Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Kerem Bursin
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Kerem Bursin

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu Kerem Bursin.

YOV YOV HERKESE SELAMLAR

Bir Instagram hesabının anatomisi: Kerem Bursin“Yov yov herkese selamlar...” Alengirli girişimden tahmin ettiyseniz bu hafta köşemizde Teksas’ın bağrından kopup kendi topraklarına dönmüş yağız delikanlı Kerem Bursin’i ağırlayacağız.

Diğer ünlü ve az ünlülere göre zayıf bir Instagram hesabı var. Sadece 96 post paylaşsa da 2 milyon 100 bin kişi tarafından takip ediliyor ve ülke genelinde çok seviliyor. Pek sosyal biri değil gibi.

Haberin Devamı

Genelde tek başına olduğu fotoğraflar paylaşmış. Hiçbir fotoğrafında gözünü açık görmedim.

Kadraja gözleri kısarak bakmalar, yaka bağır açık pozlar... Havalar 1500, yanından geçsek rüzgârından sersem oluruz. Neyse canım bir şey demedik. O da bunun ekmeğini yiyor neticede.

Ama bakın geçen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Serena Williams’ın günün anlam ve önemine uygun videosunu paylaştığı için notunu biraz yükselttim. Bir de videoyu like’layayım bari.

ESKİ ROCK STAR’LARDAN KİM KALDI

Bu arada Teksas’ta lise öğrencisiyken bir rock grubu varmış. Konserler bile veriyorlarmış ama şimdi o günlerden eser yok gibi. Zaten onda pek rock star havası da yok.

Çocukken bir hevesmiş bitmiş gibi duruyor. Bence profilde öne çıkan tek fotoğraf, küçük bir çocukken dedesiyle tıraş olduğu, dedesine hayran hayran baktığı fotoğraf. Gerisi işte bildiğiniz Kerem Bursin.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Kerem Bursin

BİTMEYEN KAS ŞOVLAR

Bayılıyor kaslarını göstermeye. Emek verilmiş, anlıyoruz da ne zaman bitecek bu kas şov? Hem size daha önce söylenmedi mi “Kadınlar artık kaslı erkekler yerine baba göbekli erkekleri tercih ediyor” diye.

Ekimizin yayın yönetmeni Işıl Cinmen’in ‘Nasıl oldu da baba göbeği baklava karın kasını yendi’ yazısını açın tekrar okuyun ve artık rica ediyorum yaşlandığınızda sönecek kaslarınızı gözümüze sokmayın. Biz kadınların ilgisini nasıl göründüğünüzden daha çok etkileyen şeyler var. Anlaştık mı? Aferin. Otur, sınıfı geçtin.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Kerem Bursin

YERLERDE YATMA

Yerlere yatarak çektiği bir selfie’si var. Güneş gözlüğü taktığından gözlerini göremiyoruz ama eminim yine derin düşüncelere dalmış gibi kısık kısık bakıyordur.

Muhtemelen müthiş bir fotoğraf olduğunu düşünüyor ama benim tek düşündüğüm yerlerdeki mikroplar! Üst baş toz toprak içinde... Hayır yani 164 bin küsur like için yerlerde sürünmeye gerek var mıydı? Zaten normal hali 200-300 bin like ediyor.

INSTAGRAM’DA SUSHI SETTE TAVUK DÜRÜM

Bir de tabii günlerdir gündemden düşmeyen tavuk dürüm mevzusu var. ‘Yaşamayanlar’ dizinde partneri olan Nilperi Şahinkaya için “Soğanlı sarımsaklı tavuk dürüm yiyor sonra da ‘Gel beni öp’ diyordu” demiş.

Ya bu gerçekse bile topluluk içinde hiç böyle söylenir mi Kerem’ciğim? Muhtemelen komik bir şey söylediğini düşünmüştü o an. Nilperi de durur mu yapıştırmış cevabı: “Öpüşme sahnesi öncesi tavuk dürüm geldi. İçinde soğan, sarımsak yoktu. O dürümü de Kerem’le yedik” demiş.

Ay kim kimi nasıl öpmüş ondan bize ne de, set şartları ve saatleri konusundaki konforsuzluğu bilmeyen yoktu. Bir de oyuncuları tavuk dürümle besledikleri ortaya çıktı şimdi. Sen öne çıkanlara sushi’ler koy ama tavuk dürümle manşet ol. Ne soğanlı bir hikaye... Neyse Kerem Bursin’in Nilperi Şahinkaya’ya bir demet soğanlı sarımsaklı tavuk dürüm gönderip gönlünü alması gerek. Kırılan kalbi ancak bol soğanlı bir dürüm onarabilir.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Kerem Bursin

Sıradaki haber yükleniyor...
holder