Gözde Hatunoğlu 13 Temmuz 2019 Ajandamania
HABERİ PAYLAŞ

13 Temmuz 2019 Ajandamania

13 Temmuz 2019 kültür sanat ajandası. Etkinlik, konser, söyleşi, festivaller ve daha birçok şey...

13 Temmuz 2019 Ajandamania

ELİNİZİ ÇABUK TUTUN, GÜMÜŞLÜK’TE CAZ KAMPINI KAÇIRMAYIN

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Caz Kampı” 27-31 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Gümüşlük Festival alanında gerçekleşecek. Sibel Köse, Ece Göksu, İmer Demirer, Neşet Ruacan, Berke Özgümüş gibi isimlerin ders vereceği kampta Amerikalı saksofoncu Ricky Ford ve ülkemizin en değerli müzisyenlerinden Erkan Oğur da ders verecekler. Başvurular 13 Ağustos’ta sona eriyor, elinizi çabuk tutun!

Haberin Devamı

13 Temmuz 2019 Ajandamania

YAZLIK SİNEMA AŞKI BİTMEDİ, ŞEHRİN GÖBEĞİNDE YAŞIYOR!

Zorlu PSM’nin açık hava etkinliklerine sahne olan Amfi’de bu yazın tadı Açıkhava film gösterimleriyle çıkıyor. Her yaştan, her zevke hitap edecek zengin bir seçkiye sahip olan film gösterimleri pazartesi, salı, çarşamba ve pazar günleri saat 20.00’de. Fransız filmlerinden Yeşilçam klasiklerine, komedilerden gişe canavarı aksiyon filmlerine kadar sayısız seçeneği bulabileceğiniz bu etkinlik ücretsiz.

13 Temmuz 2019 Ajandamania

HARBİYE’DE YAZ AKŞAMLARI RENKLENİYOR

Harbiye Açıkhava’da konserler tüm hızıyla sürüyor. Her zevkten müziksever için kapısını açan Harbiye Açıkhava bu kez de Denizbank Açıkhava Konserleri’yle coşacak. Bu akşam Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem’in birlikte sahne almasıyla başlayacak konserler serisinde 16 Temmuz Salı akşamı Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım, 17 Temmuz Çarşamba Yılmaz Erdoğan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Ekibi ve 18 Temmuz Perşembe akşamı Kenan Doğulu var. Konserler 21.00’de başlıyor.

13 Temmuz 2019 Ajandamania

AKUSTİK GECEDE ‘DOLUNAY’IN BÜYÜSÜNE KAPILACAĞIZ

Akustik şarkılardan oluşan ‘’Dolunay’’ albümü ile beğeni toplayan Can Ozan, 18 Temmuz akşamı Yapı Kredi bomontiada’da “World Akustik” konserler kapsamında sahne alacak. Eylül ayına kadar her Perşembe gerçekleşen bu konserler ücretsiz. Saat 21.00’de başlayacak konserde Can Ozan sizi gitarıyla hülyalara daldıracak.

13 Temmuz 2019 Ajandamania

DONDURMA FESTİVALİ’NDE MÜTHİŞ LEZZETLER SİZİ BEKLİYOR

13-21 Temmuz arasında Forum İstanbul’da düzenlenecek olan Ice Cream Fest, her yaştan dondurma tutkunlarını bekliyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli workshop’ların düzenleneceği festivalde belli saatlerde indirimli dondurma yemek de mümkün. Festivalde Kalben, Eda Baba ve Can Oflaz gibi sanatçıların konserleri de olacak. 13 Temmuz 2019 Ajandamania

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder