Gizem Şeho Koç Burcu'nda Yeni Ay
HABERİ PAYLAŞ

Koç Burcu'nda Yeni Ay

Yeni ay geldi kapıyı çaldı! 24 Mart Salı günü 12:28 itibari ile Koç burcunun 4. derecesinde bir yeni ay meydana geldi. Yeni ayın yükselen burcu ise 13 derecede Yengeç.

Öncelikle yeni ay nedir? Güneş ve ayın yanyana gelerek yepyeni başlangıçları sembolize etmesidir. Yeni bir uyanıştır bu. Yeni başlangıçlardır. Bu dönemde dualar, dilekler, niyetler edilir. Cesur, atılgan, hareketli oluruz. Bu yeni ayı en iyi şekilde değerlendirmek için hazır evdeyken kendinize yeni hedefler belirleyin. Unutmayın evren de size destekleyici olacaktır.

Haberin Devamı

Yaralı şifacı dediğimiz şiron da bu yeni ayda Güneş ve Ay’ın yanında yer alacak. Ve şifa anlamında destek sunacak. Dilerim corona virüs için de yeni şifa yöntemleri bulunacak. Toplumumuz en kısa sürede bu sancılı dönemin üstesinden gelecektir.

Yeni Ay'ın burçlara etkisi

Koç ve Yükselen Koç: Kişisel yeni kararlar alabilirsiniz. Odak noktası kendiniz olan başlangıçlar! Şimdiye dek olan düşüncelerinizi ve dışsal görünüşünüzü değiştirmek için bir fırsat kapıda.

Boğa ve Yükselen Boğa: İnziva vakti bu dönem olayları geri plandan izleyeceksiniz. Psikoloji konularına yatkınlığınız artabilir. 23 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ise size uğurlu gelecek.

İkizler ve Yükselen İkizler: Sosyal çevreniz de hareketlilik söz konusu. Şu an karantinada olsanız da telefonlarınız ya da facetime’ınız susmuyor olabilir! Dayanışma ruhunuza iyi gelecektir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: İş hayatınızla ilgili cesur kararlar yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni iş teklifleri gelebilir, işle ilgili problemlerinizin çözümünü sağlayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Eğitimler ve bol bol okumak gelişmek için ideal dönem. Meyvelerini toplayacaksınız. Yurtdışı, hukuk, akademik konularla ilgilenmek için uygun bir dönemdesiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Para konularında dikkatli olmakta yarar var. Ancak yine de bu dönem miras, nafaka, dış kaynaklar yönünden şans sizden yana. Sağlığınızı da ihmal etmeyin.

Terazi ve Yükselen Terazi: İkili ilişkileri sağlam temellere oturtma zamanı. Yeni aşklar, mevcut ilişkilerde problemin çözümü ve ilişkileri daha ileri boyuta taşıma söz konusu.

Haberin Devamı

Akrep ve Yükselen Akrep: Gündelik konularda kendinize ve sağlığınıza özen gösterin. Yeni ay’ın şifacı etkisi ile sağlık sorunlarınız çözüme kavuşuyor.

Yay ve Yükselen Yay: Hobileriniz ön planda. Belki de evde yeni hobiler üretebilirsiniz. Bunları karlı hale dönüştürebilirsiniz. Aşk hayatı içinse keyifli bir dönem. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız da ideal zaman.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hane değişikliği düşünüyorsanız cesur bir karar alıp harekete geçebilirsiniz. Ev işleri, tamirat konuları için de ideal zaman. Aileniz ile ilgili problemleriniz ise çözüme kavuşabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Yakın çevrenizle destek içinde olacağınız bir dönem, ilişkileriniz tatminkar. Eğer problemleriniz var ise de şifalandırabilirsiniz. Yeni eğitimler alabilir, kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Para konularında mantığınız ön planda olmalı. İmkanlarınız artıyor. Paranızı karlı yatırımlara dönüştürmek için fırsatlar kapıda!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder