Gözde Hatunoğlu 8 Haziran 2019 Ajandamania
HABERİ PAYLAŞ

8 Haziran 2019 Ajandamania

8 Haziran 2019 kültür sanat ajandası. Etkinlik, konser, söyleşi, festivaller ve daha birçok şey...

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİNE HAZIR MISINIZ?

TV+ sponsorluğunda Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleştirilen TV+ Açık Havada Başka Sinema bu yıl üçüncü kez düzenleniyor. Başka Sinema’nın festival ruhunu tüm sinemaseverlere tattırdığı özel seçkisinden filmleri yıldızların altında seyretmek harika bir deneyim oluyor. 12 Haziran’da Altın Palmiye ödüllü Arakçılar (Shoplifters) filmiyle başlayıp 18 Eylül’e kadar sürecek etkinlikte her çarşamba ödüllü yapımları izleyebilirsiniz. Üstelik ücretsiz.

Haberin Devamı

8 Haziran 2019 Ajandamania

ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİ RESİM AŞKIYLA GEÇİRSİN

Şehrin göbeğinde sanat için muazzam bir alan yaratan Folkart Gallery bu yıl da çocuklara yönelik ücretsiz resim kursu düzenliyor. Bu yıl beşincisi düzenlenen kursun başvuruları 10 Haziran 2019 Pazartesi günü. Resim kursuna 7, 8 ve 9 yaşındaki 75 öğrenci kabul ediliyor. Bu yıl resim kursuna ek olarak 10, 11 ve 12 yaşındaki çocuklar için mask kursu da düzenleniyor. Kurs kayıt tarihlerini ve koşulları Folkart’tan öğrenebilirsiniz.

8 Haziran 2019 Ajandamania

KİTAPLIĞINIZDA BİLİMKURGUNUN BÜYÜLÜ DÜNYASINA YER AÇIN

Alfa Yayınları bilimkurgunun en yetenekli ve üretken yazarlarından biri olan Philip K. Dick’in eserlerini basmaya ve okuyucuyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kez raflara çıkan Philip K. Dick eseriyse ‘Çığrından Çıkmış Zaman’. ‘İçinizden bir ses her şeyde bir terslik olduğunu söylüyorsa, o sesi dinleyin...’ diyen bu harika romanın sayfaları arasında kaybolacaksınız…

8 Haziran 2019 Ajandamania

‘ANSIZIN Bİ’ İNFİLAK’ EDİP ‘RETRO BAHAR’LARA IŞINLANACAĞIZ

2016 da kurulan Ansızın Bi’ İnfilak adını The Doors için yazılan bir kitaptan alıyor. Ayrıca bu isim İkinci Yeni şairi Edip Cansever’in meşhur “İnfilak” şiirinin son dizesinde de yer alıyor. Grup ikinci albümleri Retro Bahar’ı Garaj Müzik etiketi ile yayınlandı. 80’ler ve 90’ların müziğinden ilham alan bu konsept albüme mutlaka bir şans vermelisiniz.

8 Haziran 2019 Ajandamania

Sıradaki haber yükleniyor...
holder