Gözde Hatunoğlu 27 Temmuz 2019 Ajandamania
HABERİ PAYLAŞ

27 Temmuz 2019 Ajandamania

ROCKA’YLA ‘UNUTULUR HER ŞEY’ DİYECEĞİZ

Kısa bir süre önce yayınladıkları "Unutulur Her Şey" isimli teklisiyle müzik eleştirmenlerinden tam not alan rock müziğinin başarılı gruplarından RockA, çok beğenilen şarkılarını şimdi de harika bir kliple süsledi. Sözü ve müziğinin yanı sıra şarkının prodüktörlüğünü ve klip yönetmenliğinde de grubun solisti Halil Özüpek üstlendi. Razaki Müzik etiketiyle RockA YouTube sayfasında yayında olan klibi pas geçmeyin!

27 Temmuz 2019 Ajandamania

ANTALYA’DA ‘BİR YAZ GECESİ RÜYASI’

Sezai Aydın, Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan, Arda Aydın, Pınar Tuncegil ve İlham Erdoğan gibi tiyatronun çok önemli isimlerinin rol aldığı, Biraderler Yapım’ın sahneye koyduğu, William Shakespeare’in Bir Yaz Gecesi Rüyası 8 Ağustos’ta Antalya Konyaaltı Açıkhava’da sergilenecek. İki sezondur kapalı gişe oynayan Bir Yaz Gecesi Rüyası aşka dair mitolojik bir masal ve Shakespeare’in en sevilen oyunlarından biri. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını ve dönemin bazı önemli olaylarını ince detaylarıyla ele alan ve Arda Aydın’ın tek kişilik performansıyla kendine hayran bırakan ‘İlelebet...’ ise 7 Ağustos’ta Ayvalık Amfitiyatro’da seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

27 Temmuz 2019 Ajandamania

LATİN MÜZİĞİN DİVASI OMARA PORTUONDO İSTANBUL'DA!

Buena Vista Social Club'tan da tanıdığımız latin müziğin divası Omara Portuondo 3 Ağustos akşamı İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. Kariyerine Grammy de dahil sayısız ödül sığdıran, Latin müziğinin kraliçesi lakaplı Omara Portuondo, sadece eşsiz sesiyle değil tadına doyulmaz sahne performansıyla da sevenlerini mest ediyor…

27 Temmuz 2019 Ajandamania

MOR VE ÖTESİ’NDEN TADINA DOYULMAZ AKUSTİK PERFORMANS

Mor ve Ötesi, 1 Ağustos Perşembe akşamı akustik performansı ile Yapı Kredi bomontiada’da müzikseverlerle bir araya geliyor. Türkiye’nin en önemli rock müzik gruplarından olan ve 20 yıldan fazladır imza attıkları kaliteli işlerle tanınan Mor ve Ötesi akustik performanslarıyla da göz dolduruyor. Saat 21.00’de başlayacak konser ücretsiz, kaçırmayın.

27 Temmuz 2019 Ajandamania

TRAKYA MÜZİĞE TRAKYA MÜZİK FESTİVALİ’YLE DOYACAK

Trakya bölgesinde ilk düzenlenen müzik festivali olan “Trakya Müzik Festivali”, bu yıl Erikli’den sonra Enez sahilinde de düzenlenecek. 1-4 Ağustos tarihleri arasında Edirne’nin Erikli sahilinde gerçekleştirilecek olan “Trakya Müzik Festivali”, 11-13 Ağustos tarihleri arasında ise Enez’de yolculuğuna devam edecek. Athena, Duman, Cem Adrian, Ceylan Ertem, Teoman, Hayko Cepkin, Edip Akbayram, Moğollar gibi isimlerin katılacağı festivalde oluşturulacak kitap toplama alanlarına bırakılan her kitap ise, köy okullarındaki çocuklara umut ışığı olacak.

Haberin Devamı

27 Temmuz 2019 Ajandamania

Sıradaki haber yükleniyor...
holder