Cazip, güçlü biriyle aşk yaşamaya başlayabilirsiniz ve beklentileriniz yüksek olabilir. 10 Eylül’de aile ve yuva evinizde Merkür geri gitmeye başlayacak. Savaş ve cazibe yıldızı Mars, ruhsal evinizde ilerliyor.

İlişkilerinizde dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. 25 Ekim’de aşk ve sosyal evinizde Güneş tutulması yaşanacak. İlişkilerinizde karamsarlık yaşamak istemiyorsanız dikkatli olun ve onaylanmayan bir konu üzerinde ısrar etmeyin. Kasım ayında romantik hissedecek, karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

Haberin Devamı

İŞ

Harcamalara özen gösterin

2022 Ocak ayında karşıt finans evinizde Merkür ve Satürn birlikte hareket edecekler. Para harcamak isteyebilirsiniz ama hata yapmamaya çalışın. 1 Şubat’ta yeni ay karşıt finans evinizde doğuyor. Ayın ilk 3 günü karşıt evinizde Merkür retro yapacak. 15 Şubat’ta Kova burcuna geçerek finans evinizi güçlendirecek.

Nisandaki yeni ayda işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Mayıs ayında liderlik özellikleriniz ortaya çıkacak. 22 Haziran’da Güneş kişisel evinize geçiyor. Entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz.

Teklifler gecikebilir

19 Temmuz’a kadar kişisel evinizde güneş ilerliyor. Hırsınızı ve gücünüzü birleştireceksiniz. 28 Temmuz’da yeni ay para evinizde doğuyor ve 24 Ağustos’a kadar burada kalacak. Planladığınız işlerde detaylar çok önemli. Merkür 10 Eylül’deki dolunayda karşıt kariyer evinizi etkiliyor.

Beklediğiniz tekliflerin gecikmesi sizi sinirlendirmesin. Ekim ayında önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız güzel bir fırsat doğuyor. 8 Kasım’da Boğa’da Ay tutulması gerçekleşiyor ve kariyerinizi güçlü hale getireceksiniz. Aralık ayı siz Yengeç’ler için biraz zor geçebilir, çünkü kariyerinizle ilgili kafanız karışık olacak.

Haberin Devamı

SAĞLIK

Midenize ve diyetinize dikkat edin

Ocakta akciğerlerinize iyi bakın, havasız ortamlardan uzak durun. Köklü değişimler gezegeni Plüton yıllardır karşıt evinizde. Bu yıl mide ve sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız. Temmuzda ailenizin sağlık sorunlarıyla boğuşabilirsiniz.

Eylül ayında köklü değişim gezegeni Plüton, disipline eden Satürn, bolluk gezegeni Jüpiter, ilham veren Neptün, değişim gezegeni Uranüs retro yapıyor. Sindirim sistemine dikkat. Ekimde az yemeli ve spor yapmalısınız. Kronik bir rahatsızlığınız varsa kasımda Satürn size iyileşmeniz için destek verecek.

YARIN:ASLAN

Sıradaki haber yükleniyor...
holder