Gözde Hatunoğlu 17 Ağustos 2019 Ajandamania
HABERİ PAYLAŞ

17 Ağustos 2019 Ajandamania

17 Ağustos 2019 kültür sanat ajandası. Etkinlik, konser, söyleşi, festivaller ve daha birçok şey...

VADİ AÇIKHAVA SAHNESİNDE BİR EFSANE: SELDA BAĞCAN

İstanbul’un en genç açık hava sahnelerinden biri olan Vadi Açıkhava, 24 Ağustos Cumartesi akşamı müziğimizin dünya çapındaki ismi Selda Bağcan’ı ağırlayacak. Selda Bağcan’a, Bağcan Ailesi’nin yetenekli müzisyenleri de eşlik edecek. Serenad Bacan, Sonat Bağcan ve Seda Bağcan büyük ustanın sahnesine konuk olarak onunla unutulmaz düetlere imza atacaklar. Konser saat 21.00’da.

Haberin Devamı

17 Ağustos 2019 Ajandamania

MÜZİĞİN YÜKSELEN DEĞERLERİ FERİYE’DE SİZİ BEKLİYOR

İstanbul Boğazının en güzel noktalarından birinde yer alan, denize sıfır konuma sahip Feriye, Garanti BBVA işbirliğiyle gerçekleşecek bir konser serisine hazırlanıyor. 22 Ağustos’ta Islandman’i, 23 Ağustos’ta Palmiyeler’i, 29 Ağustos’ta Analog Kültür Experience feat Tolga Zafer’i, 1 Eylül’de Ah Kosmos’u ve 7 Eylül’de Flapper Swing’i dinleyebileceğiniz konserler ücretsiz.

17 Ağustos 2019 Ajandamania

SALON YENİ SEZONU AÇMAYA HAZIR, 10. YIL SÜRPRİZLERİ SİZİ BEKLİYOR

2010 senesinden bu yana iyi ve kaliteli müziğin buluşma noktalarından biri haline gelen Salon, 21 Eylül’de başlayacak yeni sezonunda müziğin farklı tonlarına yer ayırırken takipçilerine de şimdiden ajandalarına alacakları dopdolu bir program sunuyor. Biletler bu ayın başında satışa çıktı, geç kalmadan siz de alın. Üstelik, Salon’un 10. yılına özel Lale Kart ile Salon etkinliklerinde 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyası uygulanacak. Peki 10. Yılda kimler mi var? İşte Salon’u müzikle doldurmaya gelenler: Iceage, Sinkane, Zola Blood, Boy Harsher Thomas Azier, Janus Ramussen, Polynation, Babe Rainbow ve Türkiye’de ilk kez konser verecek olan Elvett. Ayrıntılı bilgi http://www.saloniksv.com/tr/bilet-bilgileri adresinden edinilebilir...

17 Ağustos 2019 Ajandamania

ARET SEVAN’IN KOLAJLARLA YAZDIĞI HİKÂYEYİ GÖRMEK İSTER MİSİNİZ?

Paris’te fotografçılık okuyan, sonrasında çocuklar için animasyon, kukla ve eğitici fotograf derslerinde danışmanlık, reklam filmi kameramanlığı ve seslendirmeler yapan Aret Sevan Bodrum’a yerleşti. 2018’de Dibeklihan, 2019’da Milta Marina Osmanlı Tersanesi Sanat Galerisi’nde kişisel Dijital kolaj sergileri açtı. 2019’un ikinci sergisini 31 Ağustos’ta Dibeklihan Sanat Köyü’nde açacak. Yolu Bodrum’a düşecek olanlar kaçırmasın.

Haberin Devamı

17 Ağustos 2019 Ajandamania

ÇOCUKLAR İÇİN TİYATROYLA DOLU BİR HAFTA SONU AKASYA’DA

60’lardan 90’lı yıllara dönemin en sevilen ve günümüze kadar uzanan eğlence araçları ile Akasya Retro Lunapark’ta etkinlikler yazın tüm coşkusuyla devam ediyor. 24 Ağustos Cumartesi günü ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’, 25 Ağustos Pazar günü ise ‘Canım Kardeşim’ isimli oyunlar etkinlik alanında çocuklar için sergilenecek. Saat 18.00’de başlayacak oyunlar tüm misafirlere ücretsiz.

17 Ağustos 2019 Ajandamania

EDA BABA YILDIZLI GECELER’E KONUK OLUYOR

Akmerkez Üçgen Teras’ta müzik ve sohbet dolu geceler tüm hızıyla devam ediyor. Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras’ta Yıldızlı Buluşmalar’ın 20 Ağustos Salı akşamı konuğu son dönemde akustik sahnenin çok sevilen ismi Eda Baba olacak. Ücretsiz olan etkinlik saat 20.00’da başlayacak.

Haberin Devamı

17 Ağustos 2019 Ajandamania

MELİSA UZUNARSLAN’DAN 1 AYDA 6 KLİP BİRDEN!

Yetenekli keman virtüözü Melisa Uzunarslan; tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkılık ilk solo albümü “Tanıdığım En Güzel Deli”nin 6 farklı şarkısına birden klip çekti. Sosyal medya kullanımının tüm hayatımıza hakim olması ile birlikte artık insanların görüntüler ile bağ kurmak istediklerini söyleyen Uzunarslan; tüm şarkılarına klip çekme kararında bu durumun etkili olduğunu söylüyor. Melisa Uzunarslan’ın albümü tüm dijital platformlardan dinlenebilir.

17 Ağustos 2019 Ajandamania

Sıradaki haber yükleniyor...
holder