Gossip Pasta

12 Kasım 2020, Perşembe 12:29

Influencer magazininde bu hafta: YouTube skandalı

Elli kere nasıl giriş yaparım diye düşündüm, daha sonra dümdüz bir insan olduğumu hatırladım. "Ya Gossip başla gitsin" dedim. Instagram postlarımda bazen açıklama kısmı bana yetmiyordu, Posta da "Gel bizde uzun uzun yaz" dedi, hooop geldim.

İki gün önce Tubebuddy ile tanıştım ve bilmeyenler de benimle birlikte öğrendi. YouTube dünyasına yabancı olduğum için çözene kadar göbeğim çatladı arkadaşlar. Videoların daha çok izlenmesi için bizim normalde görmediğimiz etiketlemeler yapılıyormuş. Ben de bu görünmeyen etiketleri görünce birçok YouTuber'ın etiketlerini gezdim. Storylerimde, postumda paylaştıklarımdan sonra peçeteye şarkı isteği yazar gibi DM kutum "Ona da bak buna da bak" istekleriyle doldu. Emin olun çoğunu gezdim ve dikkat çeken tag'leri paylaştım, herkes normalken farklı olan tag'leri size gösterdim.

İzlenmek için eski sevgilisini, eski sevgilisinin yeni sevgilisini, arkadaşlarının en çok aranan değişik olaylarını etiketlemeye gerek var mı bak onu bilemedim işte. Etiketlerde ismi geçen diğer influencerlar da gerek story atarak gerek birbirlerine unfollow atarak tepkilerini gösterdiler zaten. He "Biraz stok yaptıktan sonra bu işi patlatsaydım keşke" diye pişman olmadım da değil. Olay ortaya çıkınca koşarak etiketlerini düzenleyenleri gördü bu gözler. Ama sizin gossippastanız illa ki ucundan köşesinden stok yapmış, zamanını bekliyordur, o ayrı.

Dün gece Sadakatsiz dizisinin intikam sahneleri büyük olay oldu. Herkes Asya diye delirdi, ben de aynı şekilde. "Helal olsun kız iyi yaptın" dedik, içimiz rahatladı. He Asya’nın başına daha çok şey gelecek ama konumuz şu an o değil. Bu aldatılma olayına çok benzer bir olay duymuştum bilinen bir çiftimizle alakalı, hala ne bir intikam ne bir tepki görmedim duymadım. Umarım Asya gibi plan aşamasındadır.

Bir diğer dünkü olayımız da Murat Boz ve Farah Zeynep Abdullah olayı oldu.