Funda Duru Onlarınki son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi
HABERİ PAYLAŞ

Onlarınki son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü, sevgi ve aşkla doluyor insan! Şaka şaka, herhalde kimse alarm kurmuş gibi sevgilisine aşkını ve sevgisini sadece bugün ilan etmiyordur. Neyse, hazır günü gelmişken, bu köşeye de ünlü çiftlerin ‘en’lerini seçmek yakışırdı ve işte karşınızda bu sene ‘en’ çok konuştuğumuz ünlü çiftler…

En dengesiz: Beren Saat-Kenan Doğulu

DEMODE ROMANTİZM ORTAKLIĞI

Baş döndüren bir ilişkiyle açılışı yapıyorum. Onları izlerken bizim başımız döndü, onlar bu olayların içinde nasıl yaşıyor anlamış değilim. Bu ilişkinin dışıraya bakan yüzü Beren Saat. Çünkü ilişki dinamiklerine Beren Hanım’ın Instagram paylaşımlarıyla maruz kalıyoruz.

Haberin Devamı

Kenan Doğulu’ya hitaben yok efendim “Sen masumiyetini kaybettin”ler yok “Boşanmak işin en kolay kısmı”lar yok “Bu demode romantizmde ortağım olduğun için teşekkür ederim”ler... Neyse ki ilişkilerindeki kriz çözülmüş görünüyor ki Beren Hanım son paylaşımında, “9’uncu yılımız kutlu olsun, Oyun arkadaşım, hayat arkadaşım…” yazmış. Kenan Bey de ne yaşıyorsa içinde yaşıyor. Dengeyi tutturdukları tek yer bu olmalı.

Onlarınki son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi

En sakin: Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal

SAKİN VE BİRAZ SIKICI

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti 2016’da Cunda Adası’ndaki Ortunç Koyu’nda evlenmişti. Ekim 2020’de kızları Lalin’le tanıştılar. İlişkileri de evlilikleri de Sinem Hanım’ın doğumu da sessiz sedasız gerçekleşti. İlişkileri hakkında herhangi bir kriz hiç duyulmadı. Ağırbaşlı, sakin ve bana göre biraz da sıkıcı bir ilişki. Sıfır aksiyon nedir ya? Hiç alışık değiliz.

Onlarınki son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi

En gizemli: Gupse Özay - Barış Arduç

TERCİH VE YÖNELİMLERE SONSUZ SAYGI

İlişkilerini onlar kadar gözlerden uzak yaşayan çok az kişi var. Instagram profillerinde birlikte bir fotoğrafları bile yok. Bence bu kadarı da biraz abartı ama tercih ve yönelimlere de sonsuz saygımız var tabii. Sevgiliyle vıcık vıcık fotoğraflar paylaşınca ne oluyor sanki. Hem trip atmak için filan fotoğrafları silmek zahmetli oluyor. Hiç koyma daha iyi. Geçen yaz Çeşme’de, kendi kendilerine, ayaküstü evlenmişlerdi. Bilinen tek bilgi budur.

Haberin Devamı

Onlarınki son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi

En cool: Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer

COOL MU, DONUK MU?

Bu ikili için fazla söze gerek yok. İkisi de kendi özelinde zaten yeterince cool. İki cool insan bir araya gelince ilişki cool mu olur donuk mu? Bilmiyorum, ama dışarıdan hayli havalı görünüyorlar. Daha iyisi gelene kadar bu kategorinin sahibi onlar olacak. Birlikte pek paylaşım yapmıyorlar.

Sadece birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak, sade bir notla Instagram’dan doğum günlerini kutluyorlar. Bunu ritüel haline getirmelerini biraz komik buldum. Aşırı ağırbaşlı ve düzenli bir ilişki yaşıyorlarmış gibi görünüyor. Düzen, nizam beni biraz sıkıyor.

Onlarınki son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi

En benzeyen: Hazal Kaya - Ali Atay

PUZZLE TAMAMLANDI

2019’un şubat ayında evlenen Hazal Kaya ve Ali Atay, 19 Kasım 2020’de oğulları Fikret Ali’yle tanıştı. Hazal Kaya’nın paylaşımlarımdan görüldüğü kadarıyla Fikret Ali, adeta babasının kopyası. Nitekim kendisi de “Babasına çok aşıktım, bu arkadaşa ölüyorum, tabii ki babasına benzeyecek kime benzeyecek” dedi. Hazal Hanım ve Ali Bey de birbirlerine zaten benziyorlardı. Fikret Ali’yle birlikte puzzle tamamlandı.

Haberin Devamı

Onlarınki son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi

En baygın: Brooklyn Beckham-Nicola Peltz

KENDİNE GEL BROOKLYN

Victoria-David Beckham çiftinin en büyük çocuğu Brooklyn Beckham, kısa süre önce oyuncu Nicola Peltz’le nişanlandı. Gençler birbirini sevmiş, anlaşmış tamam da Brookly’nin aşırı ötesi romantizminden içime fenalık geldi. Önce nişanlısının gözlerini ensesine dövme yaptırdı.

Ardından Nicola’nın ona yazdığı bir notu gözlerinin altına dövme yaptırdı. O da yetmedi, Nicola’nın çok sevdiği büyükannesinin adını da vücuduna yazdırdı. Brooklyn’ciğim acaba tüm bunları vücuduna yazdırmak yerine günlüğüne mi yazsan?

Onlarınki son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi

En yorucu: Gigi Hadid-Zayn Malik

GİZEM ÇÖZÜLDÜ

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid ve Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı Zayn Malik yıllardır ayrılıp ayrılıp yeniden barışıyor. İzleyenlerini yoran bir ilişki yaşıyorlar ama belki de aralarındaki ritmi böyle tutturuyorlardır demek ki. Neyse, öyleydi böyleydi derken Gigi ve Zayn’ın kızları dünyaya geldi. İkiyken üç oldular. Ay bir de her şeyleri ortada ama kızlarının ismini aylarca sır gibi sakladılar. Neyse sonunda gizem çözüldü. Kızlarına Khai adını vermişler.

Onlarınki son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi

En doğal: Berfu-Eser Yenenler

CAZİBELİ DEĞİL AMA SEVİMLİ

Berfu ve Eser Yenenler çifti, Instagram’da doğal, eğlenceli bir çift portresi çiziyor. Ben samimiyetlerine ikna oldum. Rol yaptıklarını düşünmüyorum. Birbirlerine olan sevgilerini takipçileri önünde haykırmaktan da çekinmiyorlar ama bence en komik olan, Berfu Hanım’ın paylaştığı, ev hallerini gösteren eğlenceli reels videoları. Bir göz atın. Cazibeli değil ama sevimli bir ilişki.

Onlarınki son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder