Gözde Hatunoğlu 3. Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması için son başvuru 30 Nisan!
HABERİ PAYLAŞ

3. Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması için son başvuru 30 Nisan!

Anadolu Kültürel Girişimcilik Yönetim Kurulu Üyesi Ege Bağlıkaya, “Bu topraklarda Anadolu’nun zengin birikimini kendi yaratıcı dokunuşlarıyla yorumlayan kadın üretici ve tasarımcıları, bu yarışmayla bir araya getirmeyi hedefliyoruz” derken, Anadolu’nun Kadın Gücü Yarışması Proje Yürütücüsü Seçil Şendağ, “Üçüncü yılına giren bu yarışma, kadın üreticileri sadece tedarikçi yapmakla kalmıyor aynı zamanda verdiğimiz desteklerle de onların üretim ve pazarlama kapasitesine destek veriyoruz” diyor. Yarışma, ‘www.anadolununkadingucu.com’ adresi üzerinden 30 Nisan 2021’e kadar başvuruları kabul ediyor.

Haberin Devamı

Cazseverler bu sergiyi kaçırmayın!

Caddebostan’daki 11.17 Sanat Galerisi ‘Cazın Görsel Ritmi’ isimli kişisel sergisinde Atilla Atala’nın resim ve heykellerini sanatseverlerle buluşturuyor. Atilla Atala, Bizans ikonalarından aldığı esinle ikonalardaki tasvirler üzerinden Tanrı’ya yöneltilen saygıyı solo doğaçlamaları performans anlarındaki portreler aracılığıyla caz müziğine yöneltiyor. Sergi 2 Mayıs’a kadar görülebiliyor.

Mart ayında en çok onları dinlediler

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un mart ayında en çok dinlenenler listesi açıklandı. Yerli albümler kategorisinin lideri, Buray’ın ‘Başka Hikayeler’ isimli albümü oldu. Yabancı albümler kategorisinin zirvesine ise Zara Larsson’un geçen ay çıkan üçüncü stüdyo albümü ‘Poster Girl’ yerleşti. En çok dinlenen yerli sanatçılar ise Hadise, Zeynep Bastık ve Oğuzhan Koç oldu.

3. Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması için son başvuru 30 Nisan

Zorlu PSM’nin ücretsiz konserleri sürüyor

Zorlu PSM’nin dijital platformu PSM Online, nisan ayı boyunca ücretsiz konserler yayınlamayı sürdürüyor. Caz sahnelerinin güçlü kadın sesi Selen Beytekin’in konseri 17 Nisan Cumartesi günü yayımlanacak. Aysun ve Ali Kocatepe’nin ‘İlkyaz Şarkıları’ başlıklı konseri ise 28 Nisan’da izlenebilecek. Turcolatino akımının öncüsü Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Star Orkestrası’nın performansı ise 30 Nisan’da ücretsiz olarak ‘online.zorlupsm.com’ üzerinden takip edilebilecek.

TÜRK YAPIMLARI DÜNYAYA ‘DRAMAX’ İLE BAĞLANACAK

Türkiye dışında dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara yönelik hazırlanan, abonelik sistemiyle hayata geçirilen yeni dijital platform Dramax, yayın hayatına başladı. Son yıllarda birçok ülkede izlenme rekorları kıran Türk yapımları, şimdi yeni nesil dijital platform Dramax ile tüm dünyaya ulaşacak. Güçlü, zengin ve renkli içeriğiyle Dramax, Türk yapımlarını İspanyolca ve Arapça dublaj seçeneğiyle dünyanın her yerine ulaştıracak. 5 bin saatten fazla dizi içeriği ile yayın hayatına başlayan Dramax’a, önümüzdeki dönemde Rusça, Urduca ve İngilizce başta olmak üzere yeni dil seçenekleri de eklenecek.

Haberin Devamı

3. Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması için son başvuru 30 Nisan

Sephora Türkiye ve KAGİDER’E uluslararası ödül

Sephora Türkiye ve KAGİDER’in geçen yıl kadınların girişimcilikte ve sosyal hayatta güçlenmesine odaklanarak başlattığı ‘Kadın Girişimcileri Geliştirme Hızlandırma Programı’ dünya devi LVHM tarafından ‘LVMH Inclusion Index Award-LVMH Kapsayıcılık Ödülü’ne layık görüldü. Bu ödül, grubun içerisinde cinsiyet eşitliliği sağlamak ve organizasyonun her seviyesinde ve tüm rollerde kadınların profesyonel gelişimini desteklemek, girişimlerine ilham vermek amacıyla her yıl veriliyor.

3. Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması için son başvuru 30 Nisan

Sıradaki haber yükleniyor...
holder