Gizem Şeho 8 Nisan Terazi burcunda dolunay
HABERİ PAYLAŞ

8 Nisan Terazi burcunda dolunay

Bir dolunay vakti daha geldi! Bu kez 8 Nisan Çarşamba günü sabah 05:34'te Terazi burcunun 18 derecesinde bir dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın yükseleni ise Balık burcu. Balık'ın yönetici gezegeni Neptün'ün Merkür ile kavuşum etkisi bizi biraz bulanık düşüncelere hakim bir dolunay beklediğini söylüyor. Sezgisel olabilir, içsel yolculuğa çıkabilir, meditasyon yapabilir, haberci rüyalar görebiliriz. Bu dolunayda öne çıkan bir diğer tema Terazi burcunda gerçekleşeceği için hayatta kurduğumuz çeşitli ilişkilerle ilgili değişimler getireceğidir.

Haberin Devamı

Dolunay, Ay ve Güneş'in karşı karşıya gelmesidir. Bitişleri sembolize eder. Hayatımızdaki tamamlanması gereken olayları işaret eder, belirsizlikleri sona erdirir.

Dolunay Terazi burcunda gerçekleşeceği için bu dönem ilişkilerde denge arayışında olabiliriz. Ancak Terazi'nin gölge yönleri inatçılık ve kıskançlık da ön plana çıkabileceği için patlayan öfkelerle ilişkilerimiz son bulabilir. Biten ilişkiler için hayatlarımızdaki misyonlarının tamamlanmış olduğunu düşünmemiz gerek. Terazi'nin yönetici gezegeni Venüs olduğu için moda, sanat, finansal konular da gündemimizde olacaktır. Özellikle Venüs İkizler burcuna geçtiği için ilişkiler sosyal medyaya taşınacak, zihinsel ve yüzeysel olacaktır. Venüs İkizler'in flörtöz doğası ve dolunayın yükselen burcunun Balık olması da ilişkilerde aldanmalara dikkat çekebilir.

Bu dolunaya Jüpiter ve ve Plüton da kare açı yapıyor. Kare açılar serttir ve bizi zorlar. Kendimizi sıkışmış hissedebiliriz. Hayatımızdan çıkması gereken arkadaşlarımıza da bu süreçte veda edebiliriz. Yola bizi destekleyenlerle devam edeceğiz demek ki. 7 Nisan akşamı gerçekleşecek olan Mars-Uranüs karesinin de etkisinin devamı ediyor olması gerilimi tetikleyecek bir başka açı. Mars savaşçıdır. Uranüs ise ani ve beklenmedik olaylar gezegenidir. Gerginliğini hissettirecek bu açı Mars Kova’da özgürlüğümüzle ilgili kısıtlamalar, ayaklanma; Uranüs’ün Boğa burcunda olması ile de toprak, yer altı, maden deprem, konularını tetikleyebilir. Keza Uranüs’ten kaynaklı hava yolları ve hava şartlarıyla ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. İlişkilerde kopmalar meydana gelebilir. Ayrıca yine bu açıda çok görülen sakarlıklara, sakatlanmalara ve kazalara da dikkat!

Haberin Devamı

Dolunayın burçlara etkisi

8 Nisan Terazi burcunda dolunay

Koç ve Yükselen Koç: Eşiniz ve iş ortaklıklarınızla gerilimler yaşayabilirsiniz. Egolarınızı ve kıskançlıklarınızı frenlemenin zamanı. Bunu başarıp ilişkinizde dengeyi yakalarsanız şans da sizden yana olacak. İlişkilerinizin boyutunu değiştiren yeni kararlar alacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa: Gündelik hayatınızda birtakım kısıtlamalar olabilir. İş hayatınız ve yanınızdaki çalışanlarınızla çatışmalar olabilir. Aynı zamanda sağlığınız da etkilenebilir. Daha sağlıklı bir rutine geçmeye karar verebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Aşk için şanslı dönemler. Çocuk sahibi olanlar, çocuklarının sorumlulukları altında biraz bunalabilir. Daha evvelden hobilerinizle ilgili girişimleriniz olduysa meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Ailenizden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun. Fevri davranmayın. Bu dönem hane değişikliği ya da ev içi tamirat gibi konular için de uygun değil. Yapacağınız değişiklikler beklentilerinizi karşılamayabilir.

Haberin Devamı

8 Nisan Terazi burcunda dolunay

Aslan ve Yükselen Aslan: Yakın çevre, kardeşler, komşularla çatışmalara girmemeye dikkat. Ya da onların yaşadığı olaylar sizin hayatınıza da dokunabilir. İletişim konularında, yolculuk konularında gecikmeler yaşanabilir.

Başak ve Yükselen Başak: Para evinizde gerçekleşen dolunayda denge kurmaya çalışacaksınız. Bazı gecikmeler olabilir. Masraflarınız artarken bu konudaki gerilimler ilişkinize de yansıyabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizi dönüştüreceğiniz bir dolunay olacak. İkili ilişkilerinizde yeni atılımlar gerçekleştirebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Fakat bu kararları alırken duygusal davranabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Akrepler için inziva vaktı. İçsel dünyalarına geri dönecekler. Gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir. Meditasyon ve şifa ile kendi iç sesinizi dinleyecek, olayları ve kendinizi farklı bir gözle değerlendireceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Arkadaşlarınız ve dostlarınızla ilgili dengeler değişebilir. Fazla fevri olmamaya dikkat. Bu konuda dönüşüm yaşayabilirsiniz. Sosyalleşmek için sabırsızlanıyorsunuz ancak bir süre daha sabırlı olmanız gerek. Sosyal medyadan destek almaya devam.

8 Nisan Terazi burcunda dolunay

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Kariyer hayatınızda, iş arkadaşlarınız, yöneticileriniz, çalışanlarınızla problemler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili beklediğiniz başka fırsatlar varsa bu dönem olumlu sonuçlar alınabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Eğitim, yurt dışı, medya, hukuk gibi konularda hayat bu ara disiplinli olmanızı istiyor. Kendinizi çok geliştireceğiniz ve öne çıkacağınız bir döneme yaklaşıyorsunuz.

Balık ve Yükselen Balık: Dış kaynaklarınızla ilgili gecikmeler yaşayabilirsiniz. Borçlar, krediler konularına dikkat. Partnerizin para durumuyla ilgili problemler yaşanabilir. Para konularında yeni planlar, hedefler olabilir. Bunu yaparken aceleci davranmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder