Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Uraz Kaygılaroğlu
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Uraz Kaygılaroğlu

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu Uraz Kaygılaroğlu.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Uraz Kaygılaroğlu

ÖRNEK BİR AYRILIK MODELİ

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında oyuncu Melis İşiten’le evlenmişti. 2017’de de dünya tatlısı kızları Ada doğdu. Her ikisi de Instagram’da sevimli bir çekirdek aile portresi çizerken ve kısa süre öncesinde de birlikte mutlu fotoğraflar paylaşmışken 2019 yılında birden ayrılıklarını duyurdular. “Birbirimizi yıpratmadan, incitmeden ve en önemlisi Ada’nın bir an olsun mutsuz olmasına izin vermeden vedalaşıyoruz.

Haberin Devamı

Evliliği beceremedik. Yola sadece sevgimizle devam edeceğiz” gibi de medeniyet ve sevgi dolu bir ayrılık mesajı bırakmışlardı. Bu sözler şov değilmiş ki özel günlerde bir araya gelip fotoğraf paylaşıyorlar ve Ada hayli mutlu bir çocukluk geçiriyor. Olayların iç yüzünü bilemeyiz elbette ama bu ayrılık modeli herkese örnek olsun. Malum, haberleri üzülerek izliyoruz.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Uraz Kaygılaroğlu

INSTAGRAM-I MUAŞERET KURALLARINA AYKIRI

Neyse bu eski olay, bunun üzerine Uraz Kaygılaroğlu’nun adı bir sürü kişiyle yazıldı, çizildi. Bu aralar da Berrak Tüzünataç’la birlikte ancak Instagram’ında birbirlerini takip etmek dışında ilişkiye dair herhangi bir iz yok. Öne çıkanlara asla bir fotoğraf ya da video sabitlememiş ve 2017’den bu yana Instagram kullanıcısı olarak sadece 229 post paylaşmış.

Takipçilerini baymaması ama meslektaşlarının hızına yetişememesi ‘Instagram-ı Muaşeret Kuralları’na’ aykırı olsa da tam benim sevdiğim ayar. Hayatımızın göstermek istediğimiz taraflarını Instagram’da paylaştığımızı varsayarsak Uraz; kızına aşık, sosyal, eğlenceli, rahat ve komik biri olduğunu düşündürüyor.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Uraz Kaygılaroğlu

REVİZE EDİLEN GÜZEL MASALLAR

Uraz Kaygılaroğlu’nun dikkatimi çeken ilk olayı kızı Ada’ya okuduğu ‘Uyuyan Güzel’ masalını dönüştürmesiydi. “Az evvel kızımı yatırırken ‘Uyuyan Güzel’i anlatıyordum. Finaldeki ‘prensle evlenmişler’i birbirlerini tanımak için zaman tanımışlar, yemeğe falan gitmişler, ‘prens iyi davranıyor mu’ diye bir süre Uyuyan Güzel beklemek istemiş diye revize ettim” notuyla takipçileriyle paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Benimle beraber dört kişi eden bir WhatsApp kızlar grubumuz var. Onlara da “Uraz Kaygılaroğlu deyince aklınıza ilk ne geliyor?” diye sordum. Biri, “Çooook yakışıklı” dedi; diğeri “Türkiye standartlarına göre çok iyi oyuncu” dedi; sonuncusu da “Bizi kandırmıyorsa iyi bir baba gibi görünüyor” dedi. Hepsine katılarak ‘dört evet’le Uraz Kaygılaroğlu’nu uğurluyorum. Sevgili kızı Ada’nın da babasının masallarındaki prensesler gibi yaşamasını diliyorum.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Uraz Kaygılaroğlu

Instagram Notu: 6/10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder