Gözde Hatunoğlu 3 Ağustos 2019 Ajandamania
HABERİ PAYLAŞ

3 Ağustos 2019 Ajandamania

3 Ağustos 2019 kültür sanat ajandası. Etkinlik, konser, söyleşi, festivaller ve daha birçok şey...

CEM YILMAZ BU SEZON ZORLU PSM’DE, İZLEMEK İSTEYEN ELİNİ ÇABUK TUTSUN!

3 Ağustos 2019 Ajandamania

Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus şovu ile yeni sezonda Zorlu PSM seyircisiyle buluşacak. Ünlü komedyenin uzun bir aradan sonra sahneye döndüğü ve ilk olarak geçen yıl seyirciyle buluşan stand-up’ının biletleri 1 Ağustos’ta satışa çıktı. Biletleri peynir-ekmek gibi satılan bu şovu kaçırmak istemeyen biletini şimdiden alsın!

Haberin Devamı

3 Ağustos 2019 Ajandamania

DAHA ÖNCE HİÇ YAYINLANMAMIŞ BİR TOLKİEN KİTABI RAFLARA ÇIKIYOR

Ölümlü bir insan olan Beren ile ölümsüz Elf Lúthien’in büyük aşkı, J.R.R. Tolkien’in İlk Çağ’daki destanları ve mitleri anlattığı Silmarillion’un önemli bir parçasıydı. Tolkien’in yayımlanmayan metinlerinden derlenerek başlı başına bir kitap haline getirilen Beren ile Lúthien’in destansı hikâyesi Elfler, İnsanlar, Orklar ve Cücelerle dolu Orta Dünya’yı bir kez daha karşımıza getiriyor. Metinler büyük yazarın oğlu Christopher Tolkien tarafından derlenmiş.

3 Ağustos 2019 Ajandamania

BODRUM KALESİ KAPILARINI ULUSLARARASI BODRUM BALE FESTİVALİ İÇİN AÇIYOR

3-21 Ağustos 2019 tarihleri arasında, Türkiye’den ve dünyadan seçkin bale ve modern dans yapıtlarını buluşturacak “17. Uluslararası Bodrum Bale Festivali”, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği Sahnesi’nde bugün başlıyor. Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve ülkemizin ilk ve tek bale festivali olan “17. Uluslararası Bodrum Bale Festivali” sanatseverlerin karşısına yine zengin bir program ve büyüleyici performanslar ile çıkarak Bodrum’da gerçek bir sanat şöleni yaratacak. Festivalde Romeo ve Juliet, Şehrazat, Carmen, Jizel gibi birçok eser yerli ve yabancı bale toplulukları tarafından sahnelenecek.

3 Ağustos 2019 Ajandamania

YILDIZLARIN ALTINDA FATMA TURGUT KONSERİ

‘Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras’ta Yıldızlı Buluşmalar’, 6 Ağustos Salı akşamı başlıyor. Yıldızların altında sevilen sanatçıları ağırlayacak ve misafirlere sohbet ve müzik dolu bir gece yaşatacak olan Grup Gündoğarken’in ilk konuğu Fatma Turgut olacak. Tüm Akmerkez misafirlerinin ücretsiz olarak katılabileceği etkinlik saat 20.00’da başlayacak.

Haberin Devamı

3 Ağustos 2019 Ajandamania

BAŞKA SİNEMA AYVALIK FİLM FESTİVALİ "AÇIKHAVADA SİNEMA"YI SUNAR

Başka Sinema, 2-16 Ağustos tarihleri arasında Açıkhavada Sinema ile Ayvalık’a geliyor. Programda geçtiğimiz sezonun ilgi gören filmleri, bazıları henüz vizyona girmemiş yapımlar ve çekildiği yıllarda sinemaların vazgeçilmezi olmuş klasikler de yer alıyor. Festival biletleri 15 TL’den satılacak ve tüm gösterimler Ayvalık İlçe Nüfus Müdürlüğü Bahçesinde yapılacak. Büyük yönetmen Tarkovsky’nin Stalker’ından, Miyazaki ustanın animasyon başyapıtı Komşum Totoro’ya kadar geniş bir seçkiye sahip festival sinemaseverleri sevindirecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder