Gani Yıldız Bu sorunu panterler çözer!
HABERİ PAYLAŞ

Bu sorunu panterler çözer!

Hayvanlara yapılan eziyet karşısında ünlü hayvan hakları savunucusu Panter Emel bile çaresiz sanki. Belki de tek çare, hayvanlara eziyet edenlerle gerçek panterleri karşı karşıya bırakmak!

“Yalan haberde dünya birincisiyiz” haberini okuyup, “E, birinciysek bu haber de yalandır o zaman!” deyip rahatlayanı gördüm. Gülmeli miyim yoksa ağlamalı mıyım? Ama bir dakika! Belki de o arkadaş haklıdır. Çünkü demin okuduğum habere göre Japonya’daki depremde ölen ve yaralananlar varmış.

Avustralyalı matematikçi, geliştirdiği formülle lotoyu tam 7 kez kazanmış. Anlaşılan lisedeki ‘sayısalcı’ kimliğini sonra da devam ettirmesi kendisine bu kazancı sağlamış...

Haberin Devamı

Hindistan’da bozuk bir ATM’deki 9 milyon lirayı fareler yemiş. Bizimkiler de ATM faresi ama onlar kadar midesiz değil. Allah için, bozuktan hep uzak durmuşlar ve sağlam makinelere düzenek kurarak işlerini halletmişlerdir! Neden Dünya Kupası’nda yokuz? Ufku bu gezegenle sınırlı bir ülke olmadığımız için. Biz, Kâinat Kupası’nı bekliyoruz!

Kötü komşu ev sahibi yapıyorsa, iyi komşu da bir zahmet ev kredisine yardım etsin!

Amerikalı bilim insanları, ucuz maliyetli hızlı DNA sentezleme yöntemi geliştirmiş. “Hızlı ve ucuz” denildiğinde aklıma gelenlerle DNA sentezleme yöntemini yan yana koyunca beni bir gülme alıyor!

Bizim milletin şarJ yerine şarZ demesi aslında üreticilere bir mesaj: “Pili doldurduğumuzda A’dan başlıyor, J’de bitiyor. Oysa biz daha uzun ömürlü olsun, Z’de bitsin istiyoruz!”

Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder