Gizem Şeho Akrep burcunda dolunay
HABERİ PAYLAŞ

Akrep burcunda dolunay

7 Mayıs Perşembe Akrep burcunun 17. derecesinde bir dolunay gerçekleşiyor. 23 Nisan'da meydana gelen Boğa yeni ayında başlattığımız enerjilerin tamamlanma zamanı geldi.

Dolunay, ay ve güneşin karşı karşıya gelmesidir. Yeni ayda aldığımız kararların burada sonuçlarını alırız. Kazandıklarımızı ceplerimize doldurur, veda etmemiz gerekenlere veda eder, yolumuza daha emin adımlarla ilerleriz.

Dolunay Akrep burcunda gerçekleşeceği için; parasal konular, dış kaynaklar, vergi, kredi, dönüşüm, değişim, yeniden doğuş, farkındalık gibi konuları temsil edecektir. Gizli olan konulara merakınız artabilir. Olayların derinine inmek isteyebilirsiniz. Ay bu konumunda kendisini rahat hissetmediği için krizlere meyillidir. Kıskançlık, şüphe içinizi kemirebilir. Tüm kontrolü ele almak isteyebilirsiniz. Huzursuzluğun verdiği etki ile tartışmalardan ve sert iletişimler kurmaktan kaçınmalısınız. Sezgiler, rüyalar, psişik konular bu dönem size yol gösterici olacaktır.

Haberin Devamı

Akrep burcunda dolunay

Dolunayın yükseleni Başak burcu. Dolayısı ise Başak burcunun analitik, titiz, detaycı, mükemmelliyetçi, şifacı temeları da bu dolunayda Akrep'e eşlik edecek. Hayatımızı düzene koyma isteği içerisinde olacağız. Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür'dür. Boğa burcundaki Merkür de, Akrep burcundaki ay ile karşıt bir açı gerçekleştirecek. Ay-Merkür karşıtlığı zihinsel olarak daha çok öne çıkacağımızı ancak iletişim ve parasal konularda bir takım engellemeler, kısıtlamalar, aksaklıklar yaşanılabileceğini gösteriyor. Neptün ile oluşacak olumlu açı ise hayal gücümüzü, sezgilerimizi arttıracak ve empati yeteneğimizi ortaya çıkaracak. Dolunay etkisini daha çok hissedecek olanlar ise; Akrep, Boğa, Kova ve Aslan burçları olacak.

Dolunayın burçlara etkisi

Koç ve Yükselen Koç: Bu dolunay sizleri parasal konularda mercek altına alıyor. Dış kaynaklar, ortaklı paralar, borçlar, vergi, miras, nafaka gibi konularla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir yerden para gelirken, unuttuğunuz bir paranın ödenmesi gerektiğini hatırlayabilirsiniz. Gelir-gider dengenize dikkat etmenizde fayda var.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa: Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklar evinizde gerçekleşecek dolunayda, yeni ayda aldığınız kararların sonuçlarını göreceksiniz. İlişkiler konusunda bu kararları uygulamaya geçirebilir, değişimler yaşayabilirsiniz. Krizlere meyilli olduğunuz için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

İkizler ve Yükselen İkizler: Gündelik evinizde gerçekleşecek olan dolunayda, iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde duygusal krizler ortaya çıkabilir. Sağlığınız ve bedeninizle alakalı konulara ise yeni bir düzen getirmeniz gerekebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Aşk, çocuklar ve hobiler evinizde gerçekleşen dolunay aşk hayatınızı hareketlendiriyor. Çocuklarla ilgili temalar öne çıkıyor. Tutkuyla bağlandığınız hobilerinizden güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Aile, yuva temasında gerçekleşecek olan dolunay, ailenizle yarım kalan sorunlarınızı neticelendirebilir. Bu konuşmaları gerçekleştirirken sakin kalmanız gerekiyor. Hane değişikliği, tamirat gibi konularda harekete geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akrep burcunda dolunay

Başak ve Yükselen Başak: Yakın çevrenizle ilgili daha çok merak ve öğrenme sürecinde olabilirsiniz. Etrafınızda olup biten gizli şeyleri öğrenebilir, hayatınızda tamamlanması gereken ilişkilerle ilgili aksiyon alabilirsiniz. Diğer yandan planladığınız bir eğitimi almaya başlayabilir, yazarak kendinizi ifade edebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Maddi konularda sizi tetikleyecek olan dolunay, beklediğiniz paraların size gelmesini sağlayabilir. Ancak gelir gider dengesi konusunda sizi uyarıyor. Aynı zamanda sağlığınıza da özen göstermeniz gerekiyor.

Akrep ve Yükselen Akrep: Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizi yeniden yapılandırmak, sağlığınızı gözden geçirmek gibi etkileri olacak. Yeni ay ile birlikte dönüşüm için bazı kararlar aldıysanız bu kararların sonuçlarını alabilirsiniz. Özellikle ilişkilerde kontrolü ele alma durumunuz, duygusal yoğunluğunuz krizler yaratabilir. Sezgilerinizin sesine kulak vererek ilerleyin.

Yay ve Yükselen Yay: Bu dolunayda inziva sırası sizde. Sizi şaşırtacak gizli olayları öğrenebilirsiniz. Hayatınızı sorgulayarak tamamlanması gereken enerjilere veda ederek manevi çalışmalara yönelebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Akrep burcunda dolunay

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sosyal çevre ve hedefleriniz evinizde gerçekşen dolunayda, sosyal çevrenizde dönüşümler söz konusu olabilir. Çevrenizdeki insanların gerçek yüzlerini görebilirsiniz. Diğer yandan hedeflerinizde istediğiniz gibi ilerleyerek öne çıkabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Kariyer evinizde gerçekleşecek olan dolunayda yeni ayda başlattığınız işler var ise meyvelerini toplayabilirsiniz. Ancak bir yandan sorumluluklarınız artabilir, yeni kararlar alınabilir, iş değişiklikleri yapılabilir. Krizleri çözebilecek sakinliğe sahip olmanız gerekiyor.

Balık ve Yükselen Balık: Uzak akrabalarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler hız kazanabilir. Uzak seyahatler planlayabilirsiniz. Yarım kalmış eğitimlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu süreçte sezgileriniz de oldukça yüksek olacak. Kendinizi bilgi, felsefe ve inançlar doğrultusunda yeniden yapılandırabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder