Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Tuba Ünsal
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Tuba Ünsal

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu Tuba Ünsal.

Kimi yapmacık buluyor, kimi yere göğe sığdıramıyor

Oyuncu Tuba Ünsal’ı kimi çok yapmacık ve itici buluyor, kimileriyse güzelliğini ve zarafetini yere göğe sığdıramıyor. Yeteneklerini burada tartışacak halimiz yok ama öyle ya da böyle ünlüler dünyasında kendine yer edinebilmiş biri.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Tuba Ünsal

Biliyorsunuz, insanların Instagram’ı kullanım şekli yüzünden hayatlarımız içe içe girdi. Hal böyle olunca da çoğu insan, diğerlerinin hayatı yaşayış şekline söz söyleme hakkını kendinde buluyor. Bu çok talihsiz bir durum... Tuba Ünsal da arada sırada bu yanılgıya düşüyor.

Haberin Devamı

Bir yandan çocuk istismarına karşı farkındalık yaratmak adına faydalı paylaşımlar yaparken bir yandan da Şeyma Subaşı’na story’sinden ahlak dersi veriyor. Buna gerek var mı gerçekten? Bu gereksiz olayın detaylarını hiiiç burada anlatamayacağım, meraklısı Google’dan bulup okuyabilir.

Bu gidişle ancak torunlarımızın torunları insanlığın evrimini tamamlamış halini görecek. Tabii o zamana kadar Dünya, tüm insanları uzay boşluğuna fırlatmazsa. Hahaha.

Instagram notu: 7,5/10

Bir Instagram hesabının anatomisi: Tuba Ünsal

'Tam cool olacağım bir gülme geliyor'

Instagram’da o kadar aktif ki, beş binlerce fotoğraf paylaşmış. Story’den IGTV’ye kadar Instagram’ın her türlü özelliğini kullanıyor. Bazı fotoğrafları yoruma kapalı bazılarıysa açık. Renkli, keyifli fakat yorucu bir profili var. Öne çıkanlar, düzen ve özen içinde hazırlanmış.

Öne çıkanlara eklediği story sayısı ise kum tanesi gibi... Fotoğraflar, videolar... Bak bak bitmiyor, en sonunda pes ediyorsunuz. Hayatının hemen hemen her anını paylaşılabilir buluyor olmalı.

Olası içerik krizlerine çözümüyse, diğer herkes gibi eski paylaştığı fotoğrafları yeniden paylaşmak. Şunu da hiç anlamıyorum, kimse kimseden her gün fotoğraf beklemiyor ki...

Bu ne telaş? ‘Evde kal’ çağrısını ‘Tam cool olacağım bir gülme geliyor. #evdekal’ diyerek paylaştığı bir video ile yapmış. Artık anlam aramayı bir kenara bırakıyorum. Her şey bir yana WWF (World Wildlife Fund) Türkiye’nin iyi niyet elçisi olması çok hoş.

Haberin Devamı

Bir Instagram hesabının anatomisi: Tuba Ünsal

Hem anne hem oyun arkadaşı

Bana kalırsa en keyifli paylaşımları kızı Sare ve oğlu Civan Mert ile birlikte olanlar. Çocukların, içtenliği ve sınır tanımazlığı her şeyin üzerinde kalıyor. Bu yüzden “Çocuk insanın atasıdır” sözünü çok severim. Aynı zamanda çocuklarının oyun arkadaşı da olabilen bir anne.

Dünyayı birlikte keşfediyorlar. Güney Afrika’ya tatile gidiyorlar. Müthiş! Bu arada Sare ve Civan’ın ebeveynlerinin kontrolünde açtıkları bir YouTube kanalı var.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Tuba Ünsal

Çok tatlı ve çok komikler. İlginizi çekerse mutlaka bakın. Karantina sürecinde çocukların dünyasından yayılan güzel enerji ruhunuza iyi gelecektir. Tuba Ünsal, fotoğraf sanatçılarının ve dergi kapaklarının gözdesi. Yapılan her styling ona yakışıyor.

Sanat ve modanın iç içe olduğu fotoğrafları ise muazzam. Pop Art esintileri taşıyan, belirli aralıklarla üç dört kez paylaştığı, hoş bir abajura benzeyen bu fotoğrafı profilin şampiyonu ilan ediyorum. Bu yoğun profilin yorumunu tadında bırakarak, evrimleşmiş ya da evrimleşmekte olan tüm insanlığı, hayal baloncuğumda sevgiyle kucaklıyorum.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder