Gizem Şeho Venüs İkizler burcunda
HABERİ PAYLAŞ

Venüs İkizler burcunda

3 Nisan-7 Ağustos arasında Venüs İkizler burcunda yolculuk edecek. 13 Mayıs-25 Haziran arasında ise retro, yani geri harekete geçecek.

Öncelikle Venüs nedir? Dişil enerjiye sahip olan Venüs, aşk ve güzellik tanrıçası Afrodit'tir. Hayattaki sevme biçimimiz, tutkularımızdır. Kurduğumuz ilişkilerin şeklini gösterir. Aşk, ilişkiler, romantizmdir. Benefik adının verildiği iyicil bir gezegendir. Aynı zamanda Boğa ve Terazi burçlarının yöneticisi olan Venüs, sanat ile estetik konularını ve Zodyak'ta ikinci evi temsil eder. Dolayısıyla para ve güvenlikle ilgili konuları da... Doğum haritanızdaki Venüs burcunuz, nasıl bir sevgili olduğunuzun da sinyallerini verir.

Haberin Devamı

Venüs İkizler'de hangi konuları temsil eder?

Venüs, Boğa burcundaki seyrindeyken, yani yöneticisi olduğu burçtayken, yemelere içmelere doyamadık. Maddi konular, güvenlik arayışlarımız su üzerine çıktı. Şimdi daha zihinsel bir döneme geçiyoruz. Öne çıkacağımız, aklımızla kendimizi göstereceğimiz, flörtöz bir dönem başladı.

  • İlişkilerde özgürlük ve fikren uyuşmak büyük önem kazanacak.
  • Okuma ve bol bol araştırma da yine bu dönem öne çıkacak.
  • Entelektüel bilgi seviyemiz artacak.
  • Merakımız artacak.
  • Başladığımız olayları tamamlama konusunda zorlanabiliriz. Çünkü birden fazla şeye ilgi duyarız.
  • İkilemlerde olabilir, kararsız kalabiliriz.
  • Yeni insanlar tanıma isteğimiz artabilir. Bunu bu süreçte dijital ortamda gerçekleştirebiliyoruz tabii.

Retro zamanlarında, gezegenin geri hareketinden dolayı bazı gecikme ve aksaklıklar yaşanır. Retro süreci gelene kadar bu dönemi iyi değerlendirin. Çünkü retro döneminde adım attığımız konularda istediğimiz başarıyı elde edemeyebiliriz.

Venüs İkizler burcunda

Unutmadan altını çizelim: Venüs burcunuz Güneş burcunuzla aynı burç olmayabilir. Her gezegen farklı bir burcu temsil eder. Natal, yani gerçek doğum haritanızdaki Venüs burcunuzu öğrenmek ve doğum haritanızla ilgili daha detaylı bilgi almak için mail adresimden ya da Instagram'da @astrolock hesabı üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Yazımı, Venüs İkizler'e uygun bir Konfüçyüs sözüyle taçlandırmak isterim:

Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana 1 yumurta versen, bende 1 yumurta, sende 1 yumurta olur. Ben de sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi sende 2 bilgi olur.

İlişkilerde bilginin öne çıktığı flörtleşme dönemi başlasın o halde!

Venüs İkizler'in burçlara etkisi

Venüs İkizler burcunda

Koç ve Yükselen Koç: Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle, şimdilik evden de olsa keyifli zamanlar geçireceksiniz. Evde yazı yazarak yaratıcılığınızı perçinleyebilirsiniz. Hatta bir günlük tutup içinizdeki enerjiyi buraya aktarabilirsiniz. İlişkiler konusunda daha net ve kararlı olacaksınız.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu dönem parayla ilgili şanslı bir dönem. Ancak yine de fazla açılmamanızda yarar var. İş fırsatlarını değerlendirebilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz. İş hayatınızdan birileri hayatınıza girebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Güzelleşme dönemi başlıyor, popülerliğiniz artıyor. Kendinizi baştan yaratıyorsunuz. Hem iç hem dış dünyanızda dönüşüm yaşayacaksınız. Aşk için de şanslı ve zihinsel temanın önde olduğu parlak zamanlar.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: İnziva vakti. Meditasyon ve şifayla iç dünyanıza ışık tutabilirsiniz. Gizemli konulara ilginiz artabilir. Daha zihinsel olaylarla ilgilenebilirsiniz. Bol bol okuyup, yazıp çizebilirsiniz. İlişki problemleriniz, özellikle aile büyüklerinizle çözüme kavuşabilir.

Venüs İkizler burcunda

Aslan ve Yükselen Aslan: Sosyalleşmek için yerinizde duramıyorsunuz. Bu dönem evde daha aktif sosyalleşeceksiniz. Belki de dijital ortamda önünüze aşk fırsatları çıkacak. Kendinizi iyi hissedecek, belki hobilerinizden maddi fırsatlar yaratacaksınız.

Haberin Devamı

Başak ve Yükselen Başak: Kariyer evinizde gerçekleşen bu transit işinizle ilgili güzel gelişmeler getirebilir. Beklentilerinizin karşılığını alabilirsiniz. Yine Boğa burçları gibi kariyer ortamından yeni bir aşk filizlenebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu süreçte yurt dışı, eğitim, hukuk, felsefe konularında başarı sizinle olacak. Seyahat etmek için sabırsızlanıyorsunuz. Yabancı kökenli ya da uzakta yaşayan biriyle tanışabilirsiniz. Enerjiniz artıyor. Evden online spor eğitimlerine katılabilirsiniz. Uzun vadeli planlar yapabilirsiniz.

Venüs İkizler burcunda

Akrep ve Yükselen Akrep: Akrepler bu dönem daha fazla içe dönecek, sezgileri daha kuvvetli olacak. Gizemli konulara zaten merakı olan bu burç, bu konularda daha da derinlere dalacak. Beklediğiniz paralar varsa şanslı bir dönem olacak. İlişkilerde daha esnek olarak yeni bir kimlik kazanacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay: Ortaklık ve evlilik konularında şans sizden yana. Evli olmayanlar için de aşkta kısmetli bir dönem. İlişkilerinizle ilgili geleceğe yönelik planlar yapmaya başlayabilirsiniz. İlişkiniz yoksa yeni bir aşk kapıyı çalabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Günlük hayatınızda gerçekleşecek bu transitte sağlığınız eskisine göre çok daha iyi olacak. İş hayatınızda fırsatlar kapıda. Şimdi ayağa kalkma zamanı. Hayatınız düzene giriyor ve hareketleniyor. Aşk konusunda yine mantığı elden bırakmadan sağlıklı ilişkiler kuracaksınız.

Venüs İkizler burcunda

Kova ve Yükselen Kova: Transiti aldığı ev hobiler, çocuk ve keyif evi olduğu için bu konularda şanslı olacaksınız. Çocuklarınızla ilgili kısmetli haberler alabilirsiniz. Ayrıca çocuk sahibi olmak için de ideal bir dönem. İlişkisi olmayanlar için de aşk adına şanslı bir dönem.

Balık ve Yükselen Balık: Hanenizle ilgili şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Büyüklerinizle ilgili güzel haberler alabilir, onlardan destek görebilirsiniz. Evde değişiklikler yapabilirsiniz. Hane değişikliği gerçekleştirebilirsiniz. İlişkilere daha sıcak bakmaya başlayabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder