Gizem Şeho Merkür İkizler burcunda
HABERİ PAYLAŞ

Merkür İkizler burcunda

12-28 Mayıs arasında, iletişim gezegeni Merkür Boğa burcundaki yolculuğunu sona erdirip yöneticisi olduğu İkizler burcundaki seyrine başlıyor. Merkür; hayattaki iletişim biçimimizdir. Kişinin zihninin nasıl çalıştığını gösterir. İletişimimizin hızı ve hareketliliği konusunda ipuçları verir. Akıl ve mantığımızın nasıl çalıştığını ifade eder. Konuşma, yazma, yorumlama becerilerimizi temsil eder.

Merkür'ün Boğa burcundaki yolculuğunda risk almaktan kaçınan, sabit fikirli, konuşmalarımızı ölçüp tarttığımız, bir karar aldık mı kolay kolay vazgeçmediğimiz, yavaş ama temkinli ilerlediğimiz bir süreç geçirdik. Merkür'ün İkizler yolculuğunda ise daha zihinsel, öğrenmeye meraklı, pratik zekaya hakim bir sürece adım atıyoruz. İletişim, eğitim, kısa seyahatler, sosyal medya, ticaret konuları gündemde yer alacak. İletişim kurma isteğimiz artacak. Kendimizi yazılı ve sözlü olarak daha fazla ifade etmek, daha görünür olmak isteyeceğiz. Yine bu süreçte bilgiye olan açlığımız sayesinde daha fazla okuyup daha fazla kendimizi geliştirmek isteyebiliriz. Derin bilgiden ziyade biraz daha yüzeysel bilgiye kucak açacağımız için ortalıkta dolaşması muhtemel bilgi kirliliğine dikkat etmeliyiz. İkizler'in çabuk değişen yapısı yüzünden hızlı kararlar almaktan kaçınmalıyız.

Haberin Devamı

Merkür İkizler burcunda

Merkür İkizler burcundaki yolculuğuna geçer geçmez Satürn'le gerçekleşecek olan olumlu açısı; hedeflerimizi ortaya koyabilmemiz, kalıcı ve sağlam işler yapabilmemiz için bizleri destekliyor. Ancak 13 Mayıs-25 Haziran arasında İkizler burcunda gerileyen Venüs birtakım aksaklıklar yaşamamız, biraz yavaşlayarak daha dikkatli adımlar atmamız konusunda bizleri uyarıyor.

Doğum haritalarınızla ilgili daha detaylı bilgi almak için mail adresimden ya da instagram'da @

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bilinçaltı, gizli konular, gizli düşmanlar evinizde gerçekleşecek transitte biraz geri çekilip olayları yeniden değerlendirme isteği içerisinde olabilirsiniz. Görünür olmak istemeyebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili iletişim problemlerinizi gözden geçirdiğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Venüs'ün geri hareketi, sizi yıpratan olaylara karşı kimseye bunlardan bahsetmemeniz, sakin kalmanız ve çözüm odaklı olmanız konusunda uyarıyor.

Haberin Devamı

Aslan ve Yükselen Aslan: Sosyal çevreniz ve hedefleriniz evinde gerçekleşecek olan transitte iletişiminiz hız kazanıyor. Ancak hedefleriniz konusunda hızlı karar almamanız ve dikkatli adımlar atmanız gerek. Arkadaş çevrenizle problemler yaşayabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla yollarınızın yeniden kesişmesi de muhtemel.

Başak ve Yükselen Başak: Kariyer evinizde gerçekleşecek olan Merkür'ün İkizler burcuna geçişi, iş hayatınıza ivme kazandıracak. Başarılı olabileceğiniz ve öne çıkabileceğiniz bu dönemde, Venüs'ün gerilemesi ile iş arkadaşlarınızla olan problemlere karşı dikkatli olmanız, maddi konularda da sağlam ve emin adımlar atmanız gerek.

Terazi ve Yükselen Terazi: Yurt dışı, eğitim, seyahat, medya, iletişim evinizde gerçekleşecek olan Merkür'ün İkizler burcuna geçişi bu konularda daha hareketli olmanızı destekliyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs'ün retro sürecine girecek olması ise bu alanlarda karar verirken iki kez düşünmeniz ve kendinizi sağlama almanız konusunda uyarıyor. Bu süreçte yarım kalan işlerinizi ve eğitimlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Akrep ve Yükselen Akrep: Dış kaynaklar, kredi, borç, vergiler evinizde gerçekleşecek olan transitte finansal kaynaklarla ilgili işleriniz hız kazanabilir. Beklediğiniz paralar gelebilir. Öte yandan gelir-gider dengenizi korumanız ve güvenli hareket etmeniz gerek.

Yay ve Yükselen Yay: İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar evinizde gerçekleşecek olan transitte iletişiminiz ılımlı bir şekilde yoğunlaşıyorken Venüs'ün retro etkisi ile bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. İletişim konusunda dengede kalmalı ve karşınızdaki kişinin sözlerinin ne denli gerçek olduğunu sorgulamalısınız. Bu dönem yeni bir ilişkiye başlamak için ideal bir zaman olmayacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Gündelik hayat, iş hayatınızda güzel ve hareketli günler sizleri bekliyor. Ancak Venüs'ün geri hareketi ile sağlığınıza özen göstermeniz gerek. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tekrar gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra iş yerinizdeki iletişim ortamında daha temkinli olmanız gerek.

Kova ve Yükselen Kova: Aşk, çocuklar, hobiler evinizde gerçekleşecek olan transit, bu alanlarda iletişiminizi olumlu yönde arttırıyor. Venüs gerilemesi ise bu alanlarda gereksiz harcamalara dikkat edilmesi konusunda uyarıyor. Eğer kapıda yeni bir aşk varsa, yeni birini hayatınıza almak adına da frene basmanız gerek.

Balık ve Yükselen Balık: Aile, yuva evinizde gerçekleşecek Merkür'ün İkizler geçişi ile ailenizle iletişiminiz sıklaşıyor. Ancak Venüs'ün retro hareketiyle aileniz ile gerçekleşebilecek sorunlara karşı hazırlıklı ve çözüm odaklı olmanız gerek Yine ev içinde yapacağınız değişikliklerle ilgili maddi anlamda ipin ucunu kaçırmamaya dikkat edin. Bu dönem ev değişikliği ya da gayrimenkul yatırımları için de uygun bir dönem değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder