Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Alina Boz
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Alina Boz

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu Alina Boz.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Alina Boz

KRİZİN ORTASINDA KALDI

Bu hafta Alina Boz’un adı bir kıskançlık krizi haberine karıştı ki sormayın. ‘Maraşlı’ diye bir dizi başlamış. Alina Boz ve Burak Deniz de başroldeymiş. Alina ve Burak, dizinin reklamı için bir dergiye poz vermiş. Vay efendim, bu pozlar üzerine Burak Deniz’in sevgilisi Didem Soydan arıza çıkarmış. Didem Soydan, çıkan haberler üzerine her ne kadar olayla alay eder gibi bir inkar story’si paylaşsa da kimse aksine inanmak istemedi.

Haberin Devamı

Eee 21. yüzyıl insanıdır bu, kaostan beslenir. Hem zaten Alina Boz Mithat Can Özer’le birlikte değil miydi ya? Üzgünüm Burak Deniz Bey ama Mithat Can Özer’in karizması seninkini silkeler gibi. Neyse, burayı savaş alanına çevirmeyelim. Hal böyle olunca biz de Alina Boz’un Instagram profiline bir göz attık ve gördük ki ortada kıskanılası bir güzellik var.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Alina Boz

KUSURSUZLUĞUN ÖNLENEMEZ SIKICILIĞI

Moskova’da doğduğunu, annesinin Rus, babasının Bulgaristan göçmeni bir Türk olduğunu biliyordum ama 22 yaşında olduğunu az önce öğrendim. Biraz şaşırdım, çünkü daha büyük biriymiş gibi davranıyor. Profili tahmin edersiniz ki kusursuz. Sıfır aykırılık. Özel yaşamı hakkında en ufak bir ipucu yok. Mithat Can Özer’in ‘M’sini göremezsiniz paylaşımlarında.

40 yılın başı geçenlerde, Mithat Can’ın doğum gününü kutlamak için story paylaşmıştı. O da zaten bütün magazin sitelerine ve gazetelere haber oldu. Varsa yoksa kendini paylaşmış ya da yer aldığı projelerin reklamı yapmış. Kusursuzluğun önlenemez sıkıcılığı der, susarım. Zaman zaman annesini de paylaşıyor ve güzelliğinin bir genetik miras olduğuna şahit oluyoruz.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Alina Boz

OKYANUSU VE DENİZİ SEVEN BİRİ

Paylaşımlarının altı Dolunay Soysert’ten Mine Tugay’a kadar herkesten güzelliğine gelen övgülerle dolu. Öne çıkanlara sabitlediği story’lerden anlıyorum ki, aslında paylaştığı postlar kadar sıkıcı bir hayatı yok. Ne alakaysa Hande-Bensu Soral kardeşlerin diğer bir kardeşi olan Bedirhan Soral’la yakın arkadaşmış.

Haberin Devamı

Hobileri arasında da sörf yapmak varmış. Alın, şimdi bu aşırı faydalı bilgiyle ne isterseniz yapın. Bir bilgi daha: Sörf yaparken paylaştığı bir fotoğrafın altına ‘Thalassophile’ notunu düşmüş. Thalassophile, okyanusu ve denizi çok seven kişi anlamına geliyor. Yunanca kökenli. Bu daha faydalı oldu sanki. Ayy neyse, aşırı güzellikten ve kusursuzluktan içim şişti. Kapatıyorum, bye.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Alina Boz

Instagram Notu: 7/10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder