Gani Yıldız Altın uzmanına kulak verelim
HABERİ PAYLAŞ

Altın uzmanına kulak verelim

Bu kadar karışık piyasada uzmanından altın yorumu: “Ben de altından kalkamıyorum!”

Dövizin ateşini düşürmekle görevli kurumların elinde her türlü enstrüman varmış. Vatandaşın elinde enstrüman, çalmaya başladı bile: “Oynatmaya az kaldı, doktorum nerde?”

İsveç’te halkı bilinçlendirmek adına ‘Eğer Kriz veya Savaş Gelirse’ başlıklı bir broşür dağıtılmış. İyi fikir, uygulanabilir. Bizdeki versiyonu da, ‘Eğer Kriz veya Savaş Giderse’ olur!

Lira, Amerikan doları karşısında en kırılgan üç para biriminden biriymiş. Şimdi böyle söyledik diye bize kırılıp daha da değer kaybetmez umarım!

Haberin Devamı

Uranyum zenginleştirme çalışmaları bize çok uzak sanki. Öncelikle vatandaşı zenginleştirme çalışmalarını bitirmek gerek!

Tartışmalara konu olan şehir içi ulaşım şebekesi şirketi Ramazan’da yüzde 20 indirimliymiş. İftar da, taksicilerden yenecek dayakla yapılır herhalde!

En güçlüsü Japon pasaportuymuş. Bu unvan ellerinden giderse kim bilir kaç milyon Japon harakiri yapar!

Uyumadan 2 saat önce cep telefonunu bırakmak gerekiyormuş. Uyanmadan 2 saat önce eline telefon alan bir millet için zor iş!

ÖTV düzenlemesi, benzinin litresinin 7 lira olmasını engellemiş. Tüh, halbuki dolar 4, euro 5, sterlin 6, benzin 7 lira sıralaması kulağa ninni gibi gelirdi!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder