Gözde Hatunoğlu +1 FEST başlıyooor!
HABERİ PAYLAŞ

+1 FEST başlıyooor!

Birçok sanatçıyla müzikseverleri buluşturan +1 FEST, yeni konser programını açıkladı. Şubat ve mart ayı boyunca altı hafta sonu Cem Adrian’dan Göksel’e, Ceza’dan Fatma Turgut’a pek çok ismin canlı performansını ‘@artibir’ Instagram hesabından yayınlanacak. Festival, sürpriz bir konserle sona erecek.

Festival programı şöyle:

19 Şubat - Cem Adrian

20 Şubat - Göksel

26 Şubat - Ceza

27 Şubat - Adamlar

5 Mart - Fatma Turgut

6 Mart - No.1

12 Mart - Melek Mosso

13 Mart - Pentagram

19 Mart - Şanışer

20 Mart - Mabel Matiz

Haberin Devamı

26 Mart - XiR

27 Mart - Sürpriz isim

Gedik Sanat’tan ‘Robotik Raks’

Gedik Sanat, Roboweld Robot teknolojileri markasıyla birlikte dans ve müziği bir araya getiriyor. Projede İDOB Baş Koreografı Ayşem Sunal Savaşkurt’un hazırladığı koreografiyle İDOB Baş Dansçısı İlke Kodal’ın performansı, robotlarla bir araya gelerek teknolojik dönüşüme mercek tutuyor. Performansın ilk gösterimi 25 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00’de Gedik Sanat’ın sosyal medya hesaplarında yayınlanacak. Detaylar için ‘www.gediksanat.com’ adresini ziyaret edin.

+1 FEST başlıyooor

İKSV’den gençlere animasyon atölyesi

İKSV Alt Kat ve İstanbul Film Festivali işbirliğiyle 14-18 yaş arası gençlere yönelik stop-motion animasyon atölyesi düzenliyor. Mart-haziran döneminde çevrimiçi olarak ücretsiz düzenlenecek atölye boyunca stop-motion tekniğiyle üretilecek kısa animasyon filmler, bu yıl 40. yaşını kutlayan İstanbul Film Festivali’nin sosyal medya kanalları ile İKSV YouTube kanalında yayımlanma şansı bulacak. Atölyeye başvurmak için 22 Şubat Pazartesi 23.59’a kadar ‘http://rezervasyon.iksv.org/altkat2/’ adresindeki formu doldurmak gerekiyor.

Ece Ronay’ın hedefi büyük!

Sosyal medyada yayımladığı tek video ile bir anda fenomen olan Ece Ronay, yeni teklisi ‘Karamela’yı Locca Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımladı. Kendisine ait dinlenme ve izlenme rekorlarını geçmeyi hedefliyormuş. Rengarenk bir atmosferde çekilen video klibin yönetmenliğini Serdar Börcan üstlendi.

Evde caz heyecanına hazır mısınız?

Akbank Sanat, etkinliklerini sosyal medyadan devam ediyor. ‘Evin Caz Hali’ konserler serisinde; 25 Şubat’ta Erkan Zeki Ar&Baturay Yarkın Duo, mart ayında Japa, nisan ayında Bilge Günaydın Trio ve mayıs ayında Eylül Ergin Trio canlı performanslarıyla Akbank Sanat YouTube kanalında yer alacak. Konserler akşam 18.00’de Akbank Sanat YouTube kanalında canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

WOW İstanbul Festivali kadınları destekliyor

Kadınları destekleyerek, kadınların karşılaştığı güçlükleri ve daha eşit bir dünya için oluşturdukları çözümleri görünür kılmayı hedefleyen WOW İstanbul Festivali, ‘Şehirde Kadın Olmak’ ana temasıyla gerçekleşecek. British Council ve Sabancı Vakfı işbirliğiyle Türkiye’de, 5-6-7 Mart tarihlerinde düzenlenecek festival, kadınların sesini duyurmak için imkan yaratıp yeni fikirlerin doğmasına zemin hazırlayacak.

Leyla Emadi’den ‘Gel-Git’

Leyla Emadi’nin Mixer’deki ilk kişisel sergisi olan ‘Gel-Git’, 3 Nisan’a kadar görülebilir. Sergi, Leyla Emadi’nin son bir yılda yaşadığı zorunlu değişimler ve toplumsal sorunlarla çalışmalarının nasıl evrildiğini izlememize fırsat sunuyor. Kontrol edemediğimiz durumlar karşısındaki bocalamalarımız ve duygu durumlarındaki iniş çıkışların yarattığı belirsizlik halinin ruhta yarattığı yıkıma odaklanıyor.

Haberin Devamı

+1 FEST başlıyooor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder