Furkan Lüleci Facebook, rakiplerinin özelliklerini kendi platformuna tanışmaya devam ediyor
HABERİ PAYLAŞ

Facebook, rakiplerinin özelliklerini kendi platformuna tanışmaya devam ediyor

Son günlerde Facebook şirketine bağlı olan tüm uygulamalara gelen güncellemelerle tanışmaya başladık. Öncelikle Whatsapp grup mesajlarını sonsuza dek sessize alma özelliğine merhaba dedik. Biraz önce de Whatsapp’ın bu sefer Telegram’ı taklit eden bir özelliğini sistemine eklediğini gördüm. Bu özellik, kullanıcıların gönderildikten yedi gün sonra otomatik olarak kendini imha eden mesajlar göndermesini olanak sağlıyor. Özellik bir açma ve kapama butonuyla aktif edilebiliyor.

Facebook, yakın zaman önce de Messenger ve Instagram DM’i birleştiren bir özelliği yayına almıştı.

Haberin Devamı

TikTok Sony Music ile anlaştı

Yeni nesil video içerik platformu TikTok, bugün Sony Music ile yaptığı iş birliğini duyurdu. Bu anlaşma ile TikTok kullanıcıları lisanslı olarak Sony Music etiketiyle yayınlanan şarkılar üzerine video içeriği üretebilecek.

Apple tüm ürünlerini tek çatıda topluyor: Apple One

Apple, mobil tüketim alışkanlıklarının yoğun olduğu her kategori özelinde ürün sunmaya devam ediyor. Müzik akışı için Apple Music, TV ve Film içerikleri için Apple TV +, Ücretli haber ve dergi abonelikleri için Apple News +, Cloud (Bulut) depolama için iCloud ve gerçek zamanlı, online ödemeler için Apple Pay ve Apple Card ve son olarak oyun dünyası için Apple Arcade… Apple One’ın üst segment aboneliğine talipseniz ücretin 29.95 USD olduğunu bilmenizde fayda var.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda coworking çalışma alanı ideal bir kafe keşfettim: Bronwyn. Alt katında küçük bir bahçesi, üst katında uzun bir mermer masa ve yine küçük bir balkonu var. Google ofisindeki kapsül koltukları andıran iki demirle tavandan tutturulmuş sallanan koltuklarda fotoğraf çekilmek ideal bir seçim olabilir. Sıcak ve soğuk olarak tercih edilen birbirinden farklı ve son derece sağlıklı ‘hızlı servis’ yemek seçenekleri de var. Birkaç ay önce Londra’da benzer yapıda hizmet veren birçok kafe görmüştüm ancak İstanbul’da benim için bir ilk oldu.

Freelance bir işiniz varsa ve İstanbul’da farklı lokasyonları deneyimlemekten keyif duyuyorsanız bir sonraki durağınız Bronwy olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder