Gizem Şeho Venüs burcunuz hayatınızı nasıl etkiliyor?
HABERİ PAYLAŞ

Venüs burcunuz hayatınızı nasıl etkiliyor?

3 Nisan'da Venüs İkizler burcuna geçti, 7 Ağustos'a kadar bu burçta yolculuğuna devam edecek. 13 Mayıs-25 Haziran arasında ise retro, yani geri harekete geçecek. Venüs hazır İkizler burcuna geçmişken; ''Venüs nedir?'', ''Doğum haritalarınızdaki Venüs burçlarınız hayatınızı nasıl etkiliyor?'' sizlere biraz bunlardan bahsetmek istedim.

Venüs; aşk ve güzellik tanrıçası Afrodit'tir ve dişil enerjiye sahiptir. Hayattaki sevme biçimimizi, tutkularımızı, kurduğumuz ilişkilerin şeklini gösterir. Aşk, ilişkiler, romantizmdir. Venüs benefik adının verildiği iyicil bir gezegen. Aynı zamanda Boğa ve Terazi burçlarının yöneticisi. Sanat ve estetik konularıyla ilişkilendirilir ve zodyakta ikinci evi temsil eder. Dolayısıyla para ve güvenlik ile ilgili konuları da sembolize eder. Doğum haritalarınızdaki Venüs burcunuz, nasıl bir sevgili olduğunuzun da sinyallerini verir.

Haberin Devamı

Zodyakta 12 ev vardır. Her ev bir temayı temsil eder. Venüs'ünüz hangi evde ise o temalarda, o alanda mücadeleniz daha yüksek demektir. Ancak unutmayalım ki bu temel bir astroloji öngörüsü. Natal, yani doğum haritalarınıza göre aldığı açılarla içinde birçok başka gizli yorum da barındırabilir. Venüs burcunuz ve doğum haritalarınızla ilgili daha detaylı bilgi almak için mail adresimden ya da instagram'da @astrolock hesabı üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Venüs burcunuz hayatınızı nasıl etkiliyor

Doğum haritalarında Venüs burçlarının etkileri

Venüs Koç: Venüs burada zararlı konumdadır. Koç burcunun atak, cesur ve risk almayı seven yapısı, ilişkiler üzerinde kendisini gösterir. İlişkilerinizde tutkulu ama bencil olabilirsiniz. Özgür ve bireysel olmayı seversiniz. Açık sözlüsünüz. Aceleci veya sabırsız olabilirsiniz. Kendinizden ve duygularınızdan emin ve genelde ilişkiyi başlatan taraf olursunuz. Ancak istikrar sağlayamayabilirsiniz.

Venüs Boğa: Venüs yöneticisi olduğu Boğa burcunda kendini rahat hisseder. Sabit bir burç olduğu için de temsil ettiği konulara kalıcılık getirir. İlişkilerde risk almayı sevmezsiniz. Ancak bir karar aldınız mı da kolay kolay vazgeçmezsiniz. Sadıksınız. Sevdiğiniz şeylere ve kişilere dokunarak temas kurmayı seversiniz. Sanat, estetik ve güzellik konularında zevk sahibisiniz. Pahalı ve konforlu şeyleri seversiniz. Yemek yemek de sizin için ayrıca bir keyif.

Haberin Devamı

Venüs İkizler: Venüs İkizler olarak insanlarla zihinsel iletişim kurmayı seversiniz. Okuyup araştırmak, kısa süreli seyahatler ve yazı yazma becerisi açısından şanslısınız. Ancak para kontrolünüz zayıf. İlişkilerinizde zekanın önemi büyük lakin kurduğunuz ilişkiler yüzeysel olabilir. Özgür doğanız ilişkiden çabucak sıkılmanıza sebep olabilir. Sosyalsiniz ve konuşmayı seversiniz. İnsanlar tarafından da sempatik bulunursunuz.

Venüs burcunuz hayatınızı nasıl etkiliyor

Venüs Yengeç: Ailesine düşkün Yengeç burçları olarak ilişkilerinizde kendinizi güvende hissetmek istersiniz. İdeal bir aile kurmak sizin için önemli. Sadakatiniz yüksek. Yardımseversiniz. İlişkilerinize genelde duygularınız yön verir. İlişkilerinde alma-verme dengesi sizin için çok önemli. İlgi göremediğiniz takdirde hırçınlaşabilir, alıngan yönünüzü su yüzüne çıkabilirsiniz.

Venüs Aslan: Sevdiklerini koruyan, kollayan, cesur Aslan burcu olarak bu konumda da ilişkilerde sahnede olmayı seversiniz. Yeteneklisiniz. Hayatı keyifle yaşamaktan hoşlanırsınız. Oldukça cömertsiniz. Sosyal hayatınız renkli. Birlikte olduğunuz kişi, hayatınızda çok önemli, sadakatiniz yüksek. Partnerinizle gurur duymak istersiniz. Bu da Aslan burcunun biraz ego ve kibir yönünü ortaya çıkarır. Ancak yüce gönüllülüğünüz sayesinde girdiğiniz ortamlarda sevilir ve sayılırsınız.

Haberin Devamı

Venüs Başak: Venüs Başakta düşük konumdadır. Mükemmeliyetçi, eleştirel ve analitik bir burç olarak ilişkilerinizde bazı krizler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin sorumluluklarının bilincinde olmasını istersiniz. İlişkide fedakar ve hizmet odaklı olursunuz. Karşınızdaki kişinin konforunu korumak için elinizden geleni yapar ve ona fayda sağlamak için uğraşırsınız.

Venüs burcunuz hayatınızı nasıl etkiliyor

Venüs Terazi: Venüs yöneticisi olduğu Terazi burcunda kendisini rahat hisseder. Nezaketi elden bırakmazsınız. Doğuştan sanatçısınız. Moda, güzellik konularında da öne çıkarsınız. Venüs'ün bu konumunda sağlıklı ilişkiler kurarsınız. İlişkilerde denge kurmak sizin için çok önemli. Diplomatik ve objektifsiniz. Adalet sizin için çok önemli. Tek zaafınız, ikili ilişkilerinizde yönlendirilmeye açık ve kararsız olmanız.

Venüs Akrep: Venüs bu konumda zararlıdır. Tutkulu, cazibeli, ihtiraslı ilişkiler sizinle olur. Sevdiğiniz şeyleri sahiplenirsiniz. Kıskanç ve şüpheci olabilirsiniz. İlişkileri kontrol etmeyi seversiniz. Eğer gerçekten severseniz karşınızdaki kişi için her şeyi yapabilirsiniz. Ancak hoşunuza gitmeyen bir şeyler olursa nefretiniz de bir o kadar büyük olur. Dış kaynaklardan gelir elde edebilme potansiyeliniz var.

Venüs Yay: Özgürlüğüne düşkün bir burç olarak ilişkilerde sıkıntıya gelemezsiniz. Bağımsızlığınızı koruyamazsanız ilişkiden uzaklaşabilirsiniz. İlişkilerde aceleci ve yüzeysel olabilirsiniz. Ayrıca karşınızdaki kişinin duygularını incitebilecek cümleler kurabilirsiniz. Seyahat etmeyi, sporu ve kendinizi geliştirmeyi seversiniz.

Venüs burcunuz hayatınızı nasıl etkiliyor

Venüs Oğlak: Oğlak burcu olarak Venüs konumunda da mantığı elden bırakmaz ve maddi güvenlik arayışı içerisinde, geleneksel yapıya uyacak, muhtemelen kendinizden yaşça büyük bir ilişki tercih edersiniz. İlişkiler konusunda seçicisiniz. Gerçekten saygı duyabileceğiniz bir eşiniz olmasını istersiniz.

Venüs Kova: İlişkide arkadaş olabilmek sizin için çok önemli. Marjinal bir burç olarak bazen uçuk kaçık ilişkiler yaşamaya meyilli olabilirsiniz. İlişkilerde farklı düşünceleri olan, entelektüel kişiler dikkatinizi çeker. Özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için baskılanmaya gelemezsiniz. Her ne kadar toplumsal bir burç olsanız da ikili ilişkilerinizde bireyselliği savunursunuz. Sosyal olmak sizin için önemli.

Venüs Balık: Venüs bu konumda yükselir. Sezgisel yetenekleriniz yüksek. Gizemli konulara ilgi duyarsınız. İlişkilerinizde romantik, hassas ve duyarlı olursunuz. Ancak fedakarlığınız sayesinde kurban rolüne bürünebilirsiniz. Yalnız kalmaktan hoşlanmazsınız. Sanata ilgi duyarsınız. Geniş bir hayal gücünüz var. Psişik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder