Doç. Dr. Gökçen Erdoğan Erotik oyuncakların zararı var mı?
HABERİ PAYLAŞ

Erotik oyuncakların zararı var mı?

Sosyal medyada açılmış sahte hesaplardan gelen bir sorular dizisi var ve o sorular içinde en sık rastladıklarımdan biri de şu: Erotik oyuncaklarının zararı var mı? Partnerime oyuncak konusunu açmalı mıyım? Erotik oyuncaklar neler ve insanın onları merak etmesi normal mi? Yanıtını, merak eden herkes için vermiş olayım: Cinsel yaşamınız ve yatak odanız sizin kaleniz ve orada olup bitenler iki tarafın da rızası varken asla ayıp değil. Sapkınlık kavramı içine giren durumları elbette ayrıca yazarız ama erotik oyuncaklara saplanmadan merak duymak son derece olağan. Peki onları merak mı ediyorsunuz?

Haberin Devamı

Love ring: İlişki sırasında penise takılan yüzük. Ve en az tek taş kadar etkileyici bulanlar var onu. Fakat erkeklerin tümü bu fikre açık değil. Hatta kadınların da. Oysa ikisi için de hazzı artırıcı etkisi var. Ama ikisini de korkutan bir tür.

Erotik oyuncakların zararı var mı

Paddle: Kırbaçlanan atın daha hızlı yol alması ve birden kudururcasına öne atılması fikrinden yola çıkılmış ve kimilerine korkutucu gelse de en yaygın kullanılan oyuncaklardan biri bu kırbaç.

Cat suit: Tüm vücudunu saran, bütün hatlarını ortaya seren ve derisi inceden parlayarak erkeği uyaran bir kostüm ve oldukça çok çeşidi var. Renkleri, dekolteleri epey çeşitlilik gösterir.

Pasties: Göğüs uçları için üretilen bantlar bunlar. Üstelik sadelerini günlük hayatta yapacağınız kaçamaklar için giysilerinizin altında da saklayabilirsiniz. Püsküllüden yıldız şeklinde olana kadar birçok farklı çeşidi mevcut. Zımbalısı, pullusu, şekerlisi ve daha neler neler.

Erotik oyuncakların zararı var mı

Smartballs: Vajinal ve pelvik kaslarınızı güçlendirmek için ideal bir aksesuar. Biz ona vajina topu da diyoruz. Üstelik onu eşinizleyken değil yalnızken kullanmaktan da haz alırsınız. Vajina içi hareketler hem kas-dudak diriliğini sağlarken hem de sizi heyecanlandırır.

Gag: Kamçılanmak isteyen kadınların eşsiz tamamlayıcısı olan ağız aparatı gag ve fantezilerin de önemli bir parçası. Kullanan erkekler de var elbette. Ve filmlerde rastlayanınız da çoktur.

Seks zarı: Her bir yanında farklı pozisyonun bulunduğu bu zarı atanlar, denk gelen pozisyona geçerler ve seks renklenir. Üstelik yenilik isteyip de kararsızlık yaşayanlar için de pratiktir.

Haberin Devamı

Erotik oyuncakların zararı var mı

Yiyilebilen külot: Minik şekerlerden yapılmış bir külot hem üzerinizdeyken emilebilir, hem de çıkardıktan sonra ağız tatlandırmaya devam edebilir.

Body Bouncer: Ortasında delik olan bir tabure düşünün. Altına partnerinizin uzandığını ve üstüne sizin oturduğunuzu. İlginç evet ve çok yaygın da sayılmaz. Ama kullananlar için vazgeçilmez olanlardan biridir. Kullanımını anladınız, değil mi?

Oyuncağın ayıp sayıldığı zamanlar geride kalmadı. Ancak işe yaramadığının düşünüldüğü zamanlar geride kaldı. Deneyimleyenler öyle büyük bir hızla artıyor ki müdavimleri de aynı hızla çoğalıyor. Orgazm olma konusunda güçlük çeken kadınlar, ereksiyon sorunu yaşayan erkekler, monotonluktan sıkılıp başka partner arayışına geçen tüm çiftler, tamamen hayal güçleriyle zevkin sınırlarını zorlayabilirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder