Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Kylie Jenner
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Kylie Jenner

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu Kylie Jenner.

KARDASHIAN- JENNER VİRÜSÜNÜN ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞİ

Olaylı Kardashian-Jenner ailesi, ilgimi asla çekmeyen çok az şeyden biri. Görgüsüzlükleri, yapaylıkları ve plastik cerrahiye olan aşırı düşkünlükleri gibi nedenlerle benim için kategori dışı bir aile. Yaptırdıkları her estetik operasyon, virüs gibi tüm dünyaya yayıldı. Onlar gibi görünmek isteyen milyonlarca insan var. Kendimizi en iyi versiyonumuza getirmek en doğal hakkımız ama başkasına benzeme arzusu, bence sorunlu bir tavır.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Kylie Jenner

Muhtemelen çoğunluk, onlar hakkındaki düşüncelerime katılmıyor ki yüz milyonlarca takipçileri var. Onlarla ilgili merak ettiğim tek şey insanların onlarda ne buldukları… Kylie Jenner’ı bu köşeye taşıyan şey tam da bu! Karşınızda Kardashian-Jenner kardeşlerin en küçüğü (23 yaşında) ve en çok takipçisi olan (208 milyon) üyesi Kylie Jenner. Dünyanın en çok takip edilen ilk beş ünlüsünden biri üstelik.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Kylie Jenner

DOĞDUĞUNA BU KADAR SEVİNEN BAŞKA BİRİ VAR MI?

23 yaşında olduğuna bin şahit gereken Kylie’nin, tahmin edersiniz ki bir makyaj markası var. Geçtiğimiz aylarda ‘Kylie X The Grinch’ adında bir makyaj koleksiyonu çıkarmış. Profilde sevimli bulduğum tek şey, bu koleksiyon için çektikleri fotoğraflar oldu. En azından ortada bir fikir var. Neyse…

Profilindeki tüm fotoğrafları sürrealist bir şekilde kusursuz. Profilinin tepesine ‘Dikkat! Aşırı photoshop içerir’ tabelası asılmalı. Kutladığı abartılı doğum günleriyle de adından söz ettiriyor. Doğduğuna bu kadar sevinen başka biri daha yok sanırım. Sadece 28 hesabı takip ediyor ve bu 28 hesabın 11’i kendi için açılan fan sayfası!

Bir Instagram hesabının anatomisi: Kylie Jenner

KYLIE BUYSA KYLIE JENNER KİM?

Karantina sürecinde kendisi sokakta yalın ayaklı ve makyajsız bir şekilde yakalanmıştı. “Kylie buysa Kylie Jenner kim?” gibi tepkiler aldı. Instagram’daki şov da bir yere kadar tabii. Geçen yıl çıkan büyük Avustralya yangınında ölen yaklaşık yarım milyon hayvan için üzüldüğüne dair paylaşımlar yapıp kısa süre sonra vizon kürkü terlikleriyle poz vermesi de ayrı bir olay.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Kylie Jenner

O sahtelikten bu sahteliğe koştuğumuz bu enteresan profil hakkında, söylemek istediğim sözcüklerimin üzerine brokoli suyu içerek konuyu kapatıyorum. Bence bu ailenin tek şeffaf üyesi, babası William Bruce Jenner. Kendisi 2015’te 66 yaşındayken cinsiyet değiştirerek Caitlyn Jenner olmaya karar verdi. Demiştim; birini taklit etmeden kendimizi en iyi hissettiğimiz forma getirmek en doğal hakkımız. Caitlyn’in de 10 milyon küsur takipçisi var. Merak ederseniz bir bakın. Bye.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Kylie Jenner

Instagram Notu: 3/10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder