Gizem Şeho Yeni Ay'ı destekleyen Şiron nedir?
HABERİ PAYLAŞ

Yeni Ay'ı destekleyen Şiron nedir?

Gökyüzünde bugün hazır Güneş-Şiron kavuşumu gerçekleşecek iken sizlere biraz Şiron’un ne olduğundan bahsetmek istiyorum. Yaralı şifacı dediğimiz şiron bir asteroidtir. Bu hayatta mücadele ettiğiniz, bastırmaya çalıştığınız yaralarınızdır. Hayat size çeşitli sınavlar sunar. Çoğu kez aynı hataları tekrar aynı yerden yaralanırız. Şironla hayat boyu yaşamanın yolu; şironu bilip, tanıyıp, kabullenip başkalarına şifa dağıtarak dönüştürmektir.

Sizler yaşadığınız acı deneyimlerle bunu kabullenip kurban psikolojisinde çıktığınızda şiron sizin en yakın dostunuz bile olabilir. Nefretten doğan güçlü bir dostluk gibi düşünün. Unutmayın hiçbir kriz üstesinden gelinemeyecek gibi değildir eğer ki bunu gerçekten isterseniz. Hani o "Meğer kendimi boşuna üzmüşüm" dediğiniz şeyler var ya, böyle dediğinzde şironu doğru kullanmaya başladınız demektir.

Haberin Devamı

Not: Aşağıda şiron burçlarınızı yazdım fakat kişisel doğum haritalarında bu burçlar hangi eve düşüyorsa sınavlarınız, yaralarınız daha çok o alanda demektir.

Şiron'un burçlar üzerindeki etkisi

Yeni Ayı destekleyen Şiron nedir

Şiron Koç: Bireyin kişilik savaşını simgeler. Tekil olma konusunda sınavlar verir. Sesinizi tüm dünyaya duyurmak istersiniz. Kendisinin kim olduğunu sorgular. Koç burcunun çabuk karar alan yönü bu kez kararsızlığa ve yanlış karar aldığı düşüncesine yol açar.

Şiron Boğa: Hayatın güzelliklerinin tadına varamaz, belki de hak etmediğini düşünür. Özgüven düşüklüğü verebilir. Maddi konularla ilgili kaygıları olur. Endişe duyar.

Şiron İkizler: Kişinin kendini ifade etmesi zordur. Kararsızlık, dikkat dağınıklığı, başlanan işin devamını getirmede zorluklar ve sinirsel rahatsızlıklar da verebilir.

Şiron Yengeç : Kişinin aile bağları ile ilgili duygusal yaraları olabilir. Yengeç’in yöneticisi Ay olduğu için ve Ay da anneyi temsil ettiği için özellikle anne ile..b Ailevi krizler, sevgi ve güven problemleri olabilir. Hisleri karmaşıktır. Sevilmeyi bekler.

Şiron Aslan: Lider olma konusunda sıkıntıları vardır. Kendisini bu konuda yetersiz ve pasif hisseder. Ya da tam tersi egoyu abartarak şahken şahbaz olabilir. Hayattan yeterince keyif alamaz.

Haberin Devamı

Şiron Başak: Malum Başak burçları titiz ve disiplinlidir. Şiron Başak’ta ise bu titizlik, mükemmelliyetçilik aşırıya kaçabilir. Kişi sağlığına gereken özeni gösteremeyebilir. Başkalarına şifa dağıtırken kendisini ihmal eder.

Şiron Terazi: Terazi burcundaki çoğulcu yaklaşım bireyi bu konumda ilişki kuramama konusunda tehdit eder. Problemli insanları hayatına çekebilir. Kendisini savunma konusunda yetersizdir.

Şiron Akrep: Daima güçlü olan Akrep bu konumda kendisini geri plana çekerek arka planda her şeyi kontrol etme isteğinin dozunu kaçırabilir. Güç savaşları yaşarken bir yandan korku duyar. Aşırı kincilik ve çocukluktan gelen derin bir affedememe duygusu olabilir.

Şiron Yay: Kendi potansiyelini ortaya koyamaz. Manipülasyona açıktır. Felsefi ve inanç konularını abartabilir. Hayalini kurduğu yaşamı gerçekleşirmekte zorlanır.

Şiron Oğlak: İyi bir yönetici olan Oğlak bu kez kontrolü ele almaktan çekinir. Çevresindeki insanlarla ilgili sınanır. Çocukluğunda aileden, özellikle babadan gelen baskıcı tavır yüzünden özgüven eksikliği olabilir. Bu sebeple kariyeri kafaya fazlasıyla takabilir.

Haberin Devamı

Şiron Kova: Hem bu kadar özgür ruhlu olup hem de kendi kafasında oluşturduğu kalıpların arasında sıkışır. Geçmişi kolay terk edemez, kendisini feda edecek durumlara sokabilir. Fikirlerindeki güvensizlik sebebi ile başkalarının arkasına saklanır ve başka fikirleri savunur.

Şiron Balık: Şifacı yönü yüksektir. Ancak kendisini sürekli sorgular, yetersiz hisseder. Kendi kendini suçlar. Yine kendisini kurban psikolojisine sokabilir. Kendi değerini arka plana alır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder