Gizem Yetil Meltem Miraloğlu iyi falan değil, babası da yeni ölmedi
HABERİ PAYLAŞ

Meltem Miraloğlu iyi falan değil, babası da yeni ölmedi

Hadi şimdi en azından bu yazıyı okuyana kadar ön yargılarını bir kenara at.

80 yaşındaki adamla evlendiği günden beri linç ettiğiniz Meltem Miraloğlu hakkında konuşalım biraz.

Meltem Miraloğlu, artık magazinlikten çıktı ve 3. sayfa haline gelmesinden endişeliyim.

Birkaç gün önce 80 yaşındaki eşi Patrick’in onu evden attığı, ABD’de sokaklarda kaldığı, kimsenin de haber alamadığı yazıldı.

Dün de Meltem ortaya çıkıp, "Neden sessizlik çünkü daha yeni babam öldü. 54 yaşındaydı" dedi.

Herkes bunalıma girdiğini bu yüzden biraz kafa dinlemek için uzaklaştığını düşündü. Sosyal medyadan da iyi olduğuna dair bir fotoğraf paylaştı.

Haberin Devamı

Ama işin aslı öyle değil.

Dün Onur Akay’la biraz Meltem hakkında konuştuk. Onur Akay, Meltem Miraloğlu’nun babası Zeynel Abidin Miraloğlu’nun 7 Ocak’ta vefat ettiğini söyledi. Meltem cenazeye gidememiş. Çünkü hala green kartı yok ve eğer cenaze için Türkiye’ye gelirse bir daha Amerika’ya dönemeyeceğini söyledi.

Meltem Miraloğlu iyi falan değil, babası da yeni ölmedi

Meltem Miraloğlu’nun babası Zeynel Abidin Miraloğlu

Allah rahmet eylesin….

Kesin ölüm nedenini bilmemekle birlikte psikolojik rahatsızlıkları olduğunu biliyorum. 3-6 ayda bir hastaneye yatırılıyordu. Dışarıda olmaması gereken bir adamdı ama bir süre tedavi gördükten sonra bırakılıyordu.

Ve Meltem de babasının vefat ettiği dönem Patrick’le birlikte yaşıyordu.

Meltem Miraloğlu iyi falan değil, babası da yeni ölmedi

Yani aslında Patrick onu gerçekten de evden kovdu. Ve kimse nerede olduğunu bilmiyor. Ama iki ihtimal olduğu konuşuluyor. Ya takıntılı bir şekilde New Jersey’de yaşayan eski sevgilisinin yanında ya da ona önce yardım etmek isteyen, sonra da kendisine aşık olan psikoloğunun yanında.

Psikolog demişken…

Meltem Amerika’ya ilk gittiği zamanlarda psikoloğa gitmeye başlıyor. Psikoloğu da aşık olup evlenme teklifi ediyor ancak kabul etmiyor. Buraya kadar her şey normal…

Daha sonra Patrick ile evleneceği zaman psikologtan nikah şahidi olmasını istiyor.

Patrick’le evlenen Meltem aradığı mutluluğu bulamayınca, psikoloğuna gidip evlenelim diyor. Bu sefer de adam kabul etmiyor. Her nerede, kiminle olursa olsun umarım iyi ve doğru bir yerdedir.

Haberin Devamı

MELTEM YOLUNU KAYBETMİŞ BİR KADIN

Meltem Miraloğlu iyi falan değil, babası da yeni ölmedi

Meltem’in hikayesini gelin özetleyelim.

Özetlemeden önce ister sevin, ister sevmeyin. Yaptıklarını ister doğru ister yanlış bulun. Ne olursa olsun Meltem Miraloğlu kimsesiz bir kadın.

Ne yaptığını, ne yapacağını bilmeyen, yolunu kaybetmiş, parçalanmış bir kadın.

ONU AMERİKA’YA KAÇIRAN NEDEN

Olay aslında Azerbaycan’da bir film galasında başlıyor. Peri masalı gibi görünen bu gala, Meltem’in kabusu oluyor. Orada hırsızlık olayına karıştığı ve bu nedenle Amerika’ya kaçtığı söyleniyor ama dahası da var. Bu galada Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biri Meltem’e aşık oluyor. Bir süre sonra eve kapatıyor, iddiaya göre iş bulmasına da engel oluyor. Meltem bir yolunu bulup emekli bir polis memuru yardımıyla Amerika’ya kaçıyor.

Bir süre çalışıp para biriktiriyor. Sonra New Jersey’de yaşayan bir adama aşık oluyor. Şiddet ve dayak başlıyor. Öyle böyle değil şiddetin boyutu… Parası da elden gidiyor. Sonra kendine yeni bir hayat kurmak için tekrar gücünü toplayıp ayağa kalkıyor.

Haberin Devamı

Her yeri yara içinde. Bir şekilde tanıştığı Patrick, haline çok üzülüyor ve evlat edinmek istiyor. Meltem bunu duyunca havalara uçuyor. Adama daha önce hiç kimseye sarılmadığı gibi sarılıyor. Her yerde öpüyor sarılıyor… Ve Meltem diyor ki, “Amerika’ya gelmemin bir nedeni varmış. Artık bir babam var”

Derken Meltem’i çevresindeki insanlar uyarmaya başlıyor. “Bu kadar sarılma, öpme!” Meltem sinirleniyor ama iş işten geçiyor. Patrick, Meltem’e çoktan aşık oldu bile!

Evlenme teklifi ediyor. Ve işte magazin gündemine o zaman düşmeye başlıyor.

80 yaşındaki bir adamla neden evlenirsin? Eğer yalnız, çaresiz ve sevgisiz, beş parasız ve psikolojin altüst durumdaysa, ne yapacağını bilmiyorsan, evine de dönemiyorsan evlenirsin.

(Ben olsam şöyle yapardım, böyle yapardım deme. Herkesin yaşadıklarıyla mücadele etme gücü farklıdır. Sen daha güçlü olabilirsin.)

Sonra da röportajlarda çıkar saçmalarsın, “Yaa evet Amerika’da kalmak için kullandım” dersin. Güçsüzdüm, çaresizdim demezsin. Bir de ünlüysen ‘mutsuz’ görünmek istemezsin.

Her neyse…

Bir süre sonra Patrick’le sürekli kavga etmeye başlıyorlar. Nedeni ne bilmiyorum. Sürekli kadını maalesef evden atıyor. Tekrar dönüp dolaşıp geliyor. Çünkü gidecek başka yeri yok. Türkiye’ye de gelemiyor.

Maalesef Meltem Amerika’da kalmak için her yolu deniyor. Hatta ülkede şiddet gören kadınlara sahip çıkıldığı için Meltem kendini duvara vurup burnunu kırmış. ‘Sevgilim yaptı’ diyerek hakkında suç duyurusunda bulunmuş. Tabii sevgilisinin yapmadığı mahkeme tarafından kanıtlanmış. Bu bilgiyi de Onur Akay’dan öğrendim.

Meltem şu an nerede kimse bilmiyor. Burnu da hala kırık.

Ama acilen birilerinin devreye girip o kadına sahip çıkması lazım. Ve bir süre tedavi görmesi…

Bir kadın olarak onun için endişeleniyorum. Umarım gerçekten iyisindir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder