Gözde Hatunoğlu 1 milyon liralık ödülü ‘SAYA’nın Sesi’ kazandı
HABERİ PAYLAŞ

1 milyon liralık ödülü ‘SAYA’nın Sesi’ kazandı

Ülkemizde kültür-sanat alanında verilen en büyük ödül olan İGART Sanat Projeleri Yarışması’nın kazananı ve 1 milyon TL büyük ödülün sahibi, ‘SAYA’nın Sesi’ eseriyle Betül Kotil oldu. Havalimanının metro çıkış alanındaki viyadüğün alt yüzeyi için tasarlanan eserin uygulanmasının yaz aylarında tamamlanacağı belirtildi. Projenin uygulama bedelinin de İGA İstanbul Havalimanı tarafından karşılanacağı açıklandı.

‘Mekanlar Tercihlerin Gölgesidir’

Yusuf Aygeç’in altıncı kişisel sergisi ‘Mekanlar Tercihlerin Gölgesidir’, MERKUR’un yeni adresi Polat Piyalepaşa’da 30 Nisan’a kadar görülebilir. Sergi, doğanın içerisinde boşluk ve gölge kavramlarıyla iç içe sorgulamalar yapıyor.

Haberin Devamı

Alternatif bir soluk: ‘Üzgünüm’

Türkçe alternatif müziğin sevilen isimlerinden Elçin Orçun ve Hakan Vreskala’yı bir araya getiren EP çalışması ‘Üzgünüm’, CES Yapım etiketiyle tüm platformlarda yayında. Alternatif pop, R&B ve rap türlerini akustik öğelerle harmanlayan ikili, ortak bir dil yaratmayı başarmış.

1 milyon liralık ödülü ‘SAYA’nın Sesi’ kazandı

‘Hiç İyi Değilim’

Yerli sahnenin tam bağımsız ismi Dolu Kadehi Ters Tut, 2022’de yayınlamayı planladıkları birçok single’ın öncüsü olan ‘Hiç İyi Değilim’i dinleyicileriyle buluşturdu. Bir süredir elektronik bir prodüksiyon yolu benimseyen ekip, ‘Karanlık’ albümünden sonra ilk kez davul kayıtlarını stüdyoda gerçekleştirdi. Şarkı tüm dijital platformlarda yayında.

‘BoostCamp’ gün sayıyor

2018 yılından bu yana farklı konseptlerde ve farklı yerlerde bisiklet kampları olarak organize edilen BoostCamp, bu yıl 23-27 Mart tarihleri arasında Marmaris’te gerçekleştirilecek. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) desteğiyle ve Türk Telekom Prime ana sponsorluğunda Marmaris Grand Yazıcı Club Turban Oteli’nde düzenlenecek organizasyona 200’ü aşkın başvuru geldi.

 1 milyon liralık ödülü ‘SAYA’nın Sesi’ kazandı

Müze Gazhane’de ‘#BİRLİKTEYİZ’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) desteğiyle 19-20 Mart tarihlerinde gerçekleşen    WOW-Dünya Kadınlar Festivali’nde bugünün programı dopdolu. Festivalin ‘Yaratıcı Alanda Eşitlik’ paneli, izleyici katılımına açık atölye programları, Birlikte Yemek, Birlikte Hareket, Zincir Kıran Kadınlar ve HipHop Ladies Turkey gibi eğlenceli ve öğretici programına ‘www.wowistanbul.org’ adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

İstanbul Caz Festivali programı açıklandı!

İKSV tarafından, 25 yıldır Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleştirilen 29. İstanbul Caz Festivali bu yıl 25 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. 13 günlük festival maratonunda, beş Grammy Ödüllü Dianne Reeves, Melody Gardot, John McLaughlin, Enrico Pieranunzi, Teoman, Kalben ve Kutiman da festivalin yerli sesleri olacak.

Festival biletleri, İKSV Lale Kart üyeleri için 21 Mart Pazartesi günü 10.30’da başlayacak indirimli ön satışların ardından 25 Mart Cuma günü 10.30’da genel satışa çıkıyor. Biletler ‘passo.com.tr’ ve İKSV ana gişede.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder