Gözde Hatunoğlu 11 Mayıs 2019 Ajandamania
HABERİ PAYLAŞ

11 Mayıs 2019 Ajandamania

11 Mayıs 2019 kültür sanat ajandası. Etkinlik, konser, söyleşi, festivaller ve daha birçok şey...

RAMAZANDA GEÇ SAATLERE KADAR MÜZE GEZEBİLİRSİNİZ!

Türk ve İslam sanat eserlerini topluca kapsayan ilk Türk müzesi ve aynı zamanda Osmanlı İmparatorluğu döneminde açılan son müze olma özelliğini taşıyan Türk ve İslam Eserleri Müzesi’nin (TİEM), Ramazan ayı boyunca iftar sonrasında da ziyaret edilebilmesi için kapanış saati gece saat 01.30’a uzatıldı. Müzenin 35 TL olan giriş ücreti de, 19.00 – 01.30 saatleri arasında 25 TL’ye indirildi. Bu fırsat kaçmaz!

Haberin Devamı

11 Mayıs 2019 Ajandamania

ANNELER VE ÇOCUKLAR BİRLİKTE EĞLENECEK

12 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde anneler ve çocuklar el ele verip Akasya AVM’ye giderse 70’ler, 80’ler ve 90’ların yerli ve yabancı popüler şarkıları dinleyip eğlenebilecek. Müzik istemem diyenler için yine anneler ve çocuklara özel bedava sinema bileti kampanyasıyla istedikleri filmleri izleyebilecekler. Bu da yetmez derseniz çocuklar ülkesi KidZania’da Pazar gününe özel anneler ücretsiz ağırlanıyor. İstediğiniz seçmek size kalmış…

11 Mayıs 2019 Ajandamania

ANNELİKTE YENİ AKIM: “KASMADAN ANNELİK”

11 Mayıs 2019 Ajandamania

Çocuğunuzun üstüne fazla mı düşüyorsunuz? Üzerine titreyip, her an bir kursa, etkinliğe, derse mi koşturuyorsunuz? Tara Kitap etiketiyle raflarda yer alan “Kasmadan Annelik” kitabının yazarı Daisy Waugh kısaca bunları yapmayın, “Kasmayın ve anneliğin keyfini çıkarın” diyor. Amerika’daki Çinli annelerin başlattığı zorlayıcı “Kaplan Annelik” akımına son vermeye hazırlanan akım, “Kasmadan Annelik” çocukları “mesainiz” değil gerçekten çocuğunuz gibi görmeyi öğütlüyor.

İSTANBUL MODERN, ANNELER GÜNÜ’NDE TÜM KADINLARA ÜCRETSİZ

Anneler Günü’nde tüm kadınlar, İstanbul Modern’i ücretsiz ziyaret edip, rehber eşliğinde sergi geziyor. İstanbul Modern’e giden tüm kadın ziyaretçiler, Anneler Günü’nde 25 uluslararası sanatçının çalışmalarının yer aldığı “İplikten Çözülenler: Tekstilde Küresel Anlatılar” adlı sergi için düzenlenen rehberli turdan ücretsiz faydalanıyor. Üstelik müze ziyaretinizi 7-12 yaş arası çocuklarınızla yaptıysanız siz rahatça gezerken çocuklarınız da “Robotlar Sanat Yapar mı?” adlı harika atölyeye katılabiliyor.

Haberin Devamı

11 Mayıs 2019 Ajandamania

UYUMSUZ UYUMLULARIN ÖYKÜSÜ

11 Mayıs 2019 Ajandamania

Gazeteci yazar Şafak Altun’un yeni kitabı 'Uyumsuzlar - İnsanlığa Yön Verenlerin Hikâyesi' Destek Yayınları tarafından yayımlandı. Hayatları boyunca evde, okulda, işte uyumsuz olmakla, çoğunluk gibi olamamakla, uçlarda olmakla yargılanan insanları hiç düşündünüz mü? Peki aslında tarihi değiştiren, insanlığa yön veren birçok insanın geçmişte bu damgayı yediğini biliyor muydunuz? Şafak Altun’un aktardığı uyumsuzluk hikayelerini hayret ve ibretle okuyacaksınız…

ÇOCUKLARDAN HASTANEDEKİ ARKADAŞLARINA MÜTHİŞ DESTEK!

11 Mayıs 2019 Ajandamania

Bu Pazar, Anneler Günü’nde yolunuz Kadıköy’e düşerse Bahariye’deki Müjdat Gezen Sahnesi’ne uğrayın. Müjdat Gezen Sanat Merkezi kursu öğrencileri kendileri kadar şanslı olmayan yaşıtı arkadaşları için sahneye çıkıyor. 10-13 yaş grubu öğrencilerin sahneleyeceği tek perdeli komedi Sanal Dünya’nın bütün geliri ise hastaneleri dolaşıp, hasta çocukların yüzlerini güldürmek için didinen Theodora Sevgi Doktorları yararına bağışlanacak. Theodora Sevgi Doktorları kim mi? Hastanelere giden, orada kalan çocuklara neşe ve kahkaha dağıtan profesyonel oyunculardan oluşan harika bir grup!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder