Gözde Hatunoğlu 30 yıl sonra geri döndü: Predator
HABERİ PAYLAŞ

30 yıl sonra geri döndü: Predator

HAFTANIN FİLMİ: PREDATOR

80’li yılların korku sosuna bulanmış, yaratık temalı bilimkurgularını hatırlayanlarınız vardır elbet. Predator serisi (1987 ve 1990’da çekilmiş iki film) bilimkurgu sevenlerin kalbinde yeri olan serilerdendi. Ve ilk filmlerin üzerinden neredeyse 30 yıl geçtikten sonra seri aramıza döndü! Bu kez daha güçlü ve sert bir şekilde üstelik...

30 yıl sonra geri döndü: Predator

Fimde, dünyamızı düzenli aralıklarla ziyaret eden ve insanların ‘Predator’ adı verdiği uzaylılar giderek daha güçlü ve acımasız olmaya başlar. Bir grup bilim insanı ve CIA ajanı durumu araştırmaktadır. Aralarına eski bir asker ve keskin nişancı olan bir erkek, güzel bir bilim kadını, bir gurup psikolojik sorunlu eski asker ve otizmli bir çocuk katılır. Uzaylıların niyetini anlamak ve dünyamızı kurtarmak için bir araya gelen bu aykırı ekip neler olduğunu anlamaya çalışırken büyük maceralara atılır ve biz de bu av oyununu keyifle izleriz.

Haberin Devamı

VİZYONDAN SEÇMECE

Gece Gelen/ It Comes at night

Yönetmen: Trey Edward Shults

Oyuncular: Joel Edgerton, Christopher Abbott, Carmen Ejogo

30 yıl sonra geri döndü: Predator

Organik Aşk

Yönetmen: Kamil Çetin

Oyuncular: Gizem Karaca Ekmekçi, Mustafa Mert Koç, Tarık Papuçcuoğlu

30 yıl sonra geri döndü: Predator

Canavar/Beast

Yönetmen: Michael Pearce

Oyuncular: Jessie Buckley, Johnny Flynn, Geraldine James

30 yıl sonra geri döndü: Predator

GÖZDE HATUNOĞLU'NUN SEÇİMİYLE

Sinema tarihinin 5 unutulmaz canavarı

Xenomorph

Canavarların şahı, Alien filmlerinin başrol oyuncusu. Bir uzay gemisinin mürettebatına saldıran, insanları yiyen ve içlerine yumurtalarını bırakıp karınlarından dışarı fırlayan korkunç yaratıklar, listenin başında!

Godzilla

Asıl adı ‘Gojira’ olan ve Japon mitolojisinden bir canavar olan ‘Godzilla’, ilk olarak 1954’te beyazperdede göründü. O tarihten beri de birçok uyarlamasıyla karşılaştık.

King Kong

Sinema tarihinin en ünlü canavarı. 1933 yılından beri beyazperdeye konuk oluyor. Kendisi dev bir goril ve insanlar onu yok etmeye çalışıyor ancak pamuk kalbini tanıyabilenler onu çok seviyor.

Predator

‘Predator’ kelimesi hayatta kalmak için diğer canlıları yiyen avcı yırtıcı anlamına geliyor. Bu filmdeki uzaylılar 80’lerin bilimkurgu sinemasının unutulmaz karakterlerinden.

Haberin Devamı

Gremlinler

Aslında yetişkinler için çekilen ve bir korku filmi olan ‘Gremlinler’, çocukluğu 80’lerde geçenler için sevimliydi. Hatta en tatlı Gremlin olan Gizmo, çocukların odalarını süsleyen bir oyuncak oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder