Gizem Şeho Karmanın Lordu: Satürn Kova Burcu'nda
HABERİ PAYLAŞ

Karmanın Lordu: Satürn Kova Burcu'nda

Satürn Kova burcunda! Önümüzdeki 2,5 yıl neler yaşayacağımıza dair bir ön gösterim izleyeceğiz. 2 Temmuz’a kadar neler yaşayacağınıza dikkat edin! Zira 2 Temmuz sonrası Satürn Oğlak burcuna geri dönecek, 17 Aralık’tan itibaren ise Kova’daki nihai yolculuğuna başlayacak.

Satürn bize sorumlulukları hatırlatır. Hayatımıza disiplini getirir. Karmanın lordudur.

Kova teması nedir? Özgürlük, özgürleşmek, bağımsızlık, eşitlik, hümanizm, toplumsallık... Değişimin kaçınılmaz olduğu bu 2,5 yıllık süreçte bu alanlarda ciddi sınavlar vereceğiz. Ve yenilenerek, güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Corona virüs hepimize bir şeyler öğretmek için karşımıza çıktı. Örneğin bugün arkadaşımın anlattığı bir olaydan kısaca bahsedeyim; kendisi zorunlu olarak taksiye biniyor, taksici ise müşteri olmamasından şikayetçi. "Abla" diyor; "Ben dersimi aldım, eskiden kısa mesafe yolcu beğenmezdim, şimdi şükredeceğim!" Satürn işte böyledir, seni içinde bulunduğun durumla ilgili sorgulatır. Öğretir, dönüştürür.

Haberin Devamı

Keza teknoloji, internet konularında da şimdiden home office çalışarak sinyalleri almaya başladık. Bu konuda da devrimlere çok az kaldı çok! Satürn’ü anlamanız ve ona teşekkür etme bilincinde olmanız dileğiyle..


Satürn Kova transitinin burçlara etkisi

Karmanın Lordu: Satürn Kova Burcunda

Koç ve Yükselen Koç: Arkadaşlık ilişkilerinizi, hayallerinizi, ideallerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde daralmaya gidebilir, kendinize yeni hedefler, sosyal çevreler oluşturabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Kariyer eviniz ön planda. İş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Bu dönem toplantılar, iş görüşmeleri artabilir. Kariyeriniz için daha çok çaba sarfetmeniz ve kendinizi ispatlamanız gerekebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Yepyeni bir size "Merhaba" deyin. Felsefeler, ideolojik görüşler, din, eğitimler, yurt dışı fırsatları bu dönemde krizleri fırsata dönüştürmek için sizi bekliyor. Yeni eğitimler almak için ideal bir dönem olacak. Yurt dışında yaşamayı planlıyorsanız bu konuda Satürn destekleyici olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Eşinizin kaynaklarını yönetme sorumluluğu üstlenebilirsiniz. Eşinizin finansal kaynaklarında değişim söz konusu olabilir. Kredi ve borç almaktan kaçının. Bu dönemde mahkeme ile ilgili konular öne çıkabilir. Miras konuları gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Aslan ve Yükselen Aslan: Bir süredir sağlık konuları, iş hayatında problemlerle ile mücadele eden yükselen Aslanlar bu kez ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili sınanacaklar. Bu dönemde başlayan ilişkiler sağlamlığını korurken, mevcut ilişkilerde yapılanmalara gidilecek. Sınavı geçen güçlü ilişkiler ayakta kalacak. Ortaklıklar gözden geçirilecek.

Başak ve Yükselen Başak: Sağlık konuları gündeminizde olacak. Satürn disiplin ve sorumluluk getirir. Vücudunuza gereken değeri vermezseniz meyvelerini toplayamazsınız. Gündelik iş hayatı, evcil hayvanlar ise diğer sınav konularınız olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi: Aşk hayatınız hareketleniyor. Kendinizi daha keyifli hissedeceksiniz. Çocuk sahibi olmak için ideal dönemler. Eğer çocuğunuz varsa, onlarla ilgili konularda da sorumluluklar sizi bekliyor. Hobileriniz sizin için karlı hale gelebilir.

Haberin Devamı

Akrep ve Yükselen Akrep: Aile kökleri ile ilgili konular gündeminizde. Gelsin sırlar, açılsın Pandora’nın kutusu. Ailenizle iletişiminizde yeni bir yapılanmaya gidebilirsiniz. Aile büyüklerinizin bakımını üstlenebilir, hane değişiklikleri gerçekleştirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Yakın çevre, komşularla ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yeni bir yapılanmaya gidebilirsiniz. Satürn sizi disipline etmek için yazarlık evinizi çalıştırabilir. Belki de kendinizi yazıyla ifade ederek dönüştüreceksiniz. Kısa seyahatlere ağırlık verebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu transit para evinizde gerçekleşiyor. Para ilgili konularda sınavlar kapıda! Paranızı yönetmekle alakalı problemler yaşayabilirsiniz. Bu dönem bütçenize dikkat etmeniz gerekebilir.

Kova ve Yükselen Kova: "Kendime yeni bir ben lazım" döneminiz başlıyor. İmaj değişikliğinden tutun, belki de kendinize bile itiraf edemediğiniz derin fikirleriniz kökten değişecek. Hayata karşı yeni bir bakış açısı kazanacaksınız. Yepyeni bir benlik kapıda! Kilo vermek için ideal zamanlar. Satürn sizi bu konuda da disipline edecektir.

Balık ve Yükselen Balık: Hiç bu kadar spiritüel hissetmemiştiniz! Rüyalarınız tavan yapabilir. Sezgileriniz, geçmişe dair anılar hafızanızda canlanabilir. Geçmişle hesaplaşmalar başlayabilir. Ne ektiniz ve karşılığında ne aldınız? Kapalı kapılar ardında gizli düşmanlarınız belirebilir. Kendinizi psikoloji konularına daha yatkın hissedebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder