Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Aslı Enver
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Aslı Enver

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu Aslı Enver.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Aslı Enver

KLARNETTEN DAHA KEDERLİ

Aslı Enver’i tanımayan parmak kaldırsın! Türkiye’nin en popüler oyuncularında biri olan Aslı Enver de bu kadar popüler olup linçten nasibini almamış, herkesin sevgiyle yaklaştığı nadir insanlardan… Ödevini iki gün önceden bitiren, asla kopya çekmeyen ve de vermeyen, öğretmenlerin çok sevdiği ama pek arkadaşı olmayan, teneffüste sütünü tek başına içen biri gibi geliyor bana. Etliye sütlüye karışmıyor. Ohh mis!

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Aslı Enver

Profili gibi kendi de pek aksiyonlu değil sanki... Son oynadığı reklam filminde helikopterden filan indi ama yine de yaranamadı. Haha. Üzerinde hep bir ağır başlılık, birolgunlukvar.“Birklarnetten daha kederli ne olabilir?” derseniz “Aslı Enver” derim. Her ne kadar onlarca gülen fotoğraf paylaşsa da... Neyse, herkes deli deli ortalarda dolanacak, maceradan maceraya atlayacak diye bir şey yok elbette. Canı sağ olsun.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Aslı Enver

Kedilerle de köpeklerle de arası çok iyi. Hatta insanlarla olduğundan daha sıcak bir ilişki kuruyor bana kalırsa. Onlara sarılıp sarılıp durduğu bir sürü güzel fotoğraf var.

‘ÇIKAN HER BEYAZIMA TEŞEKKÜRLER'

Fotoğrafların altına çok nadir bir şeyler yazıyor. ‘Çıkan her beyazıma teşekkürler’ diyerek paylaştığı nahif bir fotoğraf var. Belli ki aldığı yaştan, edindiği tecrübelerden memnun. Başka bir fotoğrafın altına da ‘Kendime söz verdim, güzel olacak 2020’ yazmış. Şu güne kadar 2020’nin pek hayrını görmedik ama geri kalanı güzel olur umarım. Hadi bakalım...

‘HOMO SAPIENS’İN SOSYAL MEDYADAKİ EVRİMİ

Reklamlarda da dizilerde de filmlerde oynadığı her karakter birbirine benziyor. Yahu bari saç modelini, rengini filan değiştirin de “Aaa bu sefer farklı bir karakter oynuyor” diyelim. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuş üstelik.

Umarım onu gelecekte yeteneğindeki lezzeti ortaya çıkaracak daha çeşitli rollerde görürüz. Nitekim profili de hayli tekdüze. Gerçi böyle dediğime de bakmayın, 5 milyon 700 bin takipçisi var. Hayatı merak edilen isimlerden biri ama profilden eliniz dolu dönemezsiniz. Baştan söyleyeyim. 8 yıldır Instagram kullanıcısı olmasına rağmen sadece 272 post paylaşmış ama aktif olarak story paylaşıyor.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Aslı Enver

Ayrıca profilindeki öne çıkanlar, sabit paylaşımlarından daha keyifli. Sanırım story paylaşırken ince eleyip sık dokumuyor çoğunluk; bu da aslında daha doğal ve keyifli paylaşım yapmamıza neden oluyor.

Son günlerde gündemden düşmeyen 10 yaşındaki filozof Atakan yakında bunları analiz edip, ‘Homo Sapiens’in Sosyal Medyadaki Evrimi’ başlıklı bir tez hazırlayıp elimize verir nasıl olsa. Ne çocuk ama!

YORUMA KAPALI!

Tüm fotoğrafları yoruma kapalı. Aman iyi yapmış. Önüne gelen atıp tutuyor. Instagram, herkesi yargıç yaptı. Bu yüzden en iyisi kulakları tıkamak. Gülerken paylaştığı fotoğraflar çok hoş. İçten bir gülüş her kadına makyajdan daha çok yakışıyor bence.

Haberin Devamı

Diş macunu reklamı gibi cümle kurmayı bırakıyorum ve profilin şampiyonu olarak hiçbir fotoğrafı seçmiyorum. Çünkü gerçekten hepsi güzel. Geçen hafta ‘Profilinde temizlik yaptı.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Aslı Enver

Onu bunu takipten çıkardı’ diye haberler çıktı amaaa Murat Boz’un çektiği fotoğraflara kıyamamış olacak ki adı hâlâ fotoğrafların altında etiketlenmiş şekilde yerinde duruyor. Yerleri süpürürken tozları halının altına atacaksak ne anladım ben o temizlikten... Haha.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder