Funda Duru Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun
HABERİ PAYLAŞ

Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun

Wolverine’miş, Iron Man’miş, Kaptan Amerika’ymış, Wonder Woman’mış hepsi hikaye... Dünyaya gelir gelmez ilk tanıştığımız süper kahraman anne, ikinci süper kahraman ise babadır. Süper güçleri çocuklarına olan koşulsuz sevgileridir. Koşulsuz sevgi, ağızdan bir çırpıdan çıkan öylesine iki kelime değildir. Çocuğu uyurken başını okşayan babalar da sevgisini açıkça gösterebilen babalar da aynı koşulsuz sevgiyi taşır kalplerinde. Çocuklar bu farkı bir süre anlayamasa da... Hazır günü gelmişken birbirinin yanında olma şansına sahip olan tüm babalar ve çocuklara koşulsuz sevgilerini görünür kılmalarını diliyorum. Şimdi karşınızda 2020’de baba olma heyecanı yaşayan bazı ünlü babalar!

Haberin Devamı

Ali Atay-Hazal Kaya

2019’un şubat ayında evlenen Hazal Kaya ve Ali Atay, 19 Kasım 2020’de oğulları Fikret Ali’yle tanıştı. Hazal Kaya’nın paylaşımlarımdan görüldüğü kadarıyla Fikret Ali, adeta babasının kopyası. Nitekim kendisi de “Babasına çok aşıktım, bu arkadaşa ölüyorum, tabii ki babasına benzeyecek kime benzeyecek” dedi. Ali Atay’ın, Fikret Ali’yi kucağına aldığı ilk Babalar Günü’nü kutluyoruz.

Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun

Eser Yenenler-Berfu Yıldız

Eser ve Berfu’nun görünüşlerini zaten birbirine çok benzetiyordum. Ekim 2019’da dünyaya gelen bebekleri Kuzey de aileye eklenince puzzle tamamlandı. Birbirinin ‘hık demiş burnundan düşmüş’ bu sevimli, çekirdek aileye sağlık ve huzurlu bir ömür diliyoruz ve Eser Yenenler’in Babalar Günü’nü kutluyoruz.

Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun

Halit Ergenç-Berguzar Korel

Çiftin ilk çocuğu Ali, 2010 yılında doğmuştu. Geçtiğimiz martta ise ikinci bebekleri Han dünyaya geldi. Halit Ergenç’in, eşinin hamileliği boyunca gösterdiği özen ve destek hep takdir edildi. Zaten olması gereken bir şeyin takdir edilmesini biraz garip buluyorum. Biliyorsunuz, bebek bekleyen bilinçli çiftler artık haberi “Hamileyiz” diyerek duyuruyor. Topluma olması gerekeni gösteren Halit Ergenç’in Babalar Günü iki kez kutlu olsun.

Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun

Caner Erdeniz-Müge Boz

Galatasaray’da forma giyen basketbolcu Caner Erdeniz ve oyuncu Müge Boz 2019’un haziran ayında Barselona’da evlenmişti. Kalabalıksız, gürültüsüz baş başa evlenmeleri çok hoşuma gitmişti. Kasımda minik kızları Vina’yı kucaklarına aldılar. Daha dünyaya gelmesi bile söz konusu olmadan ismi belli olan Vina’nın tatlı hikayesini Müge Boz’un YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun

Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade

Ali Suna ve Nazlı Kurbanzade çifti 2018 yılında evlenmişti. 2019’un ağustos ayında ise kızları Narin dünyaya geldi. Ali Sunal, “Ben baba oldummm. Rüya gibi... Hoş geldin canım kızım, güzel Narin’im. Benim hayatım Nar bebek” diyerek coşkuyla baba olduğunu duyurmuştu. Ne tatlı! Babalar, kızları olunca daha çok mu seviniyor acaba ya? Aman iyi insan olsun da kızmış erkekmiş fark etmez.

Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun

İbrahim-Mihre Çelikkol

İbrahim Çelikkol da baba olan ünlüler arasında yerini aldı. 2019 Aralık’ta oğulları Ali dünyaya gelen çift artık çekirdek aile olarak yaşamlarına devam ediyor. Kelimelerle arası pek iyi olmayan İbrahim Çelikkol’un, oğluna ve eşine düşkünlüğünü Instagram profilinden anlayabilirsiniz.

Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun

Berkay-Özlem Ada Şahin

Haberin Devamı

Çift 2016 yılında evlenmişti. 2017 yılında minik kızları Arya dünyaya geldi. Temmuz 2019’da Zeynep Mira doğdu ve Arya abla oldu. Birlikte büyüyecekler, ne güzel! Tek çocuk olduğumdan zaman zaman sıkılırdım. Bir kardeşten daha iyi bir oyun arkadaşı olamaz herhalde. Kızlarına hayli düşkün olduğu görünen Berkay için Babalar Günü bayram olmalı.

Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun

Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti 2016’da Cunda Adası’ndaki Ortunç Koyu’nda evlenmişlerdi. Evlenmek için daha iyi bir lokasyon olamaz! Yakında bir kız bebekleri olacak. 46 yaşındaki Kenan Bey’in, müstakbel baba olduğu ilk ve son Babalar Günü’nü geçiriyor.

“Bebeğimizi kucağımıza almak için çok heyecanlıyız. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin” açıklaması yapan Kenan Bey’i kutluyoruz. Kenan Bey’in soyadını ilk kez yazdım ve inanılmaz zorlandım. Umarım kızları büyüdüğünde sınavlara girmek için adını ve soyadını kodlarken benim gibi düşünmez. Haha.

Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun

Zayn Malik- Gigi Hadid

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid ve Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı Zayn Malik yıllardır ayrılıp ayrılıp yeniden barışıyor. İzleyenlerini yoran bir ilişki yaşıyorlar ama belki de aralarındaki ritmi böyle tutturuyorlardır. Neyse, öyleydi böyleydi derken Gigi ve Zayn’ın bebek bekledikleri ortaya çıktı ve çiftin yakında bir kızları olacak. Daha doğmadan ünlü bebişlere biri daha eklendi.

Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun

Orlando Bloom-Katy Perry

Elf Legolas ve Will Turner gibi unutulmaz karakterler canlandıran Orlando Bloom’un model Miranda Kerr’le olan birlikteliğinden dokuz yaşında bir oğlu var. Tecrübeyi yıllara indirgersek eğer Orlando Bloom’un tecrübeli bir baba olduğunu söyleyebiliriz. 2016 yılından bu yana da Amerikalı şarkıcı Katy Perry ile birlikte. Orlando ve Katy çiftinin bebekleri günler sonra dünyaya gelecek.

Katy Perry’nin hamile olduğunu şarkısı ‘Never Worn White’ın klibinde dünyaya duyurmasını çok cool buldum. Bir de bunun üzerine Twitter’a “Yaşasın, artık karnımı içime çekmem gerekiyor ve karnımı saklamak için büyük çanta taşımak zorunda değilim” yazmıştı. Ünlülerin dertleri asla bitmiyor!

Bana bir masal anlat baba içinde koşulsuz sevgi olsun

Sıradaki haber yükleniyor...
holder