Gizem Şeho Boğa burcunda Yeni Ay
HABERİ PAYLAŞ

Boğa burcunda Yeni Ay

23 Nisan Perşembe günü sabaha karşı 05:25 itibari ile Boğa burcunun 3. derecesinde bir yeni ay meydana geliyor. Bu yeni ayda Boğa burcu temalarının öne çıktığını göreceğiz. Boğa sabit bir burçtur. Toprak elementindendir. Sadeliği ve sakinliği sever. Hayatı keyifle yaşar. Konforu sever. Maddi ve finansal konularda güvenlik arayışında olur. Risk almaktan kaçınır. Duyu organlarını kullanmayı çok iyi bilir. Gıda, toprak, bahçe, tarım gibi işler de yine Boğa burcunun konularıdır. Yönetici gezegeni ise Venüs'tür. Şimdilerde Venüs İkizler burcunda olduğu için iletişim ve ilişkiler alanında da hareketli günler bizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Güneş ve Ay'ın yan yana gelerek yepyeni başlangıçları, kararları, niyetleri sembolize ettiği Yeni Ay'a bu kez Boğa burcundaki Uranüs de eşlik ediyor. Uranüs sürpriz gelişmelerin, yeniliklerin, beklenmedik olayların habercisidir. Uranüs de Boğa burcunda olduğu için yoğun bir toprak enerjisi hissedeceğiz. Kova burcundaki Satürn'den zorlayan bir açı da bu kez işin içinde. Güvenlik duymamız gereken alanlarda özellikle para, toprak, gıda konularında birtakım kısıtlanmalar yaşayabiliriz. Yeni Ay sabit bir burçta gerçekleştiği için sabit burçlar olan Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları ise bu etkiyi daha yoğun hissedecekler.

Yeni Ay'ın burçlara etkisi

Boğa burcunda Yeni Ay

Koç ve Yükselen Koç: Para evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay maddi konularda daha temkinli olmanız için uyarıyor. Kazançlarınız, bütçenizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelir-gider dengenizi gözden geçirirken yeni planlar yapabilir, yeni fırsatlar yaratabilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Yeni Ay tam burcunuzun üzerinde gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili birtakım değişiklikler yapmak arzusundasınız. Hem iç dünyanızla hem dış dünyanızla ilgili bir şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu değişim sizi konfor alanınızdan çıkarırken daha bireysel olmayı talep edeceksiniz. Para konularında ise temkinli olmaya devam etmeniz gerek.

İkizler ve Yükselen İkizler: Kendinizi dinlemeye bırakacağınız bu Yeni Ay'da depresif bir ruh halinde olabilir, derin düşüncelere dalabilir, etrafınızdaki kişileri sorgulayabilirsiniz. Bunun yanı sıra ortaklıklar ve yatırımlardan uzak durmanız gerek. Maddi konular açısından temkinli olun ve acele hareket etmeyin. Sağlığınıza da ihmal etmemelisiniz.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Sosyal çevreniz tarafından yeni girişim ve hedefleriniz konusunda destekleneceğiniz bir dönem. Online olarak da olsa yeni kişilerle tanışabilir, bu kişilerden destek görebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden de başarı elde edebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Kariyer evinizde gerçekleşen Yeni Ay'da sorumluluklarınızı gözden geçirip yeni hedefler belirleyeceksiniz. Belki bir iş değişikliği kapıda olabilir. İç ve dış dünyanız hareketleniyor, kadersel sürprizlere açık olun.

Başak ve Yükselen Başak: Yeni eğitimler, yurt dışı bağlantılı işler, medya alanlarıyla ilgili başlangıçlar olabilir. İletişim trafiğiniz artıyor. Ancak bu girişimleri yaparken aceleci olmamaya dikkat edin. Yeni fikirlerinizi yazıya dökebilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi ve Yükselen Terazi: Dış kaynaklar konusunda temkinli olmanız ve kendinizi güvence altına almanız gereken bir dönem. Harcamalarınıza dikkat ederek, kredi veya borç alma durumlarından kaçınmaya çalışın. Yalnız bu sürprizli Yeni Ay'da beklemediğiniz yerden maddi gelirler elde etmeniz de mümkün.

Akrep ve Yükselen Akrep: İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızda değişimler söz konusu olabilir. Özellikle ortaklıklar konusunda aceleci olmamanızda yarar var. Yolunda gitmeyen ilişkilerde ise sürpriz kararlar alınabilir. Hayatınızı ikili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni bir yöne çekebilirsiniz.

Boğa burcunda Yeni Ay

Yay ve Yükselen Yay: İş konularında öne çıkabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Gündelik hayatınızı yeniden yapılandırmayı hedefleyeceksiniz. Sağlığınız konusunda aksiyonlar alacaksınız. Aynı şekilde evcil hayvanlarınızın sağlığına da dikkat etmelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hobileriniz, ailevi konular, çocuklarınız ön planda. Bu konularda yeni karar ve başlangıçlar mümkün. Ancak parasal dengeyi kurmanız gerekiyor. Çocuklarla alakalı sürpriz haberler, hamilelik haberleri, bekar olanlara beklenmedik aşklar kapıda. Sanatsal ve yaratıcı işlerden de yeni fırsatlar yaratabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Aile büyüklerinizle beklenmedik fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Hane değişikliği gibi radikal bir karar alabilirsiniz. Sorumluluklarınız artarken özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Teknolojik konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İletişiminiz aktif . İş konusuna gelirsek özellikle satış ve ticaret konularında yeni fırsatlar yüzünüze gülebilir. Yeni gelir kaynakları oluşturabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder